Studiet giver en kompleks uddannelse inden for geografiske informationssystemer (GIS) og Remote Sensing (RS) og brugen af ​​disse teknikker til miljøbeskyttelse og styring med særlig fokus på de aktuelle emner af vand og tørke i landskabet og beskyttelse af biodiversitet under forudsætning af en global klimaændring.

De kandidater kan finde beskæftigelse både i private og statsfinansierede institutioner, der arbejder i miljøledelsen, især som en rumdataanalytiker eller på et ledelsesniveau på entry level. I den private sektor kan kandidaten finde beskæftigelse fx i virksomheder, der leverer økologisk overvågning eller analyser, rekultivation, landskabsplanlægning eller i selskaber med speciale i GIS og remote sensing. Sidst men ikke mindst kan kandidaterne fungere som freelance eksperter / konsulenter, hvis tjenester er i øjeblikket meget eftertragtede. De studerende kan selvfølgelig også vælge at fortsætte i deres kandidatstudier, som de vil være meget velforberedte til.

Hvorfor studere Geographic Information Systems (GIS) og Remote Sensing (RS) på FES CULS?

Der er mange uddannelser fokuseret på geoinformatik og informationsteknologi over hele verden. På vores fakultet kan du desuden blive eksperter udover GIS og RS i andre specialer inden for miljøvidenskab.

Hvilken anden specialisering? Det er for dig at vælge mellem studierne. Hvis du er interesseret i life science, kan du fokusere på analyser og modeller i økologi, landskabsøkologi og biogeografi. Hvis du er mere teknisk indstillet, kan du vælge hydrologi, hydrologisk modellering og vandforvaltning. Begge muligheder er gode til at finde arbejde - både beskyttelse af biodiversiteten og vand og tørkeproblemet i landskabet er spørgsmål af største betydning i dag og vil fortsætte med at være det i årtier, der kommer. Det er derfor op til dig at vælge den rigtige måde baseret på, hvad du vil kunne lide mest. Fra udvalg af valgfrie kurser kan du erhverve yderligere tilføjelser til din ekspertprofil, såsom landskabsplanlægning, geologi, hydrogeologi, hydropedologi, agroecosystemer, vådområdernes funktion i landskabet, zoologien eller botanik.

Profil emner

  • Geografiske informationssystemer
  • Fjernføler
  • Valgfri specialisering Økologi / Hydrologi
Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Czech University Of Life Sciences Faculty of Environmental Sciences »

Senest opdateret February 13, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

International students about FES