Bachelor i International Hotel Management

Generelt

Program beskrivelse

Med Bachelor i International Hotel Management er du kvalificeret til at udføre operationelle ledelsespositioner i den internationale hotel- og turistindustri. I løbet af disse 3 års skolegang studerede Vatel:

 • tilegne sig faglig, juridisk, økonomisk og grundlæggende sproglig viden inden for deres felt;
 • lære ledelsesteknikker og team-førende færdigheder.

Disse fremtidige ledere i den internationale gæstfrihedsindustri tackle konkrete og operationelle faglige realiteter gennem hele læseplanen:

 • De har rigtige kunder i Vatels restauranter og applikationshoteller.
 • I løbet af deres praktiske anvendelsesuge administrerer ældre studerende yngre: de arbejder alle sammen under reelle styringsforhold.
 • De perfektionerer deres færdigheder i deres praktikpladser.
 • Deres kurser gives af professorer såvel som fagfolk inden for gæstfrihed og turistsektorer.126647_photo-1558959357-685f9c7ace7b.jpg Proxyclick besøgende Management System / Unsplash

Praktikophold

 • Praktik i år 1 , der finder sted i højsæsonen for sommer eller vinter, er krævende for studerende, der opdager deres faglige miljø på denne travle tid. De lærer grundlæggende opgaver i receptionen og i restauranten.
  Målet er, at de som fremtidige ledere, efter at have klatret op i den hierarkiske stige, er i stand til at styre teams mere effektivt, da de selv også har udført disse opgaver.
 • Praktik i år 2 har stadig en operationel dimension, men finder om muligt sted i et engelsktalende land, så de studerende vil udvikle deres sproglige og tværkulturelle kvaliteter.

Curriculum

År 1: Studerende bliver introduceret til marketing, menneskelige ressourcer, administration og professionel kultur og bliver krydret med catering, kulinariske produktionsteknikker, banketbegrænsninger, uventede begivenheder i receptioner eller seminarer, mens de forbliver i skolen.

År 2: Mens de fortsætter med at styrke teoretisk viden med introduktionen af kurser som f.eks. Forretningsret og turistøkonomi, får de gradvist ledelsesmæssig erfaring i reelle situationer. De administrerer 1.-årige studerende, mens de ledes af 3.-årige studerende. De får selvtillid, mens de bliver opmærksomme på hierarkiet i en virksomhed.

År 3: Studerende har nu juridisk, økonomisk og sproglig kapacitet og er klar til at styre hold i skolen. Dette år er rettet mod at udvikle analytiske kapaciteter ved hjælp af rigdom af vundet viden, udarbejdelse af strategier og beslutningsprocessen.

Marco Polo-program

De, der vil have en karriere inden for gæstfrihed og turismesektoren, skal have en international og tværkulturel opsøgning. Husk dette, giver Vatel studerende muligheden for at tilbringe det 2. år i en anden Vatel-skole, der er beliggende i enhver del af verden.

Til stede i over 30 lande på fire kontinenter, giver Vatel Group sine studerende muligheden for at udvikle deres tværkulturelle tankegang ved at gøre deres andet år på en anden Vatel-skole, som de kan vælge fra alle vores campusser over hele verden.

Med dette program kan studerende:

 • opdag et nyt land
 • oplev en ny kultur
 • lære et ekstra fremmedsprog

mens de fortsætter deres hoteladministrationsstudier med vores læseplan. Vatelsskoler overalt i verden har de samme uddannelsesprogrammer: studerende fortsætter således deres kurser i udlandet, før de går tilbage til deres hjemmeskole for deres tredje bachelorår.

Marco Polo-året valideres derefter af elevernes værtsskole. For at øge deres oplevelse i den internationale gæstfrihedsbranche anbefaler Vatel, at studerende forlænger deres ophold med en praktikplads i deres værtslande.

Et program tildelt bedste innovation i et uddannelsesprogram

Marco Polo-programmet er blevet tildelt af de internationale gæstfrihedsfagfolk den bedste innovation i en uddannelsesprogrampris ved Worldwide Hospitality Awards.

En anerkendelse udtrykt af dem, der rekrutterer Vatel-praktikanter og Vatel-alumner over hele verden.

123901_photo-1544986581-efac024faf62.jpg
Alev Takil / Unsplash

Adgangskrav

 • High School Diploma eller A-Level ækvivalenter:
  • I Frankrig: Baccalaureate
  • I Belgien: Afslutningen af sekundærstudier
  • I Schweiz: Maturité
  • I andre lande: High School Diploma eller A-Level ækvivalenter
 • For studerende, der ønsker at gennemføre deres kurser på engelsk: Påkrævet niveau på engelsk: TOEFL 550 (80 IBT) eller IELTS 5.5 (akademisk) følgebrev på engelsk.

Optagelsens procedure

 1. Kontakt
  Du kontakter Vatel Campus efter eget valg (på et forum, via internet, via e-mail osv.).
 2. Ansøgning
  Du sender din udfyldte ansøgningsskema og alle andre dokumenter, der anmodes om, tilbage til skolen.
 3. Evaluering
  Skolen vil studere din fil, og skulle du blive antaget, bliver du inviteret til næste indgangsprøve.
 4. Adgangseksamen
  Du tager indgangsprøven på den skole, du gerne vil gå på.
 5. Resultater
  Du modtager dine resultater inden for et par dage.
 6. Validering
  Din optagelse valideres efter et interview med skoledirektøren for den skole, du gerne vil gå på.

Gebyrer

Studieafgift for Vatel Kigali, Rwanda

Registrering USD 200
Adgang Bachelor USD 7.000 / år
Samlede gebyrer Bachelor USD 21.000
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Students of Vatel in Rwanda will graduate with a prestigious internationally recognized degree providing them with a wide array of exciting career opportunities in the international hospitality indust ... Læs mere

Students of Vatel in Rwanda will graduate with a prestigious internationally recognized degree providing them with a wide array of exciting career opportunities in the international hospitality industry across Africa, Asia, America, and Europe. Vatel’s innovative approach equips them with the knowledge and skills to perform in high-level roles upon completion of their studies by providing practical training exercises and industrial placements throughout the duration of the three-year degree program. Minimer