Read the Official Description

Som leder af i morgen er iværksættertænkning og handling dine mest værdifulde værktøjer. Et vellykket gennemført program i erhvervsadministration er din billet til en karriere i den private sektor. Vores kandidater nyder de bedste jobmuligheder, takket være den praktiske erfaring, de får tidligt. I løbet af dine studier vil du skabe tætte kontakter med industryand bringe værdifuldt projekt og erhvervserfaring til din karriere.

På University of Applied Sciences Europe møder University of Applied Sciences Europe , innovation, praktisk erfaring og iværksætterånd på internationalt plan. Vores mål er at støtte dig i at udvikle dit fulde, individuelle potentiale. Vi ønsker at sikre, at du udvikler dig til en fremtidssikret leder i din ønskede industri.

Vores universitet fokuserer på din udvikling. Derfor underviser vi i små læringsgrupper og i en venlig og personlig atmosfære. Du vil blive undervist af kendte foredragsholdere med både videnskabelig og erhvervsmæssig baggrund. Du vil studere på en campus, der er centralt placeret, udstyret med den nyeste teknologi, og kendt for sin internationale og engelsktalende karakter.

Dine karrieremuligheder med en grad i Business

Som kandidat i Business

Du er ansvarlig for budgetter og personale, og sørger for, at virksomheden forbliver konkurrencedygtig. De mange muligheder er det, der gør dette program så tiltrækkende. Du kan vælge en karriere, der passer til din personlighed og interesser. Typiske arbejdsområder omfatter:

  • Konsulent i virksomhedskonsulent (nationalt og internationalt)
  • Assistent til virksomhedsledelse
  • Marketing og salgschef
  • Start-up iværksætter

Programmet - kurser, praktikophold, semester i udlandet

Vores fokus er på at udvikle dine talenter. Vores program omfatter derfor, udover kernekompetencerne i erhvervsøkonomi, økonomi, lov og andre emner, som du kan vælge efter dine karrieremuligheder: corporate management, marketing, controlling, finance, e-business, iværksætteri og logistik.

Med vores specialiseringer kan du planlægge din uddannelse endnu mere præcist i overensstemmelse med dine individuelle mål. Ud over to praktikophold, der varer flere uger, har du mulighed for at uddybe din viden på internationalt plan i løbet af dit semester i udlandet.

Ansøgningsproces

Du kan ansøge et år i forvejen for dit ønskede start-semester.

For at kvalificere sig til en bachelorgrad ved University of Applied Sciences Europe skal du opfylde følgende krav:

  • Online ansøgning
  • Certificeret kopi af dit gymnasium eller tilsvarende erhvervsbevis, herunder en praktikplads
  • Entréprøve
  • Personlig interview (f.eks. Via Skype)
  • Gode ​​engelsksprogede færdigheder
Program taught in:
Engelsk
Tysk

See 5 more programs offered by University of Applied Sciences Europe »

Last updated April 8, 2018
This course is Campus based
Start Date
Mar. 2019
Sep. 2019
Duration
6 semestre
Fuldtid
Price
- pr. måned for EU-ansøgere / 845 € pr. måned for ansøgere uden for EU. Hvis søskende allerede studerer hos BiTS, kan du søge om rabat på 10%. Alumni af et fuldtids kursus i Laureat-netværket modtager en rabat på 15% på månedsundervisningsgebyret
Deadline
By locations
By date
Start Date
Mar. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Mar. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date