Bachelor of Science i sport marketing & media

Full Sail University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science i sport marketing & media

Full Sail University

sport

Sportens verden har altid været en fælles oplevelse. Fans udfylde pladser i en arena, samles for at se spillet, og sporten deres favorit holds trøjer, alle i et forsøg på at forbinde med de atleter - og med hinanden.

Som teknologien har fortsat med at tilbyde nye og spændende måder at forbinde fans til spillet, er behovet vokset for media-kyndige markedsføring fagfolk, der forstår at bygge bro mellem de traditionelle sportsgrene marketing og de enorme muligheder til rådighed i dag.

Full Sail s Sports Marketing & Media Bachelor of Science grad program er designet til at skabe den slags arbejde professionelt. Som studerende i dette program, vil du lære, hvordan principperne for marketing specifikt vedrører industrien sport, herunder kurser som Global Sports Marketing Strategies, Sport Salg og sponsorater, Sport Marketing Research, og sport lov og Kontrakter.

Du vil også lære de grundlæggende elementer i skabelse af indhold, som du lærer at udvikle aktiver og forbinde behov bestyrelseslokalet med fantasien af ​​designere og kodere.

Som du fremskridt gennem programmet, vil du begynde at forene begreberne markedsføring og oprettelse af indhold med blokke af kurser om små udfald, distribution og forretningspraksis. Ved udgangen af ​​programmet, vil du have udviklet din egen Sports Marketing afgangsprojekt, hvilke opgaver du med at udvikle og skrive et forslag til en sports forretningskoncept eller en markedsføringsplan.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is
Online
Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
20 - 29 måneder
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Winter Park, Florida
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Winter Park, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen