Bachelor of Science i show produktion

Full Sail University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science i show produktion

Full Sail University

show produktion

Lights. Lyd. Magi. Levende arrangementer har evnen til at udholde sig i en folks sind længe efter at en koncert er overstået. Hvis du har drømt om en karriere i livehændelsesproduktion, vil Full Sail's Show Production bacheloruddannelsen få dig med praktiske færdigheder til at tage nogen præstation til næste niveau. Fra levende lyd og belysning til virksomhedernes præsentationer , vil du opbygge fundament i en bred vifte af lyd- og visuelle applikationer , og ind i branchen med en dyb forståelse af, hvad der bevæger publikum.

Arbejder med et hold af jævnaldrende, vil du designe og styre en koncert i en af ​​vores on-campus spillesteder. Løbende porteføljekurser giver dig mulighed for real-world produktionserfaring, mens karriereudviklingsmoduler i hele læseplanen forbereder dig til din jobsøgning. Efter graduering vil vores karriereudviklingstjenester være tilgængelige for support og assistance, da du overfører dig til feltet.

Vis produktionskandidat Ashley Parker blev ansat af Vans Warped Tour for at arbejde som Assistent Stage Manager på Acoustic Basement præsenteret af Full Sail University. Ashley fortæller os, hvordan hun fik jobbet, hvad hendes ansvar var, hvorfor akustisk kælder-scenen har været en succes, og hvad Warped Tour betyder for hende.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
20 måneder
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Winter Park, Florida
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Winter Park, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen