Read the Official Description

Februar indtagelse finder sted fra 10. november 2018 til 15. februar 2019

Studerende undersøger et bredt spektrum af spørgsmål relateret til økonomi med vægt på forskellige aspekter af ledelsen i internationale virksomheder. I løbet af studier lærer eleverne at planlægge og drive virksomheder på det globale marked. De lærer også at løse problemer og bruge it i virksomhedsledelse. En praktisk tilgang til undervisningen afspejles i den praksisorienterede kursusarbejde:

  • Makroøkonomi illustrerer de grundlæggende principper kombineret med oplevelsen af ​​real-life case studies, statistik kursus giver en balance mellem statistik teori og anvendelse,
  • Prognose og simulering diskuteres i forbindelse med ansøgning til fremstillings-, detail- og serviceindustrien,
  • Matematisk økonomi lægger vægt på en betydelig fortolkning af numeriske indikatorer i den økonomiske sammenhæng,
  • Regnskab omhandler anvendelsen af ​​regnskabskoncepter og principper til virkelige forretningssituationer,
  • Indledende Computer Sciences kursus er organiseret i henhold til se-hear-touch tilgang; forelæsninger ledsages af værksteder i computerlaboratorier.
  • Forhandlingerne giver eleverne ansøgninger og særlige forhandlingsscenarier (flere parter, koalitioner og hold, tværkulturelle forhandlinger, stiltiende forhandlinger og sociale dilemmaer). Studerende tilbydes praktikophold.

Som en International Management Major vil du lære om tværkulturel management praksis og hvordan arbejdsadfærd adskiller sig fra hele verden; studere internationale aspekter af erhvervslivet, handel, markedsføring, økonomi og økonomiske systemer; udvikle flydende sprog på et andet sprog få tværkulturelle erfaringer; skære de færdigheder, der er nødvendige for at imødekomme udfordringerne ved at drive forretning internationalt; opbygge et netværk af personlige kontakter over hele kloden.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by University of Information Technology and Management »

Last updated November 28, 2018
This course is Campus based
Start Date
Feb. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
End Date
Sep. 30, 2020
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date
Sep. 30, 2020