Bachelor i Business

Generelt

Program beskrivelse

På The University of Findlay 's College of Business lærer du ved at gøre vores vægt på erfaringsmæssig læring. Du vil samarbejde med samarbejdspartnere, ejere af små virksomheder, iværksættere og nonprofitorganisationer for at løse reelle forretningsproblemer med reelle forretningsløsninger.

Stolthed i uddannelse

Problembaseret læring

Deltag i problembaseret læring, som fremmer kritiske og integrerende tænkningsevner, der er værdifulde for at opnå karrieresucces.

Real-World Experience

Løs reelle forretningsproblemer med reelle forretningsløsninger ved at arbejde med samarbejdspartnere og ejere af små virksomheder.

Dedikeret fakultet

Benyt fordel af små klassestørrelser med professorer, der bringer mange års erhvervserfaring og er dedikeret til at hjælpe dig med at nå dine karrieremål.

Jeg vil specialisere mig i

Regnskabsmæssig vægt

En grad i regnskab åbner døren til karrieremuligheder inden for alle områder af erhvervslivet, regeringen og non-for-profit både lokalt og internationalt.

Regnskabsføring er væsentlig for alle offentlige, private og statslige enheder. Det praktiseres i enhver organisation og virksomhed i verden, og revisorer spiller en nøglerolle. Studerende, der vælger at studere regnskab ved The University of Findlay udeksamineres med mere end blot en grundlæggende forståelse af regnskab - de forstår forretningen som helhed. De tjener en Bachelor of Science in Business Administration med en vægt på regnskabsføring, som giver dem de grundlæggende færdigheder og dybdegående viden, der kræves for at få succes i forretningsverdenen.

Økonomisk vægt

Økonomer overvåger den globale, nationale og regionale økonomi ved hjælp af data til at identificere bøjningspunkter og ændringer i tendenser.

Økonomer udfører forskning, indsamler og analyserer data, overvåger økonomiske tendenser og udvikler prognoser. De undersøger også en lang række spørgsmål, herunder energiomkostninger, inflation, renter, valutakurser, konjunkturer, skatter og beskæftigelsesniveauer, blandt andre. Efter en vellykket afslutning af programmet tjener de studerende en bachelor i naturvidenskab i erhvervsadministration med en økonomisk vægt og er parat til at forfølge en række karrierer inden for erhvervslivet og regeringen.

Finansvægt

At studere økonomi ved The University of Findlay giver dig de færdigheder, du har brug for, for at få succes inden for et felt, der er essentielt i alle brancher.

Et vigtigt aspekt ved at drive en virksomhed er at have en klar forståelse af tilgængelige ressourcer og et produkts afkast af investeringer (ROI). Finansielle eksperter hjælper med at bestemme pengestrømmen, analysere ROI og beregne fremtidige skattemæssige faldgruber. Stærke interpersonelle færdigheder og en evne til at arbejde med tal er blandt de vigtigste kvalifikationer for karrierer inden for finansiering.

Finansvægten er designet til at hjælpe studerende med at udvikle et omfattende analytisk perspektiv. Du vil analysere målsætninger, funktioner og praksis inden for økonomiske områder inden for offentlig og offentlig finansiering, analyse af årsregnskabet og optimal finansiel beslutningstagning. Efter afslutningen af ​​finansvægten tjener du en bachelor i naturvidenskab i forretningsadministration med en finansvægt og er parat til at forfølge en række karrierer.

Gæstfrihedsstyring Vægter

Hvis du overvejer at forfølge en karriere inden for gæstfrihed, er tiden nu!

Logi, mad og drikke og planlægning af begivenheder gør gæstfrihed til den største industri i verden, og den fortsætter med at vokse i USA og globalt. Dette stadigt voksende felt giver ubegrænsede karrieremuligheder for succesrige kandidater.

Gæstfrihedsadministrationsvægten på The University of Findlay vil forberede dig til at arbejde i en række forskellige indstillinger, såsom hoteller, restauranter, catering, private klubber og events management. Vores program vil udsætte dig for alle facetter af gæstfrihedsbranchen og de mange spændende karriereveje, der vil være tilgængelige for dig.

Human Resource Management Vægter

Som studerende på Human Resource Management på Findlay får du praktiske førstehåndserfaringer, der arbejder gennem kompleksiteten ved at imødekomme både medarbejdernes og organisationens behov.

Human Resource (HR) Management Vægter ved The University of Findlay giver studerende de færdigheder og erfaringer, der er nødvendige for at få succes i en række forskellige brancher. Du lærer, hvordan du designer og implementerer effektive HR-styringssystemer, der håndterer medarbejderudvælgelse, forfremmelser, kompensation og fordele gennem driften af ​​enhver virksomhed. Studerende i HR-ledelse lærer yderligere aspekter, der er afgørende for at være effektive inden for personaleressourcerne, som f.eks. "Interessentkonceptet", som giver dig mulighed for at tage informerede beslutninger, der er moralske og etiske og relaterer til virksomhedernes atmosfære.

International forretningsvægt

Forbered dig på globale muligheder i næsten enhver branche ved at studere International Business hos Findlay!

Erhvervslivet ændrer sig konstant. Det er fuld af mangfoldighed med virksomheder, der driver forretning ud over deres grænser for at udvide operationer og produktion. Der er behov for ikke kun at forstå nye kulturer, men effektivt drive forretning til gavn for alle. Dette har ført til mange nye karrieremuligheder lokalt såvel som internationalt.

International virksomhed er et godt område at skelne dig selv i erhvervslivet. På det globale marked er det nødvendigt at forstå multikulturelle forskelle. At have succes i sit eget land er fantastisk, men internationalt oplever man en helt ny verden af udfordringer. Told og forretningsetikette er meget forskellige, og en simpel misforståelse kan betyde afslutningen på et forretningsforhold.

Ledelsens vægt

Specialiseret i ledelse skaber grundlaget for viden og personlig kapacitet, der kræves for karriere-lang succes i forretningsledelse.

Dagens dynamiske og meget konkurrencedygtige virksomheder kræver energiske og selvsikre ledere, der kan tilføje værdi og skabe høj ydelse på alle niveauer af forretningsansvar. Konkurrencedygtig videnfordel er det ultimative mål for forretningsprogrammerne på The University of Findlay . Fleksibiliteten i vores programmer afspejler den stadigt skiftende forretningsverden.

På The University of Findlay kan du optjene en bachelor i naturvidenskab i forretningsadministration med en ledelsesvægt. De krævede kurser sikrer en række oplevelser. Du vil deltage i individuelle ledelses- og følelsesmæssige intelligensvurderinger, caseanalyser, forskningsprojekter, teambaserede aktive læringsprojekter og gæsteforelæsere ud over traditionelle klasseværelsesaktiviteter og diskussioner. Denne større vægt lægger stor vægt på skriftlige og mundtlige kommunikationsevner, teamwork og personlige initiativ.

Studerende, der afslutter vores program, har mulighed for at foretage en jævn overgang til The University of Findlay 's Master of Business Administration (MBA) - program efter eksamen.

Marketingvægter

Marketing er mere end reklame og reklameartikler, det handler om at forstå, udvikle og promovere et brand.

At finde måder at få produkter og tjenester til at skinne i lyset kan være spændende og udfordrende. Marketingfolk arbejder for at øge brand engagement, salg og afkast på investeringer for de organisationer, der ansætter dem. At lære at se på tingene fra kundernes synspunkt er yderst værdifuld for enhver forretningsmand i enhver organisation. Uanset hvad en virksomhed sælger, uanset om det er et produkt eller en tjeneste og uanset hvor stor virksomheden er, er marketing en vigtig forretningsfunktion.

Drift og logistikvægt

Drifts- og logistikfolk sikrer, at kvalitetsprodukter og -tjenester leveres til kunderne på en rettidig og omkostningseffektiv måde.

Hver virksomhed, uanset størrelse, skal oprette procedurer til effektiv behandling af varer og tjenester fra den oprindelige anmodning til leveringsstedet og videre. På The University of Findlay lærer de studerende en bred vifte af færdigheder, der vedrører forretningsegenskaber og operationer. Operations og logistikstuderende lærer at planlægge, designe, implementere, styre og støtte aktiviteter til næsten enhver branche.

Sport forretningsstrategi Vægter

Sport forretningsstrategi ved The University of Findlay er et meget dynamisk program, der fokuserer på praktisk læring.

Sport- og eventbranchen vokser fortsat i alle aspekter. Sport og underholdning smelter sammen for at skabe beskæftigelsesmuligheder, der kræver forretningsgrundlag sammen med specialiseret viden.

Underholdning, sport og event management er blandt den næststørste gruppe af arbejdsgivere i USA og den største i verden. Dette område beskæftiger to ud af hver 10 personer og tegner sig for mere end syv procent af verdens bruttonationalprodukt. Tæt tilknyttet gæstfrihedssektorerne er sportsforretningsstrategi blevet et voksende interesseområde for mange virksomheder over hele verden.

Fremryk din karriere med en MBA

Hos Findlay kan du optjene en Master of Business Administration (MBA) på så kort som et år. Kurser kan gennemføres fuldt ud online, på campus eller i en hybrid af begge.

Center for Studentliv og College of Business Building

Det nye Center for Student Life og College of Business Building åbnede i efteråret 2017. Denne bygning bruges af alle universiteter på universitetet for at studerende kan lære, netværke og engagere. På anden sal huser alle College of Business klasseværelser, læringsrum og konferencelokaler, fakultetskontorer og mere.

Forestil dig et sted, hvor studerende fra alle colleges ved The University of Findlay kan mødes for at lære og interagere på et personligt niveau. Inden for The University of Findlay mission til at udruste studerende til meningsfulde liv og produktive karrierer, vil vores vision for det nye Center for Student Life and College of Business building styrke vores samfund, stimulere innovation inden for og uden for klasseværelset og omdanne vores studerende til kandidater klar til at være etiske, produktive medlemmer af et globalt samfund.

Hvad gør den nye bygning?

  • Marker et vendepunkt på den måde, som studerende oplever The University of Findlay
  • Tilbyde fleksible områder til netværk, lederudvikling og campusliv
  • Bringe leve og lære tættere sammen
  • Engagere eleverne i interaktiv læring
  • Træk studerende, fakultet, medlemmer af samfundet og alumner sammen til sociale sammenkomster, engagerende foredrag og kulturelle begivenheder
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Læs mere

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Minimer