Bachelor i International Business

Lund University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Bachelor i International Business

Lund University

Programoversigt

Siden efteråret 2017 tilbyder Lund University School of Economics and Management en treårig bachelor i International Business. Programmet er undervist på engelsk og rettet mod nyuddannede gymnasier med en stærk akademisk baggrund, internationale karrieremæssige ambitioner og drivkraften til at opnå viden og færdigheder inden for det internationale erhvervsområde.

BSc i International Business tilbyder:

• En stor, men alligevel fokuseret studieplan inden for business, økonomi, statistik, forretningsret og informationssystemer

• Internationale perspektiver fra fakultetets medlemmer og studerende

• Teambaserede projekter, der styrker tværkulturel læring

• Praktikophold i virksomheder og / eller udvekslingsstudier på et af vores partneruniversiteter i udlandet

• Studie- og karrierevejledning

Det overordnede formål med programmet er at forberede dig til en karriere i international forretning. Du vil træne i avanceret problemløsning i en international sammenhæng og lære teoretiske koncepter, modeller og værktøjer udledt af relevant forskning. I løbet af programmet vil dette være relateret til reelle og komplekse forretningsproblemer.

Programmet har et internationalt fokus, der kombinerer kurser i erhvervslivet og kurser i administration med kurser inden for økonomi, økonomisk historie, statistik, informatik og forretningsret.

Programstruktur

Den overordnede programarkitektur vil give både bredde og dybde til dine studier. De første to år indeholder et væld af vigtige emner relateret til international forretning. Du kan tilpasse semester 5 efter dine egne præferencer. Semester 6 uddyber din viden og bidrager til fremskridt inden for din store internationale virksomhed. De fleste kurser løber parallelt.

Første år, semester 1: Virksomheden i en historisk indstilling (5 point); Introduktion til International Business (5 point); Erhvervsstatistik (5 point); Finansiel regnskabsføring (7,5 point); International Marketing (7,5 point). Første år, semester 2: Mikroøkonomi (10 point); Finansøkonomi (5 point); Organisation og lederskab (5 point); Management Control Systems (5 point); Administration af digitalisering (5 point).

Andet år, semester 1: International Business Law (7,5 point); Fundamentals of Business Analytics (7,5 point); Makroøkonomi (10 point); International økonomi (5 point). Andet år, semester 2: Innovation og iværksætteri (7,5 point); Corporate Finance (7,5 point); Forretningsetik og bæredygtighed (5 point); Forskningsmetoder for IB (5 point); Tværkulturelle hold og projektledelse (5 point).

Tredje år, semester 1: Valgfag (30 point): Internationale udvekslingsstudier; eller praktikophold eller valgfag på LUSEM / Lund University . Tredje år, semester 2: International Business Strategy (15 point); International Graduate Project (15 point).

Som en sidste del af programmet vil du gennemføre dit eget forskningsprojekt i et lille hold og demonstrere din evne til selvstændigt at anvende de forskellige ideer og teorier introduceret af de forskellige kurser.

Karriereudsigter

En fortsat internationalisering af erhvervslivet kræver en solid forståelse af grænseoverskridende, tværkulturel international forretning, handel, lov og økonomi. Dette program vil sætte dig i stand til at konkurrere på det internationale erhvervslivsmarked samt øge værdien til indenlandske virksomheder / arbejdsgivere med internationale relationer.

Efter eksamen er du veludstyret til junior ledelsesstillinger hos store internationale virksomheder, offentlige institutioner eller andre organisationer. Funktionsområder kan f.eks. Omfatte eksport, import, finansiering, kontrol, forretningsudvikling, salg, markedsføring og kundeservice.

Du kan læse mere om karrieremuligheder på
http://lusem.lu.se/study/international-business

Få mere at vide om dette program på www.lunduniversity.lu.se/bsc-international-business

Hvorfor Lund University ?

Lund University blev grundlagt i 1666 og er et af Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter. Universitetet er blandt verdens top 100 universiteter i QS World University Rankings 2019 og er nummer 1 valg for internationale studerende, der kommer til Sverige - et af verdens mest innovative, bæredygtige og demokratiske lande.

Hvis du gerne vil begynde at opbygge dit internationale netværk i en global klasseværelse, er Lund University en god mulighed. Oplev en anden måde at lære i et land, der er klassificeret som et af de bedste i verden til at yde videregående uddannelse. Gruppearbejde og uformelle lærer-studentrelationer gør det lettere at lære.

Universitetet ligger i Lund, en charmerende og kompakt universitetsby i det sydlige Sverige, kun 35 minutter fra Københavns Lufthavn i Danmark. Byen er berømt for sit livlige elevliv og er også hjemsted for mange verdensledende forskningsfaciliteter og internationale virksomheder.

Lær mere om Lund University på www.lunduniversity.lu.se

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 6, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Information
Deadline
Locations
Sverige - Lund, Skåne County
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Sverige - Lund, Skåne County
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen