Bachelor i International Data Science, Beskyttelse

Generelt

Program beskrivelse

Om

Er du passioneret om de nyeste digitale værktøjer, der hjælper med at gøre organisationer mere intelligente? Ønsker du at lære at filtrere værdifulde oplysninger fra en masse data, hvordan man gør disse oplysninger tilgængelige ved at visualisere det, og hvordan man sikrer disse data effektivt og med formål? Indtast mulighederne Cyber Security Expert eller Datamanager !

  • Netflix kender dig bedre end din egen skat dem og giver dig altid den perfekte film. Og Trivago ved, selv før du har klikket på noget, at du planlægger en bytur til Dublin. Data er stor forretning. Vi lærer dig, hvordan man gør virksomheder og organisationer mere intelligente gennem data. Sådan redegør du for rå data og hvordan du gør det tilgængeligt. Og hvordan virksomheder kan bruge dette til at videreudvikle deres forretning.
  • Du ophører aldrig med at være interesseret i de nyeste IT-teknologier. Som sådan er du også opmærksom på, at teknologien har sine svage sider, og at hackere kan drage fordel af dem. Phishing, hacking, ransomware, ... Sørg for, at data og information ikke ender i de forkerte hænder, er et varmt problem. Du vil gerne vide mere om sikkerhedsteknikker og hvordan man anvender dem med fokus.
  • Du er tiltrukket af virksomhedens liv. Processerne, strategierne og strukturerne i et firma fascinerer dig. Programmet kombinerer det bedste fra begge verdener: forretning og teknologi. Der lægges vægt på bedre og mere effektiv datastyring i et erhvervsmiljø gennem brug af informatik. Og du behøver absolut ikke at være en computerfreak til at gøre det!
  • Vi forbereder dig til at være ekspert inden for informationssikkerhed og datahåndtering. Du vil lære at oversætte din viden og indsigt på en forståelig måde, fra computer-talk til human-talk. Computer lingo er en ting. At vide, hvordan man stiller de relevante spørgsmål, lytter aktivt og formulerer forståelige svar er mindst lige så vigtigt.
  • Hvad kan du forvente? Ikke en akademisk uddannelse baseret på tunge manualer, men en praktisk tilgang! Fra det første år sænker vi dig i det virkelige selskabsliv. Grundigt projektarbejde, real-life case study, deltagelse i kongresser, og lektorer og gæstehøjttalere lige fra erhvervslivet: check! Til toppen af alt dette i løbet af dit sidste år, vil du have en praktik af en hel periode.
  • Et par vigtige kurser vil blive organiseret i 6-ugers moduler. Som sådan kan vi sprede studielast og eksamen, og vi kan tilbyde dig hurtigere feedback. Win-win!
  • Din jobsikkerhed er fastslået! Efterspørgslen efter dataadministratorer og sikkerhedseksperter er vokset eksponentielt de sidste par år. Takket være den unikke kombination af teknisk know-how, indsigt i data og din ledelsesmæssige baggrund, vil virksomheder være på forkant med dig!112999_ScreenShot2019-03-31at5.57.07PM.png

Fase 1

Vi vil lære dig de teknologiske værktøjer, der giver dig mulighed for at komme i gang med databaser og store mængder data. Du vil lære at programmere og få en introduktion til cybersikkerhed: essentiel for behandling og administration af data. Du vil lære at opbygge instrumentbrættet for at give virksomheder mulighed for at hjælpe deres egen virksomhed og deres kunder mere effektivt.

Vi viser dig de tekniske tricks og teknikker, der giver dig mulighed for at arbejde med hackingsværktøjer og forsvarsteknikker som sikkerhed mod digital indbrud, retsmedicinsk analyse og firewalls. Gennem praksis vil du opdage betydningen og styrken af udtryk som "sikkerhed ved design" og "privatliv ved design".

Du vil også blive undervist i de grundlæggende principper for iværksætterånd, økonomisk forvaltning, (projekt) ledelse, lov, personlig udvikling, kommunikation og give præsentationer.

Fase 2

Efter at have afsluttet første fase er det nu tid til at gå den ekstra mile. Du behøver ikke vælge mellem Data eller Sikkerhed, dette program kombinerer det bedste fra begge verdener!

Vi efterligner livlignende miljøer, som du bruger som dit spilfelt. Vi simulerer cyberangreb og lærer dig, hvordan du opdager eventuelle svage punkter i sikkerheden. Du lærer at tænke som en hacker og hvordan man forventer, hvordan en smart sikkerhedsekspert burde. Så er spillet i gang!

Også ledelseskurser vil gå videre til næste niveau. Du lærer at bruge SAP.

Fase 3

Tid til at prøve alt "for rigtigt". Beviset på budding er i spisningen. Thomas More sender sine sønner og døtre ud til en af ​​de mange virksomheder, der søger lidenskabelige elever.

I en hel periode vil du lave en praktikplads i et firma som Cronos, Ordina, IBM, KPMG, iAdvise, Contribute Group, Ordina, Cranium eller Digipolis.

I løbet af dit sidste år vil du også arbejde på en bachelorafhandling. Også i dette vil vi optimalt støtte dig!

I praksis

Øvelse vil være den fælles tråd i hele dit program. Takket være projekter med virksomheder får du mulighed for at teste ny teknologi i et egentligt arbejdsmiljø. Du får opgaver taget direkte fra virksomhedens hjerte.

Til toppen af det hele vil du afslutte denne mulighed med en fuld praktikperiode. Eller studerende har allerede fået indtryk i virksomheder som Telenet, ING, Deloitte, KBC, Cronos, Keyrus, Proximus og Delta Lloyd.

Personlig vejledning

Hvert års klasser er opdelt i fire dele hver hver seks uger. I løbet af de seks uger fokuserer vi intenst på et udvalg af klasser. I slutningen af hver seks ugers periode er der eksaminer. Som sådan kan vi sprede studielasten mere jævnt i løbet af det akademiske år. Det betyder også, at vi kan fokusere mere på personlig mentorskab og feedback. Praktiske øvelser, gruppeprojekter, samarbejde og deling af viden er alle centrale.

Alt dette mentorskab og viden, du vil modtage fra (gæst) lektorer, der er solidt grundlagt i erhvervslivet. Dertil kommer en sund no-nonsense tilgang, og du ender med en unik blanding af ægthed, ekspertise og coaching. Og det viser!

Senest opdateret Apr. 2019

Om skolen

Welcome to the international website of Thomas More! Thomas More is the largest university of applied sciences in Flanders, offering over 31 Dutch-taught and 5 English-taught bachelor degree programs ... Læs mere

Welcome to the international website of Thomas More! Thomas More is the largest university of applied sciences in Flanders, offering over 31 Dutch-taught and 5 English-taught bachelor degree programs in the province of Antwerp. Next to that, Thomas More offers exchange programmes in English, for students from partner universities. Minimer