Bachelor i Civilingeniør - Bygningskonstruktioner

Brno University of Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Civilingeniør - Bygningskonstruktioner

Brno University of Technology

Byggeri - Bygningskonstruktioner

Forkortelse: S

Studielængde: 4 år

Program: Civilingeniør

Fakultet: Fakultet for Byggeri og Anlæg

Akademisk år: 2017/2018

Akkrediteret fra: 25.7.2007

Akkrediteret til: 31.8.2023

Filialens profil:

Målet med at studere i den fireårige civilingeniør bacheloruddannelse inden for byggekonstruktioner er at få mestre over et omfattende fundament i væsentlig teoretisk forståelse og generel teknisk viden fra hele civilingeniørdisciplinen.

Kurset begynder med teoretiske emner, inden for hvilke eleverne får det nødvendige niveau af viden til at klare de specialiserede bygge- og ingeniørfag, der følger. Økonomiske og samfundsvidenskabelige fag er også en del af pensum.

I de sidste to semestre vælger de studerende et mindre fagområde inden for de emner, der tilbydes inden for byggekonstruktioner, inden for bygningernes konstruktion, bygningens struktur og statik, bygningstjenester og teknologier og drift af bygninger . Ved at tage specialiserede fag opnår de studerende den nødvendige uddybning af teoretisk og specialiseret viden til at bygge deres faglige profil og opnå en forudsætning for evnen til at udnytte en selvstændig kreativ tilgang, når de løser de specifikke problemer i deres fagområde.

Under den specialiserede og metodiske vejledning af en vejleder producerer eleverne selvstændigt en individuelt tildelt bachelorafhandling på et krævende, specialiseret problem og forsvarer det derefter inden en kommission for bachelorens afsluttende statseksamen. En specialiseret diskussion om emner inden for det givne fagområde evalueres samtidig med, at elevernes forståelse og evne til at anvende deres viden til løsning af tekniske problemer i branchen.

Nøgle læringsresultater:

I løbet af det fireårige kursus opnår kandidater fra Civilingeniør bacheloruddannelsen et omfattende sæt teoretisk og specialiseret viden fra byggekonstruktionens område. De styres målrettet gennem deres studier til den uafhængige beherskelse af specialiserede applikationer og teoretisk støttede løsninger, der danner forudsætningerne for udviklingen af ​​deres kreative aktiviteter.

Kandidater er således i stand til at forstå og skabe teoretisk understøttede løsninger inden for deres komplekse gensidige sammenkoblingsevne under design eller evaluering af strukturer og under deres realisering og kan anvende den viden, de har opnået i praksis i deres fremtidige karriere.

I det afsluttende studieår vælger de en specialisering fra de tilbudte, der fokuserer på bygningernes udformning, bygningens struktur og statik, bygningstjenester og teknologier og drift af bygninger. Gennem studiet af specialiserede fag modtager de således den nødvendige uddybning af deres viden inden for rammerne af de særlige spørgsmål i deres fagområde.

Program Supervisor : doc. Ing. Miloš Kalousek, Ph.D.

Kursusdiagram med ECTS Credits

Brno Civil Engineering 1Brno Civil Engineering 2Brno Civil Engineering 3Brno Civil Engineering 4

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret March 3, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
5,000 EUR
pr. akademisk år
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Brno, South Moravian Region
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Tjekkiet - Brno, South Moravian Region
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen