Bachelor of Science i Software Development

Full Sail University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science i Software Development

Full Sail University

BSc

Software Development Bachelor-grad

Dette program introducerer eleverne til design, udvikling og implementering af software-baserede løsninger og produkter til erhvervslivet, underholdning, og forbrugermarkeder.

Kursus Højdepunkter:

  • Objektorienteret programmering
  • Avancerede operativsystemer
  • Datastrukturer og algoritmer
  • Databasesystemer og filstrukturer

Det er ingen hemmelighed, at software nu beføjelser næsten alle aspekter af vores liv. Virksomheder i mange brancher har brug for specialiserede eksperter til koncept og udvikle disse programmer til at forblive konkurrencedygtige og nå forbrugerne. Og takket være tilgængeligheden af ​​app stores og andre distributionsmetoder, har mulighederne for uafhængige udviklere steget så godt.

i Software Development bacheloruddannelsen på Full Sail University, vil du udforske design, udvikling og implementering af software-baserede løsninger og produkter til erhvervslivet, underholdning, og forbrugermarkeder.

Dine kurser vil hjælpe dig med at udvikle en omfattende forståelse af emner, herunder forskning og udvikling, programmeringssprog og metoder, software design, QA og test, og andre software udviklingsmetoder.

I dette projekt-orienteret program, vil du arbejde sammen med dine kammerater, som du skabe og udvikle reelle applikationer, lære om de forskellige behov i små programmering projekter og store enterprise software systemer projekter. Du vil også blive nedsænket i forvaltnings- og workflow projekt processer findes i software-verdenen til at give dig en solid forståelse af professionelle miljøer.

Gennem programmet, vil du arbejde på din egen software-produkt samtidig bygge den kritiske tænkning og faglige færdigheder er nødvendige for at gå ind i denne industri. Dit færdige produkt tjener som et eksempel på den viden, du har fået, og giver dig en funktionel program til at fremvise din viden til potentielle arbejdsgivere.

Arbejdet som Developer hos AssistRX

Mens han var en Web Design & Development studerende, Sean Casey kontaktede Full Sail karriereudviklingsrapport afdeling for muligheden for at internere for AssistRX. Efter at have arbejdet hårdt, virksomheden tilbød ham en fuldtidsstilling lige efter endt uddannelse. Efter først arbejdede på den forreste ende af udviklingen før du flytter til bagenden har hjulpet Sean se, hvordan hele virksomheden fungerer.

http://www.fullsailblog.com/just-launched-web-design-development-grad-sean-casey/

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
20 måneder
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Winter Park, Florida
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Winter Park, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen