Bachelor I International Development Management

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I International Development Management

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Arbejde hen imod en retfærdig verden

Er det virkelig muligt for alle at tjene lige ud af udviklingen samtidig med at miljøet respekteres? Efter vores opfattelse er det. Gennem bæredygtig handel, lige rettigheder og lige muligheder mener vi, at en sund balance mellem mennesker, jord og velstand kan opnås. Bachelor of International Development Management

giver dig viden og motivation til at tage skridt til at fremme denne balance. I dit studieprogram kan du vælge at fokusere på rekonstruktion af samfundet efter naturkatastrofer, give folk, der bor i landdistrikter, eller bidrage til rimelige økonomiske kæder fra råmateriale til forbrugere. I alle tilfælde vil du lære at bringe folk sammen, forsvare interesser fra forskellige interessenter og lette og støtte udvikling og innovation. Du vil også lære mere om geografi, biologi og økonomi. Du vil beskæftige sig med interkulturel kommunikation, internationalt samarbejde, grøn økonomi, genopbygning efter katastrofer, styrkelse af landmænds position, fair trade, business administration og projektledelse.

Du kan specialisere dig i følgende fagområder:

  • Katastrofe risikostyring
  • Bæredygtige værdikæder
  • Udvikling af landdistrikterne og innovation

Katastrofe risikostyring

Tørke, varmebølger, oversvømmelser og andre katastrofer sker hyppigere og stiger i alvorligheden. Når de sker, forstyrrer de hele samfund. I nogle regioner er disse katastrofer hyppigere end i andre. Hvordan kan du hjælpe samfundene hurtigt igen efter en katastrofe, og på en sådan måde, at de er mere modstandsdygtige, når den næste katastrofe opstår? Afgørelser truffet umiddelbart efter en katastrofe har langsigtede konsekvenser. Hvis du vælger denne specialisering, kan du bidrage til at sikre, at de rigtige beslutninger træffes. Du vil have viden til fagligt at hjælpe lokalsamfundene til at blive stærkere og mere modstandsdygtige i lyset af menneskeskabte og naturkatastrofer. Du vil analysere årsagerne til katastrofer og sårbarheden i en region for disse katastrofer. Du vil få en forståelse for, hvordan regioner kan opbygges igen efter en katastrofe. Du vil lære, hvor du finder den nødvendige ekspertise og hvordan den kan implementeres. Vil du gerne arbejde på både de tekniske og sociale aspekter af genopbygningen? Derefter fokuserer du på katastrofe risikostyring er perfekt til dig.

Bæredygtige værdikæder

Verden ser ud til at blive mindre om dagen, mens forskellene mellem mennesker bliver større og større. Mulighederne er ulige fordelt, og de dominerende økonomiske interesser beskadiger vores naturlige levevilkår og skader vores naturressourcer. Heldigvis ser mennesker, organisationer og virksomheder i stigende grad nødvendigheden af ​​forandring og handler i overensstemmelse hermed. Fair Trade er en af ​​måderne at gøre: Kæder, der virkelig sikrer et bedre liv for de mennesker, der producerer vores kaffe, te, kakao, bananer, ananas, palmeolie, bomuld og mange andre tropiske afgrøder. Som kædeekspert skaber du en bedre eksistens for producenterne og deres organisationer, der arbejder sammen med virksomheder, ngo'er og (lokale) regeringer. For at opnå denne ansvarlige handel vil du bruge din viden om bæredygtig fødevareproduktion samt dine menneskers færdigheder og ikke mindst din økonomiske drivkraft.

Udvikling af landdistrikterne og innovation

På trods af imponerende reduktioner i fattigdommen globalt har fremskridt været ujævnt. Der er stigende ulighed mellem byområder og landområder og i landdistrikterne i den udviklede og udviklede verden. Hvert landområde har sin egen dynamik, muligheder og problemer. I nogle lande flytter folk til byerne, der forårsager affolkning af landskabet. Hvad vil effekten på levedygtigheden i landsbyer, effekten for landdistrikterne være? For en øst-europæisk familiebedrift kan globalisering (herunder EU-forordninger) tvinge dem til at stoppe landbrug eller diversificere deres indkomst, fx for at tjene ekstra indtægter fra vesturopæiske turister. Eller kan en afrikansk landbrugsfamilie overleve, når medlemmer bliver offer for hiv / aids? Eleverne lærer at analysere årsagerne til ulighed er så vedholdende og lære at lette udviklingen, der er pro-fattige, hvilket kan føre til empowerment af sårbare og marginaliserede landdistrikter. Dette intensive program giver en praktisk introduktion til de muligheder og trusler, der påvirker livet i landdistrikter over hele verden - en verden der snart kunne blive dit eget arbejdsområde!

Indholdsprogram

Du vil følge målspecifikke kurser, lave praktiske perioder og forberede en spændende kandidatopgave. Programmet er kompetencebaseret: hvert teoretisk emne understøtter arbejdsgruppesituationer, hvor eleverne håndterer praktiske problemer og udforsker brugbare løsninger. Det betyder, at du vil være aktiv fra dag 1, lære at arbejde selvstændigt, når du samarbejder med andre. Programmet kulminerer i praktiske placeringer og et afhandlingsprojekt udført i international sammenhæng.

Karrieremuligheder

Efter eksamen fra International Development Management kunne du finde arbejde i en ikke-statslig organisation, et kommercielt eller ikke-kommercielt miljø. Du har udviklet stærke færdigheder i at arbejde med mennesker. Måske bliver du brobygger for at øge mulighederne for markedsadgang for småbønder, eller udvikling af lokale og eksportmarkeder for bæredygtig mad. Mulige job er bæredygtig certificering rådgiver, leder af et kakao kooperativ, rådgiver for øko-turisme i landdistrikter. og rådgiver om genopbygning efter naturkatastrofer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret February 21, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,060 EUR
Europæisk studieafgift € 2006- (årligt), ikke-europæiske studerende € 8650 (årligt)
Information
Deadline
Locations
Holland - Velp, Gelderland
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Holland - Velp, Gelderland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen