Bachelor i Business Management

Manhattanville College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Business Management

Manhattanville College

Det 21. århundredes erhvervsmiljø giver udfordringer og belønninger for dem, der er forberedt. Vægten på brugen af ​​teknologi, integrationen af ​​forretningskoncepter og miljøproblemer kræver, at du som forretningsmæssig beslutningstager er vidende, fleksibel og parat til at tilpasse sig nye paradigmer og krav og opnå det på nationalt og internationalt plan. Manhattanville's Business Management program vil give dig kendskab til metoder, begreber og principper, der er forberedt på at imødekomme udfordringerne i morgendagens forretninger.


Oversigt/>

En Management Major vil give dig kendskab til de metoder, begreber og principper, der er nødvendige for at håndtere udfordringer og muligheder, der opstår i erhvervslivet. Det vil også give dig en forståelse af økonomens økonomi og analytiske værktøjer.

I løbet af dit junior- eller seniorår opfordrer vi dig til at tage mindst ét, kreditbærende praktikophold. Med New York City og hovedkontoret for MasterCard Worldwide og PepsiCo i nærheden, vil du have ekstraordinære muligheder.

Ud over en karriere i erhvervslivet eller nonprofit-sektoren vil ledelsesprogrammet også give en fremragende baggrund for kandidatuddannelse eller faglig undersøgelse.

Manhattanville College har også Economic Freedom Institute er en virksomhed, der katalyserer både den populære og videnskabelige diskussion af spørgsmål relateret til økonomisk frihed.


Virksomhedsledelse Store krav til BA og BS-grad/>

Alle business management majors er forpligtet til at tage de følgende ni kurser:

ACC 1002

ACC 1002, ACC 1008, MGT 1001, MGT 1007, MGT 3090, MKT 1003: Ikke tællet som liberal arts Senior Seminar (ECO 3997 skal tages for afdelingenes æresbevisninger) Studerende kan tage både ECO 3997 og MGT 3090, og en vil tælle som en elektiv.

Senior Seminar (ECO 3997 skal tages for afdelingenes honorarer) Studerende kan tage både ECO 3997 og MGT 3090, og en vil tælle som valgfag.


Bemærk: Kurser med MGT-koden er ikke liberal arts. Som med alle ikke-liberale kunst kurser på kollegiet, dette er angivet med dobbelt stjerner efter kursets titel./>

Studerende med hovedfag i Business Management opfordres til at have en liberal arts minor og opfordres til at planlægge omhyggeligt for at sikre, at de vil have de 90 liberale kunstkreditter, der kræves til BA-graden eller de 60 liberale kunstkreditter, der kræves for BS-graden.


Valgfrie kurser:/>

Erhvervsledelse majors, der ikke vælger et koncentrationsområde, skal tage 3 valgfag. Udover de ledelsesudpegede kurser (kodet MGT) kan eleverne tage ethvert regnskabs-, økonomi-, finans- eller marketingkursus som valgfag (ethvert kursuskodet ACC, ECO, FIN eller MKT).


Grad/>

Økonomi, Finans


Karriereprojekter/>

Generel

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret March 20, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
18,230 GBP
$ 18.230 fuldtidsundervisningsgebyr per semester.
Information
Deadline
Kontakt skolen
March 1st is priority deadline for the Fall Semester.
Locations
USA - New York
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
March 1st is priority deadline for the Fall Semester.
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - New York
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
March 1st is priority deadline for the Fall Semester.
Slutdato Kontakt skolen
Videoer

Favorite Class – Jack Borris

A Day in the Life of a Valiant: Christoffer Staahl