Læs den officielle beskrivelse

Regnskab ved Messiah College

Forbered dig på at blive en certificeret revisor Indtast det finansielle, corporate, personlige eller skattefaglige område; eller forfølge revision - alt inden for et kristent perspektiv.

Som en Messiah College regnskabsmedarbejder vil du være i høj efterspørgsel af offentlige regnskabsfirmaer og nationale virksomheder samt små virksomheder. Faktisk kan du som mere end 70 procent af vores kandidater selv finde dig selv at acceptere et jobtilbud tidligt i dit seniorår.

Hvorfor studere regnskab?

Som en regnskabsmæssig hovedvægt vil du udvikle kompetencer, der er væsentlige for at opretholde, revidere og inspicere de finansielle poster for enkeltpersoner og virksomheder. Du vil også lære de færdigheder, der er nødvendige for at udarbejde finansielle og skatterapporter. Du skal bare åbne dit yndlingsjobsøgningskort, og du finder en lang liste over jobmuligheder for revisorer. Landsdækkende, store virksomheder og offentlige regnskabsfirmaer samt små virksomheder og enkeltpersoner afspejler denne efterspørgsel efter uddannede revisorer.

Praktisk erfaring

I løbet af din tid på Messias vil du blive opfordret til at få praktisk erfaring i off-campus-indstillinger. Gennem karriere- og fagudviklingscentret kan du få praktikophold og kooperative uddannelseserfaringer i virksomheder i de omkringliggende samfund. Disse praktiske erfaringer, hvoraf nogle er betalt, giver dig mulighed for at præcisere karrieremål og forbedre klasseværelset læring.

Skrivning Integration

Denne major tilbyder et særpræget program, der inkorporerer undervisningen af ​​effektive skrivefærdigheder i den overordnede regnskabssekvens. Evalueret for kvalitet og indhold, er opgaver typiske for de typer skrivelser, der kræves af eleverne, når de går ind i deres erhverv. En enkelt pensum bruges som elever kompilere en portefølje af deres skrivning, som de fortsætter med at arbejde på gennem en 4-retters rækkefølge. Feedback fra studerende, alumner og rekrutterere afslører, at dette er et meget vellykket program.

Samfundstjeneste

Messias-studerende leverer en vital service og får praktisk erfaring gennem deltagelse i et internt indtjenings-sponsoreret program, kendt som programmet VITA (Volunteer Income Tax Assistant). Studerende udarbejder skatteopgørelser gratis for lavindkomst, ældre og dårligt stillede personer.

CPA eksamen

Messiah College giver dig en fordel, når du forbereder dig til at tage de fire dele af Certified Public Accounting (CPA) eksamen. Vores elever overskrider regelmæssigt den nationale gennemsnitlige pass rate for første gang test takere. I 2016 var vores pass rate 83,8%. Til sammenligning var det nationale gennemsnit kun 55,4%. Messias rangeret # 1 i Pennsylvania (ud af 74 programmer); # 1 til mellemstore regnskabsprogrammer i nationen (ud af 294 programmer); og # 10 i hele landet (ud af 858 programmer).

Stipendier

Messiah College tilbyder flere stipendier, herunder Provosts og College Honors Programs Scholarships hver med forskellige akademiske krav og deadlines. Vi skal modtage alle ansøgningsmaterialer senest den 15. januar for højeste stipendium.

Internationale borgere kan få tildelt yderligere økonomisk støtte fra sag til sag ved hjælp af oplysningerne i International Student Scholarship Application (ISSA). Linket til ISSA-formularen sendes til studerende sammen med deres optagelsesbeslutningsbrev. Det betyder, at jo før indmeldingsprocessen er afsluttet, jo hurtigere kan eleverne søge om økonomisk hjælp og modtage en pakke.

Efter at have trukket akademisk stipendium og finansiel bistand, betaler internationale studerende mellem US $ 20.000 - $ 30.000 hvert år i fire år. Den amerikanske ambassade vil nægte ansøgninger om studerende visum, hvis den studerende ikke kan vise støtte økonomiske dokumenter til at betale dette beløb for college udgifter. Dette er en regering regel, ikke college regel.

Vi kan acceptere din ansøgning, officielle udskrivning og test score til enhver tid i løbet af året. Du skal vælge hvilket udtryk du vil indtaste. Der er to indtag i hvert akademisk år - i slutningen af ​​august til vores efterårssæson og i slutningen af ​​januar til vores forårssæson.

Efter endt uddannelse

Alle de "Big Four" regnskabsfirmaer rekrutterer Messiah-regnskabskandidater, og arbejdsgiverne rapporterer konsekvent, at Messias College producerer højt kompetente kristne revisorer med den integritet, tekniske færdigheder og skriveevne, der er nødvendige i dagens krævende erhvervsmiljø.

Program undervist i:
Engelsk

Se 17 flere kurser fra Messiah College »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
30,000 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date