Organisatorisk Lederskab - Human Resource Administration

&nbsp

Den Bachelor of Organizational Leadership med en koncentration i Human Resource Administration (Bols / HRA) grad er designet til at give viden og færdigheder i teori og applikationer i forbindelse med menneskelige ressourcer. Kurserne omfatter emner som beskæftigelse og placering, kompensation, fordele, medarbejderforhold, job analyse, uddannelse og udvikling, sammen med lederegenskaber er baseret på kristne principper.

&nbsp


Hvorfor Human Resource Administration?


Bols / RHA program vil forberede dig til lederroller i spændende stillinger i Human Resource området. Bols / HRA grad giver også glimrende forberedelse for studerende til at forbedre deres ledelse og styring potentiale ved at forfølge en kandidatgrad i human resource management, udvikling af menneskelige ressourcer, business administration, eller andre områder.Kursusaktiviteter Detaljer


The Human Resource Administration involverer kurser i uddannelse og udvikling, regnskab og budgettering, kompensation ud over de organisatoriske ledelse centrale krav i en bekvem 8-ugers-format.


General Uddannelse (36 semester timer) - kurser i kommunikation, litteratur, humaniora, kunst, matematik, naturvidenskab, sociale og adfærdsmæssige videnskaber og kristendomskundskab. Disse kurser betragtes som værende den liberale kunst komponent i en grad og er grundlæggende for øverste division kurser.


Core Kurser (36 semester timer) - kurser i organisatorisk lederskab, kvalitetsstyring, kritisk tænkning, business kommunikation, ledelse, sociologi og psykologi.


HRA Koncentration (12 semester timer) - kurser i uddannelse og udvikling, regnskab og budgettering, og edb-informationssystemer.


Generelle Valgfag (tilstrækkeligt timer at gennemføre kravene i 120 timer for graden) - kurser, der tillader de studerende at tage ekstra arbejde i emner, der interesserer dem, og som vil være nyttige i deres karriere. Det er vigtigt at rådføre sig med en rådgiver, når du vælger valgfag.

Se 11 flere kurser fra Anderson University South Carolina »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Sep 2020
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date