Bachelor of Science i simulering og visualisering

Full Sail University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science i simulering og visualisering

Full Sail University

simulering

Simulation & Visualisering Bachelor-grad

Dette program fortrolig studerende med de tekniske og kritisk tænkning er nødvendige for at studere, arkitekt, udvikler og test simulering og visualisering systemer.

Kursus Højdepunkter:

 • Kunstig intelligens
 • Digital Fabrication
 • Diskret og Continuous Simulation
 • Data, Struktur og algoritmer
 • Anvendt Menneske-computer interaktion
 • Simulation Elektronik

Fra edb modeller af komplekse data eller virtuelle miljøer for uddannelse eller underholdning, simuleringsteknologier løse udfordrende problemer, aktivere læring og give visuel indsigt i abstrakte problemer og ideer. Disse systemer er afgørende i enhver scenario kræver træning, testning, eller repræsentationer af virkelige verden eller virtuelle miljøer, i brancher så forskellige som luftfart, medicin, arkitektur, videnskab, produktion og militæret.

Hvis du er interesseret i at blive en del af de tekniske team, der skaber disse avancerede modeller, Full Sail University Simulation & Visualisering bachelorgrad program kan gøre dig fortrolig med de tekniske og kritisk tænkning er nødvendige for at studere, arkitekt, udvikler og test simulering og visualisering systemer.

Du starter med at bygge et fundament i matematik, datalogi og højt niveau programmeringssprog, og derefter gå på at begynde at få hands-on erfaring i konstruktion af simulering og visualisering systemer.

Da mange simulering og modellering miljøer repræsenterer begrebsmæssige eller farlige situationer, vil du lære rollen som ordentlig validering og verifikation i målesystemer, der kan være uoverkommelige i det virkelige liv scenarier. Du vil også blive fortrolig med forskellige software motorer og hvordan software kan integreres med hardware til at udvikle en prototype.

Sammen med at bygge teknisk ekspertise og faglighed, den Simulation & Visualisering naturvidenskabelig bachelorgrad program omfatter også bruger kreativitet til at finde løsninger. Du vil få praktisk erfaring engineering simulering og visualiseringer og anvende disse metoder til at udvikle en unik ingeniørprojekt af din egen.

Fokusområder

 • Programmering
 • Validering og verificering
 • matematisk modellering
 • Simulation Software og Hardware Design

Arbejdet som Developer hos AssistRX

Mens han var en Web Design & Development studerende, Sean Casey kontaktede Full Sail karriereudviklingsrapport afdeling for muligheden for at internere for AssistRX. Efter at have arbejdet hårdt, virksomheden tilbød ham en fuldtidsstilling lige efter endt uddannelse. Efter først arbejdede på den forreste ende af udviklingen før du flytter til bagenden har hjulpet Sean se, hvordan hele virksomheden fungerer.

http://www.fullsailblog.com/just-launched-web-design-development-grad-sean-casey/

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Winter Park, Florida
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Winter Park, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen