Den bacheloruddannelse, Food Systems: Bæredygtighed, Ledelse og Teknologi, forbereder eleverne til at blive ekspert Food Systems ledere. Programmet giver eleverne den tværfaglige viden, der er nødvendig for at arbejde i erhvervslivet, miljøet og naturressourceforvaltningen inden for fødevarebranchen. Den faglige profil er i overensstemmelse med strategien for bæredygtig udvikling, der er skitseret i Europa-Kommissionens meddelelse om "Innovation for bæredygtig vækst: En bioøkonomi for Europa".

Mere specifikt er kursusuddannelsen rettet mod at udstyre studerende med tværfunktionelle kompetencer, der kombinerer forståelse af supply chain og økonomi og business management færdigheder med teknologisk knowhow til fødevareforsyning og bevaring samt miljømæssig bæredygtighed. Resultatet er en tværfaglig studieplan fokuseret på metodologiske aspekter og grundlæggende færdigheder, der fortsat vil være nyttige i fremtiden.

Programmet giver eleverne metoder og værktøjer til at analysere og forvalte agri-fødevarevirksomheder og -institutioner, for eksempel fødevareproduktions- og forarbejdningsvirksomheder, mærkevirksomheder og kooperativer, beskyttelseskonsortier (dvs. BOB'er), moderne detaildistributører, HoReCa virksomheder, kvalitetscertificeringsselskaber og de virksomheder, der fremmer agro-madvarer i Italien og i udlandet.

Fødevaresystemerne: Bæredygtighed, ledelse og teknologi bacheloruddannelsen er opdelt i tre specifikke uddannelsesveje: Den første fokuserer på emner relateret til bæredygtighed; den anden om emner forbundet med fødevarevidenskab og teknologi, der arbejder med miljøfag associeret med den moderne bioøkonom. Eleverne tilbydes derfor en række valgmuligheder; et kandidat niveau uddannelsesprogram.

Specifikke uddannelsesmål kan variere, men de deler en fællesnævner. Faktisk er de alle baseret på god metodologisk træning og de værktøjer, der er nødvendige for at lykkes i virksomhedsledelsen.

Program undervist i:
  • Italiensk

Se 4 flere kurser fra University of Parma »

Senest opdateret Maj 29, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date