Bachelor socialt arbejde

Parkland College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor socialt arbejde

Parkland College

Studerende, der ønsker at forfølge Bachelor of Social Work (BSW) fra University of Regina kan tage hele graden på Parkland College i Yorkton. Ansøgere skal først tilmelde sig Social Work Qualifying Program. Kvalificerende studerende skal afslutte 30 universitets kredit timer før ansøgning om at blive fuldt accepteret til BSW-programmet.

For at afslutte med en BSW, skal de studerende med succes gennemføre både General University Studies (GUS) og Social Work (SW) dele af vores program. Hver del er værd at have 60 kredit timer i alt 120 studiepoints universitetsstudier, herunder de kurser, der er taget i kvalifikationsprogrammet.

Hvorfor Parkland College?

"Jeg valgte Parkland College fordi det er tæt på hjemmet. Det bedste ved kollegiet er de små klassestørrelser. Jeg vil anbefale Parkland College på grund af de fantastiske instruktører, stipendier og småbyer. "

-Rayne Townsend
Socialt kvalificerende studerende

Karrieremuligheder

Socialarbejdere behandler socialt fungerende vanskeligheder, yder rådgivning, terapi og henvisninger til andre støttende sociale ydelser og evaluerer børneudvikling og tilstrækkelig børnepasning. De er ansat af hospitaler, skoler, socialtjenestebureauer, velfærdsorganisationer og korrigerende faciliteter. De kan også arbejde i privat praksis.

Prøve første årsplan for en BSW-kvalificerende studerende

I løbet af dit første år af BSW kvalificerende studier på Parkland College vil du tage en bred vifte af klasser inden for en række forskellige fagområder kaldet kernekrav eller distributionskrav. De giver dig mulighed for at prøve forskellige typer af klasser og hjælpe dig med at få en bredere forståelse for læring på universitetets niveau.

Som kvalificerende studerende skal du færdiggøre 30 studiepoints i klasser for at kunne ansøge som fakultet for socialt arbejde som BSW-studerende. På Parkland College bygger vi et første år af klasser for dig med partnerskab med U of S. Du behøver ikke at være U-studerende, men du er i stand til at tage kurser som en besøgende studerende. Denne proces gøres let ved at gennemføre en Campus Saskatchewan (Common Visiting Student) Formular.

Her er hvad en typisk første årsplan kan se ud til en BSW-kvalificerende studerende baseret på 30 studieenheder:

  • ENGL 100.3 (eller tilsvarende)
  • ENG 110,3 (eller tilsvarende)
  • INDG 100.3
  • PSYC 101.3 (eller tilsvarende)
  • SOC 100.3 (eller tilsvarende)
  • 5 kurser i General University Studies (GUS) og SW 100 og / eller SW 202 (15)

Vigtige bemærkninger:

Du bliver nødt til at blive accepteret som en kvalificerende studerende ved University of Regina for at tage Social Work klasser på Parkland College.

Når du har gennemført de krævede 10 kvalifikationskurser, kan du udfylde en ansøgning om optagelse til Det Sociale Sociale Fakultet for at blive en bachelorgradsstudent. Ansøgningsfrist er 15. januar hvert år.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Parkland College

Sidst opdateret November 8, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Canada - Yorkton, Saskatchewan
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Canada - Yorkton, Saskatchewan
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen