BTS og det andet og tredje år Bachelor i Design Space udføres parallelt og muliggøre at opnå en dobbelt grad, BTS staten diplom udstedt af Undervisningsministeriet og Bachelor i International Interior design.

Rummet designer er kreativ og vovemod. Han instrueret, renoverer, genskaber liv til et sted, tilbyder nye løsninger, klog, æstetisk. Kombinere følsomhed og teknik, foreslår han, fra en præcise specifikationer, løsninger tilpasset den livsstil af en gruppe af personer eller drift af en virksomhed inden for de begrænsninger, fysiske, skattemæssige og miljøoprensning ved hver plads. Hvad enten simple eller kører projektleder, indretningsarkitekt eller designer, designeren plads intervenerer på forskellige områder: stativ, bolig, indretning, landskab, natur, museum ...

Kursusmål:

Praksis som designer miljø, designer arbejdspladser, står, kommercielle plads fremvisning af virksomhedens image. Gribe ind i forskellige forretningsområder: det arkitektoniske rum (beboelse, industri, handel, kulturel), det urbane landskab, arkitektoniske arv, scenografi, museography, flygtige rum (shows, udstillinger, dekorationer ...).

adgangskrav:

Efter allerede at have gjort en opgradering Brugskunst (Manaa) eller et års uddannelse i anvendt kunst.

forudsætning: Kreativitet, tværfaglig teknologiske følsomhed, kommunikationsevner, kendskab til it-miljøet og software (Illustrator, Photoshop, Indesign, Autocad), kunst og moderne kultur.

Brancher: Independent, medarbejder eller konsulent for et firma, agentur, designeren af ​​rummet bidrager til den æstetiske udformning af rum og mængder i dagligdagen. I en professionel struktur, vil det udøve sin ekspertise som en tegnestue samarbejdspartner, indretningsarkitekt, dekoratør assistent, rådgiver arrangement af rum, designer miljø.

Yderligere undersøgelser: Sideløbende med forløbet af opgraderingen klasse og BTS, tilbyder Autograf valideret af ækvivalens en Bachelor i Design Space, der kan være rettet mod Master Arkitekt Interior Designer, RNCP som niveau II (OG 2015/07/25).

Det er også muligt at fortsætte sin uddannelse i de offentlige skoler for Anvendt Kunst, som fører til højere eksamensbevis for brugskunst (LSS) eller forbundet af en tilsvarende universitetskurser.

Vidnesbyrd af en tidligere elev i BTS og Bachelor i Design Space:

Robin

"Efter en faglig studentereksamen i visuel kommunikation, jeg trådte Autograf til at gøre arkitekturen primært fordi jeg elsker at tegne planer og perspektiver og lave modeller.

Positive af uddannelsen blev jeg tror kvaliteten af ​​lærere og det faktum, at ikke alt for mange i en klasse, som tillod en god stemning mellem elever og lærere til at være mere til rådighed for studerende. Jeg var også glad for at gøre en praktikplads ved årets udgang. Dette er et vigtigt trin i uddannelsen, det hjælper til at forstå driften af ​​en virksomhed, se de steder, alle handler, der arbejder og deltage i konkrete projekter og gør det muligt at gennemføre hvad man lærer i skolen.

Jeg vendte til landskabet, fordi jeg altid har været tiltrukket af planter, men også gennem Magali Fuchs, træner referent BTS design plads Autograf, som gav os mulighed for at udføre landskabspleje projekter. I øjeblikket jeg forberede en grad i Environmental Management af Bylandskab Planter. Rammerne er ekstraordinært, er der vigtige plante samlinger, mange besøg og feltkurser. "

Workshop Design Space Autograf

Workshop på en uge for 2. og 3. år Bachelor i Design Space, på temaet for en festival over temaet Shakespeare.

Program undervist i:
Fransk

Se 4 flere kurser fra Autograf »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist