Bachelor Skibskonstruktion - undervist i spansk

Generelt

Program beskrivelse

Det Tekniske Fakultet

Bemærk: Denne Bachelor of Naval Architecture program er undervist i kun spansk. Søtransport bringer mere end 80% af den internationale handel med varer, der er set en stigning i efterspørgslen efter byggeri af, gastankskibe, bulkskibe, container osv .Hvis vi taler om energiressourcer, i dag, næsten en tredjedel af den olie og en fjerdedel af den naturgas, der forbruges i verden kommer fra undersøiske områder, og dette kapløb til offshore olie- og gas efterforskning og udnyttelse er ikke ved at ende. På baggrund af disse scenarier, blev dette kursus udviklet svar på efterspørgslen efter ingeniører, der kan designe nye skibe og offshore konstruktioner.

Naval Architecture er et tværfagligt emne med en stærk vægt på teknisk design og systemudvikling på skibe og offshore konstruktioner. Studerende vil have viden og erfaring med de fuldstændige processer fra undfangelsen, design, modellering, implementering af skibe, marine anlæg og andre komplekse systemer, sammen med dyb teoretisk viden i relaterede emner som design, konstruktion, reparation, inspektion, vedligeholdelse og administration .

Mission

Naval Architecture som en del af University of Veracruz, er en akademisk program dedikeret til den videnskabelige og teknologiske udvikling i Naval Architecture videnskaber og det applikationer i den socioøkonomiske udvikling i landet; sigter på uddannelse højt kvalificerede fagfolk i den praktiske anvendelse af viden i design, konstruktion, reparation, eftersyn og vedligeholdelse af alle former for flydende, selvkørende eller ikke strukturer og deres samspil med andre relaterede discipliner i forskellige sektorer, som økonomisk, maritim og port. De bachelorer vil blive engageret socialt og uddannet kraftigt i et miljø med etik og faglige ansvar.

Kursets indhold

Den bachelor-grad program er indrettet til at give den studerende en bred flåde ingeniøruddannelse ved at kræve grundkurser inden for strukturel mekanik, hydrodynamik, marine kraftsystemer, og marine dynamik. Disse kurser dækker ingeniør fundamentals og deres anvendelse til design og konstruktion af marine køretøjer og systemer. Kurser i marine konstruktioner beskæftige sig med design og analyse af marine køretøjer og platforme, herunder statisk styrke, træthed, dynamisk respons, sikkerhed og produktion. Resistance, manøvrering og seakeeping karakteristika for organer i havmiljøet er emnet for kurser i marine hydrodynamik. Marine kraftsystemer inddrage alle de mekaniske systemer på en marine køretøj med særlig vægt på udvælgelse og arrangement af de vigtigste fremdriftssystem. I marine dynamik, den studerende studerer vibrationer af marine konstruktioner og motorer og de stive krop reaktioner af fartøjet for vind og bølger.

Karrieremuligheder

Den tværfaglige karakter af Naval engineering, og strukturen og pensum af programmet, gør uddannelsen relevant for en karriere i den maritime sektor samt på andre områder. De mest almindelige områder inden for Naval Architecture for, som vores studerende arbejder efter endt uddannelse omfatter: skibsdesign, skibsbygning, offshore struktur design, offshore konstruktion bygning, yacht design, yacht bygning, flåde kombattant og støtte skibe, små håndværk, kystteknik, marine miljøteknik, shipping og transport, fiskeindustri, og teknisk støtte til havet videnskabsmænd.

fritidsaktiviteter

En række af vores alumner havde involveret i design og konstruktion af menneskelig magt ubåd, at konkurrere i internationale løb .Others er integreret sejlerholdet. I løbet af programmet er programmeret besøg på nationale og internationale skibsværfter. De studerende hjælper til internationale konferencer af $ name, OTC og IPIN organisation.

uv
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Universidad Veracruzana (UV) is one of the largest public universities in Mexico. It is distributed throughout the state of Veracruz in 5 regional campuses, offering postgraduate and undergraduate deg ... Læs mere

Universidad Veracruzana (UV) is one of the largest public universities in Mexico. It is distributed throughout the state of Veracruz in 5 regional campuses, offering postgraduate and undergraduate degree programs to over 70,000 students in the academic areas of Arts, Biological and Agricultural Sciences, Health Sciences, Economics and Business Studies, Humanities, and Technical Sciences and Engineering. Minimer
Heroica Veracruz