Bachelor of Science i regnskabsvæsen

Mapúa Institute of Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science i regnskabsvæsen

Mapúa Institute of Technology

Dette program er designet til at uddanne og forberede de studerende, der søger erhverv i forskellige inden for regnskabsvæsen. Studerende er uddannet til at udvikle færdigheder inden for regnskab, offentlige regnskaber, ledelsesmæssige regnskab, ekstern og intern revision, regnskabsregler informationssystemer, og beskatning til at passere CPA bestyrelse eksamen. De er også undervist hands-on ansøgning i Strategic Business Management.

Studieordningen er mønstret med kravene i Ched, filippinske regnskabsstandarder, International Accounting Standards og International Financial Reporting Standards, og træning fra top 100 virksomheder og Big 5 revisionsfirmaer.

Kandidater af programmet forventes at udmærke sig i regnskab, revision, administration og finansiering relaterede erhverv i forskellige områder såsom bank-og finanssektoren, offentlige, sociale ydelser, uddannelse og andre industrier.

Mission

Den ETYSBM er engageret i udviklingen af ​​den studerende til at blive et instrument for vækst og udvikling i landet. MIT-YSBM skal finpudse de færdigheder og udvikle personlighed af de studerende, så de bliver agenter for positiv forandring i erhvervslivet og samfundet i øvrigt.

Den ETYSBM forestiller sine elever til at være samvittighedsfulde og ansvarlige ledere. De skal bestræbe sig på at bedre livet for deres interessenter gennem lyd forvaltningspraksis. De bestræber sig på at skabe muligheder for sig selv og andre gennem virksomheden. De skal tjene som samvittighed deres organisation som samfundsborger gennem kompromisløs overholdelsen af ​​etiske værdier. De skal tjene som rollemodeller for resten af ​​samfundet som erhvervsledere og professionelle.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Nov. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Filippinerne - Manila, Metro Manila
Startdato : Nov. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Nov. 2019
Filippinerne - Manila, Metro Manila
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen