Billederne er skabt i 3D er illustreret på mange områder: reklame, web, tv branding og filmisk specielle effekter af alle slags, arkitektur, landskab, videospil, videospil kunst, spildesign video, 3D-grafik, 3D-animation ...

Denne Bachelor forme fremtidens 3D-kunstnere, karakter designere, storyboard, modelers, niveau designere og 3D-animatorer. I programmet, alle faser af produktionen: script, karakter design (skabelse af tegn), storyboard, modellering, tekstur, lys, skygger, lyde, animation, opnå et niveau af leg, programmering ...

Kursusmål:

Integrer video spilindustrien og animation, herunder 3D som 3D grafiker, 3D animator eller designer niveau.

adgangskrav:

Direkte adgang til det andet år kræver en forudgående skolegang et år i videregående uddannelse i et felt relateret til brugskunst (MANAA, Bachelor en video game). Hvis kandidaten ikke har tilstrækkeligt kendskab til 3DS Max software, vil det nødt til at indse opgradering 3D Autograf 6 uger (i skoleferierne før efteråret).

forudsætning:

Kreativitet, tværfaglig teknologiske følsomhed, kommunikationsevner, kendskab til it-miljøet og software (Illustrator, Photoshop, Indesign, 3DS Max), kunst og moderne kultur.

Brancher:

3D Artist, 3D animator eller designer niveau på mange områder (videospil, reklame, web, tv branding og filmisk specielle effekter af alle slags, arkitektur, landskab, etc.).

Yderligere undersøgelser:

Efter validering af Bachelor er det muligt at fortsætte i Master of Arts i Grafisk Design Director, valgfri udvikling af videospil, niveau RNCP afsnit I (EFT af 09-12-2012).

Det er også muligt at fortsætte sin uddannelse i skoler af brugskunst og video spil eller deltage i en tilsvarende universitetskurser.

Vidnesbyrd af en studerende i Bachelor Video Game kunst:

Céline

"Efter en BTS skiftevis Grafisk design, jeg integreret direkte i det andet år af bachelor i Video Game kunst Autograf, altid skiftende som grafisk i et andet selskab, hvor jeg havde mere ansvar takket være min 3D animation færdigheder.

Jeg er den ældste af min klasse og den eneste pige, men på trods af dette lille forskydning jeg vidste at tilpasse sig atmosfæren er meget god. I det andet år af bachelor gør vi en masse 3d og tredje år mere programmering. Det er meget informativ og meget intens. Vi har en ramme og deadlines at mødes, hvilket kræver, at vi skal være selvstændig og at bevæge sig fremad. Det var også meget interessant at skabe sin egen egen animerede film fra A til Z.

I modsætning til hvad man skulle tro, kursus design og perspektiv er meget vigtige i programmet i videospil. Mit ideelle job ville være tegn designer (skabe karakterer). Men for nu, jeg er glad for jeg forblev tro mod mine mål og har iværksat en 3D-animation træning! "

Video Game kunst Workshop Autograf

Workshop om ugen for bachelor 1., 2. og 3. år Video Game, tema shoot-dem-up.

Program undervist i:
Fransk

Se 4 flere kurser fra Autograf »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist