Læs den officielle beskrivelse

  • Type: Treårig kandidatkursus
  • Varighed: 3 år
  • Adgang: Gratis
  • Gradsklasse: L-18, Økonomi og erhvervsadministration

3 læseplaner

  • Food Sciences
  • bioøkonomi
  • biovidenskab

Et innovativt og hidtil uset træningsprojekt i det italienske universitetslandskab, hvor lederkulturen er integreret med det teknologiske og videnskabelige bidrag fra biovidenskab og fødevareteknologi for at uddanne ledende figurer med særlige færdigheder, der er tværgående over for fødevaresystemet.

Kurset blev født i hjertet af Food Valley og overfører traditionen for videnskabelig forskning og akkreditering relateret til de involverede afdelinger ( Økonomiske og erhvervsvidenskabelige , kemiske videnskaber, liv og miljømæssig bæredygtighed og fødevare- og medicinvidenskab ) til fordel for den ekstraordinære kontekst af virksomheder, konsortier, italienske og europæiske institutioner, certificeringsorganer og forsyningskæder, som karakteriserer landets landbrugsvirksomhed.

Så du kan regne med forskellige aspekter, der kan hjælpe dig i følgende ledelsesmæssige udfordringer:

  • en tværfaglig sti centreret om specifik og artikuleret viden
  • den løbende udveksling mellem sammenhængen mellem fødevareproduktion og forskning og universitetsuddannelse
  • Tilstedeværelsen af tre specifikke adresser, der giver dig mulighed for at specialisere sig i spørgsmål om ledelse, miljømæssig bæredygtighed og teknologier i forbindelse med produktion og bevarelse af fødevarer.

læringsresultater

Kurset sigter mod at uddanne nye professionelle profiler med karakteristiske og tværgående færdigheder og følsomheder inden for fødevaresystemet.

Deltagelse i kurset giver abonnenter mulighed for at:

  • Udfyld forberedelsesniveauet ved at antage specialiseret viden inden for valorisering af fødevareforsyningskæderne
  • Opnå karakteristiske og tværgående færdigheder inden for grænseområder relateret til: markedsføring og kommunikation inden for fødevareindustrien, drift og supply chain management, strategier for internationalisering, forskning og udvikling, kvalitetskontrol og certificering
  • Forbedring gennem konstant anvendelse af aktive undervisningsværktøjer, individuelle evner for at fremme indsættelse i virksomheden i stillinger præget af høje ansvarsområder
  • Sikre et konstant forhold til erhvervslivet i kraft af inddragelse af vidner fra de største virksomheder, der opererer i forsyningskæden.

Fordi i Parma

Et innovativt og hidtil uset kulturelt projekt på den italienske scene, hvor lederkulturen er integreret med det teknologiske og videnskabelige bidrag fra biovidenskab og fødevareteknologi til at uddanne ledelsesmæssige og professionelle tal med særlige færdigheder og færdigheder, der er tværgående over for fødevaresystemet.

Kurset blev født i hjertet af Food Valley og sætter traditionen for videnskabelig forskning og akkreditering af de tre involverede institutter, økonomi, biovidenskab og matvidenskab i den ekstraordinære sammenhæng mellem virksomheder, konsortier, institutioner, certificeringsorganer og forsyningskæder i et system karakteriserer landets fødevare. Du vil således kunne regne med et tværfagligt kursus med fokus på metodologiske aspekter og grundlæggende viden, der ikke er genstand for hurtig forældelse; om den løbende udveksling mellem sammenhængen mellem fødevareproduktion og forskning og universitetsuddannelse på tre træningsveje, der giver dig mulighed for at specialisere sig på emnerne forvaltning, miljømæssig bæredygtighed og teknologier i forbindelse med produktion og bevarelse af fødevarer.

Hvad venter dig efter eksamen

Du vil indtaste som hovedperson i en af de førende sektorer af den nationale økonomi, begunstiget af en intens internship aktivitet.

Du vil være i stand til at udfylde organisatoriske roller i forskellige funktionelle områder: kommerciel, marketing, kommunikation og eksterne forbindelser, styring af kvalitetssystemer, forskning og udvikling, indkøb.

Blandt de beskæftigelsesmuligheder, der afventer dig, virksomheder i forbindelse med produktion, forarbejdning, konservering og distribution af fødevarer; offentlige og private organer til planlægning, analyse, kontrol, certificering eller til beskyttelse og forbedring af fødevareproduktionen i landbruget offentlige organisationer, nationale og internationale institutioner, fagforeninger og landbrugsfaglige organisationer og servicevirksomheder til virksomheder inden for fødevareuddannelsessektoren.

Program undervist i:
Italiensk

Se 2 flere kurser fra University of Parma »

Senest opdateret May 12, 2019
This course is Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date