Bachelor i Hospitality Management (Hons)

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Bachelor of Hospitality Management (Hons) forbereder de studerende til en bred vifte af karrierer i gæstfrihedssektoren gennem dets multidisciplinære kursus, der spænder fra hotelstyring til eventplanlægning og ledelse. Kandidater vil blive udsat for de teoretiske og praktiske aspekter af gæstfrihed, herunder kommunikation, servicestyring og planlægning.

Programkrav

Du skal opfylde følgende krav for at blive overvejet til optagelse i UNITAR bachelorprogram:

  • Pass Sijil Tinggi PelajaranMalaysia (STPM) med et minimum NGMP på 2,00 i mindst to (2) fag; eller
  • Et anerkendt eksamensbevis med et minimum CGPA på 2,00; eller
  • Bestå Unified Examen Certificate (UEC) med en klasse B i fem (5) fag; eller
  • En anerkendt matriculation, Foundation eller Pre-University kvalifikation med et minimum CGPA på 2,00; eller
  • Bestå BTEC niveau 4 & 5 og bestå SPM med mindst tre (3) point i ethvert fag (eller dets tilsvarende); eller
  • Eventuelle tilsvarende kvalifikationer anerkendt af den malaysiske regering. Pixabay / Pexels

Kursusstruktur

Varighed
  • 9 semester / 3 år
År 1
  • Engelsk til akademiske formål
  • TITAS / Malaysian Studies
  • Hospitality Service Management
  • Erhvervskommunikation
  • Principper for ledelse
  • Hotel og Restaurant Industri Studies
  • Introduktion til informationssystem
  • Hubungan Etnik / Bahasa Melayu Komunikasi 2
  • Gæstfrihed fortjeneste planlægning
  • Håndtering af juridiske spørgsmål i gæstfrihedsbranchen
  • Gæstfrihed Organisatorisk adfærd
År 2
  • Gæstfrihed Miljøledelse
  • Gæstfrihed Human Resource Management
  • Samfundstjeneste
  • Restaurant Management
  • Hospitality Strategic Management
  • Event Management for Hospitality Organization
  • Fremmedsprog 1
  • Økonomi for Hospitality Industry
  • Statistiske teknikker til gæstfrihedsindustrien
  • Fremmedsprog 2
  • Hovedkursus 1
  • Major Course 2
  • Studiekompetencer*
  • Socialt iværksætteri
År 3
  • Forskningsmetodik inden for gæstfrihed og turisme
  • Hovedkursus 3
  • Hovedkursus 4
  • Hovedkursus 5
  • practicum
  • Projektpapir
  • Seminar i industriperspektiv
Valgfag: Hotel
  • Food Production Management
  • Husholdning Operationel Analyse
  • Food and Beverages Management
  • Front Office Operational Analysis
  • Hospitality Purchasing and Supply Management
Valgfag: turisme
  • Turisme principper og praksis
  • Customer Relations Management for Tourism
  • Turisme Destination Development
  • Rejse og Tour Guiding
  • Bæredygtig turisme
Major: Fremmedsprog 1
  • Grundlæggende fransk
  • Grundlæggende tysk
  • Grundlæggende arabisk
  • Grundlæggende japansk
  • Grundlæggende spansk
  • Basic Mandarin
Major: Fremmedsprog 2
  • Fransk til gæstfrihed
  • Tysk for gæstfrihed
  • Arabisk til gæstfrihed
  • Japansk til gæstfrihed
  • Spansk for gæstfrihed
  • Mandarin til gæstfrihed

Karriereudsigter

  • Hotelbestyrelse
  • Hotel operationer
  • Kundeservice & oplevelsesstyring
  • Forlystelsespark & rejsestyring
  • Begivenhedsplanlægning & ledelse
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Established in 1997, UNITAR International University (UNITAR) is a visionary and well-governed institution, known for being the first virtual university in Southeast Asia and one of the pioneering pri ... Læs mere

Established in 1997, UNITAR International University (UNITAR) is a visionary and well-governed institution, known for being the first virtual university in Southeast Asia and one of the pioneering private universities in Malaysia. Minimer