Bachelor i Globale og Internationale Studier

Generelt

Program beskrivelse

Programoversigt

Carleton's Bachelor of Global and International Studies (BGINS) -program udnytter Carleton's styrker og placering for at give undervisning i globale og internationale spørgsmål, som kan give dig en fordel i dagens arbejdsmarked. Programmet har fire sammenkoblede komponenter. Kernekursekvensen giver alle studerende et fælles tværfagligt fundament i globale og internationale studier. De 18 specialer dækker specifikke internationale og globale temaer eller geografiske områder, hvilket giver dig mulighed for at fokusere dine studier efter dine interesser.

Et andet sprogkrav og et internationalt oplevelseskrav er inkluderet, så du ikke kun kan uddanne med ny viden og færdigheder, men også et udvidet verdensbillede.

Carleton fordel

Over 80 fakultetsledere fra Det Naturvidenskabelige Fakultet og Det Fakultet for Offentlige Anliggender deltager i BGINS-programmet. Disse fakultetets medlemmer omfatter eksperter inden for en bred vifte af emner relateret til globale og internationale studier samt specialister i en række forskellige verdensregioner. Carleton er hjemsted for Arthur Kroeger College of Public Affairs (BGINS-programmets administrationshus), Norman Paterson School of International Affairs (den førende kandidatskole for internationale anliggender i Canada) og mange andre afdelinger, skoler og institutter med et internationalt fokus, herunder instituttet for afrikanske studier og instituttet for europæiske, russiske og eurasiske studier. Programmer som varieret som geografi, film studier og religion tilbyder også kredit kurser undervist på internationale steder.

Kapitalfordelen

Hvor bedre at studere verden og forholdet mellem sine folk end Ottawa, Canadas hovedstad? Stolen for den canadiske forbundsregering, byen er hjemsted for mange af landets internationalt orienterede institutioner, herunder Global Affairs Canada. Ottawa er et blomstrende kosmopolitisk centrum, hvor du finder et væld af ambassader, konsulater, internationale agenturer, videnskabelige og kulturelle institutioner og nationale og lokale ikke-statslige organisationer (NGO'er) samt en stor koncentration af globalt orienterede højteknologiske virksomheder.

Programmet

Globale og internationale perspektiver

BGINS-programmet trækker på de to adskilte men indbyrdes forbundne begreber i den "internationale" og "globale". Forskere med et "internationalt" fokus har tendens til at se på verden i og gennem nationalstaten. De omhandler spørgsmål vedrørende økonomi, lov og politik, det internationale statssystem og tilhørende spørgsmål om handel, menneskerettigheder og konflikter. Forskere med et "globalt" fokus ser primært på de skiftende betydninger af identitet og tilhørsforhold i det globale samfund, især i lyset af de mange ændringer, som globaliseringen har gjort. De trækker på indsigter fra humaniora (litteratur, religion, historie og kunst) for at se på verden uden for staten og samtidig problematisere sondringen mellem stat og samfund på flere måder.

BGINS-programmet er det første i Canada til at understrege både globale og internationale tilgange til verdens undersøgelse. Det placerer disse to synspunkter i kreativ spænding med hinanden, så de studerende får en nyanceret forståelse af den verden, vi lever i. Det er tværfagligt, fordi det undersøger verden gennem mange forskellige disciplinære perspektiver; Det er tværfagligt, idet det sætter disse disciplinære perspektiver i kreativ dialog med hinanden.

Specialiseringer

Specialer giver eleverne mulighed for at erhverve dybere viden inden for et område af globale og internationale undersøgelser, der interesserer dem. Alle studerende, der går ind i BGINS-programmet, skal vælge en specialisering på optagelsestidspunktet, selvom det er muligt at ændre specialiseringer efter at have indført programmet.

 • Afrika og globalisering
 • Europa og Rusland i verden
 • Franske og fransktalende studier
 • Global og tværnational historie
 • Global udvikling
 • Globale køn og seksualiteter
 • Globale uligheder og social forandring
 • Global lov og social retfærdighed
 • Global litteratur
 • Global Media and Communication
 • Global Politics
 • Globale religioner: Identitet og fællesskab
 • Globalisering og Miljø
 • Globalisering, Kultur og Magt
 • Den internationale økonomiske politik
 • Latinamerikanske og caribiske studier
 • Migration og diaspora studier
 • Undervisning i engelsk i globale sammenhænge

Sprogkrav

Et grundlæggende krav til at engagere sig i verden er evnen til at tale på mere end et sprog. Af denne grund forventer BGINS-programmet, at de studerende skal bestå et andet sprogkrav. De indkommende studerende, der ikke har færdigheder på et andet sprog, kan tage kurser udbudt af vores sprogskole og sprogstudier (SLaLS) eller vores afdeling for fransk. Valgmulighederne omfatter arabisk, kinesisk (mandarin), fransk, tysk, italiensk, japansk, portugisisk, russisk og spansk. De indkommende studerende, der allerede besidder andetsprogede færdigheder, kan "afprøve" dette krav. Forståelse af et andet sprog vil ikke kun hjælpe dig med at blive en kulturelt læsende global borger, men kan også forbedre dine fremtidige beskæftigelsesudsigter.

International erfaring

Det er en ting at studere en del af verden, og en anden at bo der. Af denne grund har BGINS-programmet et internationalt oplevelseskrav som en integreret del af programmet. Du kan opfylde dette krav ved at studere i udlandet med tilladelse, studere i udlandet under en af Carleton's internationale udvekslingsaftaler, gennemføre en international arbejdsplads, fuldføre et Carleton University kursus undervist i udlandet eller tage vores innovative internationalisering @ home kursus. Mange elever finder at studere i udlandet for at være en berigende, endog livsforvandlende oplevelse. Den nuværende forskning viser også, at studerende, der har studeret i udlandet, har en konkurrencemæssig fordel på arbejdspladsen.

Fremtidige muligheder

Arbejdspladsen

Et globalt perspektiv, interkulturel forståelse og sprogkundskaber er i stigende grad vigtige færdigheder til succes på arbejdspladsen. Kandidater fra BGINS-programmet vil have erhvervet disse færdigheder gennem deres erfaringer med at leve i udlandet, deres anlæg på et andet sprog og deres viden om mangfoldighed og kompleksitet i globale sociale og kulturelle miljøer.

En BGINS grad kan danne grundlag for karriere inden for reklame, business, kommunikation, udenlandsk service, journalistik, marketing, politikanalyse, PR, offentlig service, salg og mange andre områder.

Graduate programmer

Den stærke uddannelse i globale og internationale studier, som BGInS tilbyder, vil gøre dig til en konkurrencedygtig kandidat til en bred vifte af kandidatuddannelser, herunder både tværfaglige programmer i internationale anliggender eller offentlig politik og programmer i de forskellige discipliner, der bidrager til BGInS. Hvis du mener, at du måske ønsker at forfølge en avanceret grad, opfordres du til at undersøge kandidatuddannelserne tidligt for at sikre, at dit program er egnet til at opfylde de relevante kandidatniveau krav.

Udforsk Global og International Studies på Carleton University

Senest opdateret Feb 2019

Om skolen

Carleton University is a community of talented, committed and enthusiastic faculty and staff, dedicated to excellence and to supporting the education and research that distinguishes Carleton as Canada ... Læs mere

Carleton University is a community of talented, committed and enthusiastic faculty and staff, dedicated to excellence and to supporting the education and research that distinguishes Carleton as Canada’s Capital University. We know that it is our people that are key to Carleton’s success. Minimer