BTS og det andet og tredje år af Bachelor i grafisk design udføres parallelt og muliggøre at opnå en dobbelt grad, BTS staten diplom udstedt af Ministeriet for Undervisning og Bachelor International i grafisk design.

Denne uddannelse opfylder den konceptuelle og semantiske læring relateret til kommunikation (besked kvalitet, relevans betyder), plast (sammensætning, typografi, grafik, farve) og teknologiske (Infografik styreorgan, kendskab til udskrivning systemer).

Det kræver to obligatoriske praktikophold, et trykkeri hverdage for én og 4 til 6 uger i et reklamebureau eller grafisk tegnestue designe trykte produkter, for anden.

Kursusmål:

Bliv en designer, beherske kommunikationsstrategien, designe og producere produkter i forskellige formater og medier inden for grafisk design, publicering, reklame ...

adgangskrav:

Efter allerede at have gjort en opgradering Brugskunst (Manaa) eller et års uddannelse i anvendt kunst.

forudsætning:

Kreativitet, tværfaglig teknologiske følsomhed, kommunikationsevner, kendskab til it-miljøet og software (Illustrator, Photoshop, InDesign), kunst og moderne kultur.

erhverv:

selvstændig designer, medarbejder eller konsulent som assistent til kunstnerisk leder af et reklamebureau, et design studie eller et studie bygget inden for en virksomhed, en administration, institution , en forening, en lokal myndighed.

Yderligere undersøgelser:Sideløbende med forløbet af opgraderingen klasse og BTS, tilbyder Autograf valideret af ækvivalens en BA i Grafisk Design gør det muligt at bevæge sig mod Master of Art Director i grafisk design titel niveau RNCP I (OG 09 / 12/2012).

Det er også muligt at fortsætte sin uddannelse i de offentlige skoler for Anvendt Kunst, som fører til højere eksamensbevis for brugskunst (LSS) eller forbundet af en tilsvarende universitetskurser.

Vidnesbyrd af en studerende i BTS og Bachelor i grafisk design:

Nicolas

"Jeg startede de første to år af medicinsk og bio år på college, før det blev forstået, kan ikke være for mig. Imens jeg har tilbragt en masse tid i Photoshop og var interesseret i pubben. Jeg snuble på Autograf skole og under mit interview for at komme i MANAA, jeg blev glædeligt overrasket over med den menneskelige side af skolen, hovedet lærer syntes at kende alle studerende godt, og lytte til dem. Der var en god atmosfære. I MANAA, følte jeg mere i min element i medicin. Atmosfæren var meget behageligt, og jeg var ikke den eneste med mere end tyve år. Jeg opdagede tegning og grafik proces, som jeg ønskede. For årets udgang uddannelse, undervisere hjælpe os meget. Det er takket være min lærer DTP, Michel Lefebvre, jeg fik en praktikplads i en virksomhed, der efterfølgende holdt mig professionel kontrakt for BTS grafisk design skiftevis. Det er en lille virksomhed, hvor jeg er knyttet til kommunikationstjeneste. Jeg er den eneste grafiske designer, som tillader mig at håndtere både etablering og udførelse.

BTS er som en lille familie, klasse af tyve studerende er mere befordrende at arbejde de store auditorier af universitetet. Der er en konstruktiv og venlig atmosfære. Undervisere som administrative hold kender os individuelt, vi er ikke bare et navn på en liste. Jeg også i høj grad beundrer karriere nogle undervisere. Til sidst, vil jeg smage som kunstnerisk leder, men min ideelle ville være at blive en fotograf i reklamebureau. For nu, jeg planlægger at få min bachelor BTS og fortsætte min Master of Arts i Grafisk Design Director Autograf. "

Workshop Edition Autograf

Workshop om ugen for bachelor 2. og 3. år Grafisk design, over temaet dyr illustrationer til børns bogomslag.

Program undervist i:
Fransk

Se 4 flere kurser fra Autograf »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist