Bacheloruddannelsen i Gastronomi sigter mod at uddanne fagfolk specialiseret i kulinariske teknikker, men også kvalificeret til at lede og styre en gastronomisk virksomhed. En fireårig træning, der gør det muligt for vores kandidater at lede fremtiden for gastronomi.

detaljer

  • Officiel uddannelse: Bacheloruddannelse i gastronomi.
  • Adresseret til: Studerende, der ønsker at forfølge deres karriere i Gastronomi med virksomhedsledelse.
  • Studievarighed: 4 år.
  • Samlede kreditter: 240 ECTS
  • Sprog: Engelsk: 1. år. Spansk: 2., 3., 4. år *
  • Beliggende i: Castellón de la Plana (Spanien)

* 1. år kan være enten på spansk eller engelsk

Præsentation

Bacheloruddannelsen i Gastronomi på CEU Cardenal Herrera Universitet er resultatet af en dybtgående social, kulturel og erhvervslivsstudie om den nuværende kulinariske praksis og hvordan den har udviklet sig både gastronomisk og kommercielt. Hovedkonklusionerne fra undersøgelsen var følgende:

  • Professionalisme: Der er en stigende tendens til kravet om faglige kvalifikationer i gastronomisektoren.
  • Forretningsdimension: Der er nu et behov for egnede læringsmiljøer, der med succes kan kombinere gastronomi og forretning, madlavning og afkast af investeringer.
  • Gastronomisk R

Bacheloruddannelsen er baseret på fem emneområder:

GASTRONOMI

Fødevareprodukt og kulinariske teknikker: Overførsel af viden om fødevareproduktet og kulinariske teknikker, om fødevarernes oprindelse og sporbarhed. Træner elever i fagområderne for kvaliteten og sikkerheden af ​​råvarer, madlavning og opbevaring og sund kost

KREATIVITET

Værdien af ​​ideer: Denne grad omfatter fag relateret til kreativitet, design og kunstneriske tendenser. Denne grundlæggende viden giver eleverne mulighed for at spille en aktiv rolle i projekter relateret til udsmykning og arrangering af interiører samt at udvikle deres egen særpræg i form af madpræsentation og indretning.

SPROG

Internationale muligheder: Væksten i denne sektor på det internationale marked opfordrer os til at lægge stærk vægt på engelsk som et dagligdags arbejdssprog for vores studerende, der har mulighed for at øve deres sprogfærdigheder i seminarer, overvåget arbejde, bibliografiske søgninger mv.

FORRETNINGSLEDELSE

Værktøjer til styring af solide forretningsprojekter: At tage en praktisk og anvendt tilgang til gæstfrihedsvirksomheden med det formål at udstyre de studerende med de værktøjer, de har brug for til at etablere solide forretningsprojekter og beskytte deres økonomiske levedygtighed.

Studieprogram

Studieprogrammet for bacheloruddannelsen i gastronomi udbyder potentielle studerende med et solidt og praktisk fundament til at bygge deres fremtidige karriere.

Programmet er baseret på fem emneområder. Kombineret tilbyder disse områder Gasma-kandidater en komplet og opdateret professionel profil for fremtiden:

  • Madteknologi
  • General Business Knowledge
  • Gastronomi
  • Kulinarisk forvaltning
  • Sprog

1. år. Et solidt fundament i gastronomi og ledelse

Førsteårsstuderende erhverver grundlæggende viden i forbindelse med madhåndtering og grundlæggende kulinariske processer.

De vil lære om markedsføring og økonomiske områder af virksomheder i sektoren. Det engelske sprog er en del af det første indhold af deres studier samt praktiske aktiviteter for at opnå erfaring hos lokale virksomheder.

2. år. Nye teknikker og værktøjer

Det andet år omfatter begreber relateret til ønologi og kulinariske processer.

Koncepter relateret til lov, finans og sundhed spørgsmål vil blive behandlet i kulinarisk ledelse. Eleverne er også udstyret med værktøjer til at skabe solide forretningsprojekter. Uddannelsen fortsætter på engelsk og engelsk kommunikationsfærdigheder. Studerende påtager sig praktikophold hos nationale virksomheder.

3. år. Videnkonsolidering

Gastronomiske studier fokuserer på ernæring og diætetik, videre til skabelse og innovationsprocesser i Gastronomi. Studerende vil også udvide deres viden om ønologi og vinparring.

I Culinary Management studerer studerende forretningsmodeller og bruger software til at styre omkostninger. Events management er introduceret. På engelsk får eleverne praktisk viden i forhold til erhvervslivet og restaurationsbranchen. Praktikophold finder sted hos internationale virksomheder, både i restauranter og virksomheder inden for fødevareindustrien.

4. år. Sti til specialisering

I det fjerde år vælger de studerende en specialisering og det tilsvarende kursus Pathway .

  • Executive Chef Innovation - Forskning i Gastronomi: Studerende vil studere de nyeste kulinariske teknikker og trends i gastronomi. De begynder at erhverve forskningskoncepter. Denne specialisering sigter mod det højeste kulinariske niveau ved at lære nye kulinariske trends og anvende kreative processer og løbende forskning i køkkenet.
  • Gastronomisk virksomhed. Mad

Afsluttende projekt (TFG)

Bacheloruddannelsen Projekt (TFG) består af en hukommelse eller en original studie udført af hver elev. TFG integrerer og udvikler den uddannelse og færdigheder, der er erhvervet under bacheloruddannelsen.

Dens formål er at uddanne eleverne i at søge, styre, organisere og fortolke relevante data til domme, der omfatter overvejelser om vigtige spørgsmål af social, videnskabelig, teknologisk eller etisk karakter. Dens gennemførelse letter udviklingen af ​​kritisk tænkning, logisk og kreativ dømmekraft. En lærer vil overvåge TFG, og det er nødvendigt at færdiggøre titlen på bacheloruddannelsen.

Praktik

Studerende vil have mulighed for at gennemføre praktikophold hos lokale, nationale og internationale virksomheder.

Vores gastronomiske og kulinariske ledelseskampus giver hver studerende mulighed for at få eksterne faglige praktikophold takket være flere samarbejdsaftaler mellem CEU Cardenal Herrera University og forskellige lokale, valentinske, nationale og internationale virksomheder.

Fra det første år af deres fagkursus kan eleverne begynde at erhverve erhvervserfaring ved at gennemføre praktikophold i virksomheder i nærheden. Da de erhverver mere viden og færdigheder, har de studerende mulighed for at ansøge om placeringer i stadig mere konkurrencedygtige miljøer.

Karrieremuligheder

Gastronomi er et meget tværfagligt område med en bred vifte af aktiviteter i forbindelse med gastronomiske og kulinariske sektorer. Vores kandidater udover at skabe deres egne virksomheder vil have mulighed for at udføre deres professionelle aktiviteter på en bred vifte af områder inden for restaurant og turisme sektorer:

  • Fødevareindustrien.
  • Restaurant og catering.
  • Gastronomi rådgivning.
  • Turisme.
  • Gæstfrihed.

De mange karrieremuligheder, der er åbne for dem, gør det muligt for kandidater i Gastronomi at udøve deres erhverv i ansvarsområder, såsom:

  • Kok.
  • Direktør for fødevarer
  • Restaurant og Catering Manager.
  • Gastronomikonsulent.
  • Arrangementer og Gastronomiske Aktiviteter Manager.
  • Fødevaresektor Forsknings- og innovationschef.
  • Fødevarekvalitet og sikkerhedsansvarlig.
  • Culinary Operations og Projects Manager.

Derudover vil vores kandidater kunne anvende deres faglige færdigheder inden for undervisnings- og konsulentsektoren, herunder:

  • Kulinariske og gastronomiske ledere, konsulenter eller rådgivere.
  • Lærere i områder relateret til gastronomi: masterklasser, kursuslevering, arbejdsopfølgning osv.
  • Undervisningsrådgiver i gastronomiske træningscentre.

Kulinarisk team

For Gastronomiområdet beskæftiger Gasma fagfolk med en vellykket karriere i gastronomi. Et akademisk personale fra CEU-Cardenal Herrera University giver deres erfaring med at levere de færdigheder, der kræves for fagområderne Business og Marketing, Fødevareteknologi, Kommunikation mv.

Kontinuerlig vejledning

En vejleder vil være ansvarlig for at overvåge hver elev gennem hele deres grad.

Adgangsruter

  • Baccalaureat LOGSE: Alle studerende, der har afsluttet Baccalaureatets andet år og bestået på universitetets indgangstest, får adgang til universitetsgraden. UCH CEU har sin egen elevoptagelsesproces.
  • Internation Baccalaureate taget i eller uden for Spanien: 1. Den Europæiske Unions uddannelsessystemer med særlig aftale om uddannelse. 2. Uddannelsessystemer i lande uden for EU eller som der ikke er nogen særlig aftale om uddannelse.
  • Avanceret faglig kvalifikation (CFGS) eller FPII opnået i Spanien: I henhold til gældende lovgivning kan alle studerende, der har gennemført en CFGS (avanceret erhvervsuddannelsescyklus) få adgang til universitetet fra enhver faglig sfære, men i tilfælde af, at efterspørgslen overstiger antallet af steder UCH CEU vil give præference til kvalificerede kandidater med kvalifikationer fra samme vidensbranche som den, der studerede på det uddannelsesniveau, de ønsker at følge.
  • Kvalifikationer svarende til spansk erhvervsuddannelse / Kvalifikationer eller uddannelser udført i udlandet: Derudover kan spanske og ikke-spanske ansøgere optages til UCH CEU, hvis de har afsluttet studier i udlandet, der svarer til avancerede erhvervsuddannelsescykluskvalifikationer. Studier svarende til den avancerede erhvervsuddannelsescyklus eller faglig uddannelse i udlandet.
  • Tidligere afsluttede Universitetsstudier: 1. Universitetsstudier, der tidligere er afsluttet i Spanien. 2. Universitetsstudier tidligere afsluttet uden for Spanien.
  • Universitetsuddannelser startet men ikke afsluttet: Adgang ved overførsel af akademiske optegnelser
  • Erhvervsoplevelse eller andre personlige forhold: Mennesker over 25/45. Folk over 40 år med erhvervserfaring relateret til den grad, de ønsker at studere.

Akademiske gebyrer

Første skridt: I løbet af det første år er de samlede gebyrer for eleverne på engelsklinjen 11.500 euro. Deres uddannelse (48 ECTS) i løbet af dette år er udelukkende på engelsk (klasser, materialer mv.) Under intensive spanske klasser (12 ECTS). Studerende vil afslutte det første skoleår, der dominerer mange spanske sprogs ressourcer.

Andet trin: Fra andet år anon, passerer eleverne i det tidligere års engelsk linje på linjen undervist på spansk. Samlede gebyrer for deres uddannelse (66 ECTS hvert akademisk år) 2. og 3. år vil være 10.690 euro om året. Under alle omstændigheder kan eleverne fortsætte med at modtage spanskundervisning, hvis de har brug for det. De vil forbedre og uddybe deres beherskelse af spansk for at være helt flydende på spansk. Når der er specielle begivenheder (masterclass, for eksempel) vil de studerende på linjen på engelsk have sproglig støtte.

Tredje skridt: Samlede gebyrer for 4. år vil være 9.970 euro pr. År (60 ECTS). Under alle omstændigheder kan eleverne fortsætte med at modtage spanskundervisning, hvis de har brug for det. De vil forbedre og uddybe deres beherskelse af spansk for at være helt flydende på spansk.

Når der er specielle begivenheder (masterclass, for eksempel) vil de studerende på linjen på engelsk have sproglig støtte.

Akademiske gebyrer inkluderer:

  • Alt råmateriale og input til at lave mad.
  • Brug af Campus faciliteter og udstyr.
  • En uniform plus et sæt knive og redskaber, der gives til hver elev til egen ejendom. (Uanset ovenstående skal eleverne deponere 400 €, der vil blive refunderet efter eksamen).
  • Personlig Locker.
  • Tilstedeværelse af masterclasses, konferencer og ekstracurricular seminarer planlagt til vores studerende.
  • Arrangement for obligatoriske og ekstracurricular praktikophold.

Ikke inkluderet:

Indkvartering. Castellón er imidlertid en mellemstore middelhavs hovedstad med 180.000 indbyggere og en meget moderat leveomkostninger. Studerende kan finde et værelse i delte lejligheder fra 170 € -190 € / måned.

Optagelse og tilmelding

Adgang interview

På ansøgningsskemaet bliver du bedt om at vælge en dag og tid til dit personlige optagelsesinterview, og dette vil finde sted på CEU Cardenal Herrera Universitets faciliteter.

Interviewet vil blive afholdt med en leder fra bacheloruddannelsen i gastronomiområdet og har to hovedformål: for det første at kandidaten har direkte kontakt med campus ved at interagere med en person, der er knyttet til gasma, hvem vil kunne besvare eventuelle spørgsmål de har; For det andet, for kandidaten at finde ud af alt om bacheloruddannelsen i Gastronomi førstehånds. Ved interviewet får kandidaten fuldstændige oplysninger om kurset og den måde, vores Campus fungerer på. Dette vil hjælpe beslutningsprocessen. Derudover vil interviewet give os mulighed for at lære mere om den fremtidige elevs færdigheder og motivationer direkte, personligt, hvilket er en nøglefaktor for os i evalueringen af ​​kandidaten som en mulig studerende på vores kandidatuddannelse.

Reservation og matriculation

Efter optagelsesintervjuet vil processen til at reservere et sted begynde. Generelt vil kandidaten modtage en anmeldelse via e-mail og via adgangskortet, undtagen under særlige omstændigheder 24 timer efter interviewet.

Meddelelsen vil udstede en af ​​tre scenarier for kandidaten:

  • At de er blevet udvalgt, og at der er plads til rådighed for dem. I dette tilfælde ledsages meddelelsen af ​​et personligt stedbehandlingsdokument, der fortæller dem, hvad de skal gøre for at fortsætte med processen. Efter de enkle instruktioner på dette dokument kan kandidaten reservere et sted på gastronomi og kulinarisk ledelse.
  • At de er blevet sat på ventelisten for adgang til bacheloruddannelsen. I dette tilfælde vil de blive informeret om de næste skridt at tage.
  • At de ikke er blevet udvalgt, fordi der ikke er ledige pladser, og det forventes ikke, at nogen steder vil blive tilgængelige eller af grunde i forbindelse med evalueringen af ​​kandidatens ansøgning.

Udvælgelsen finder sted ved at evaluere kandidaten, deres motivationer og færdigheder og i givet fald deres personlige og familiemæssige forhold. I betragtning af at Gastronomi- og Culinary Management Campus har sit eget udvælgelsessystem, vil den karakter, der opnås i University Entrance Exams, ikke blive taget i betragtning til dette formål, selvom endelig indmelding kun kan finde sted, når alle lovmæssige krav til adgang til campus er opfyldt .

I tilfælde af at de vælges, skal de studerende registrere for at gøre deres pladsbestilling officielle:

  • Fremtidige studerende vil være i stand til at udskrive den nødvendige dokumentation for at betale registreringsgebyret fra intranettet.
  • 24 timer efter betalingen skal fremtidige studerende udfylde registreringsformularen på intranettet.

Både betalinger af gebyr og udfyldelse af tilmeldingsblanket vil blive krævet for at reservere pladsen og efterfølgende kunne anmode om en tilmelding til indskrivning, som vil blive formaliseret på Generalsekretariatet på Campus.

Brugerdefinerede test

Gastronomi og kulinarisk ledelseskampus, GASMA, har implementeret en proces, der hjælper med at evaluere de nye studerendes viden og færdigheder for at identificere deres profil om adgang til bacheloruddannelsen i gastronomi.

Denne proces giver os mulighed for at klassificere adgangsniveauet for eleverne, så vi kan designe undervisningsstrategier i overensstemmelse med den gruppe de tilhører. For at gøre dette ved starten af ​​studieåret, når eleverne er tilmeldt på campus, udføres der en række profiltest i klasseværelset, der er specielt tilpasset bacheloruddannelsen i gastronomi. På baggrund af de oplysninger, der er opnået ved disse tests, udformer Campus forstærknings- og intensiveringsaktioner, der er tilpasset elevernes behov.

Dette er et yderligere eksempel på vores indsats for at tilbyde personlig undervisning, orienteret mod at få det bedste ud af hver elev. I denne proces får eleverne også en engelsk niveau test. Ved hjælp af resultaterne af denne test vil Campus fortælle de studerende hvilke gratis kurser de skal deltage i blandt sine sprogkurser for at opnå det engelske niveau, der kræves på bacheloruddannelsen.

Program undervist i:
Engelsk
Spansk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
11,500 EUR
Samlede gebyrer første år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019