110623_foto5.jpg

Er du lidenskabelig for sprog og mennesker? Ønsker du at arbejde som kontorchef, projektleder, rekrutteringsassistent eller proceskonsulent for et internationalt firma , i dit hjemland eller i udlandet? Det er alt inden for din rækkevidde med en grad i International Office Management !

110625_foto4.jpg

Hvorfor Bachelor i International Office Management?

  • Du vil tage klasser med en gruppe internationale studerende : en berigende oplevelse.
  • Med tre praktikophold, mange gæsteforelæsninger, virksomhedsbesøg, studieture i udlandet, internationalt orienterede sager mv. Kommer teorien til liv .
  • Du lærer at kommunikere professionelt på engelsk og to andre fremmedsprog .

110627_foto7.jpg

Du stræber efter et job i et internationalt firma eller i udlandet. Du kan ikke vente med at gå uden for din komfortzone. Du har en passion for sprog, folk og styring af projekter. Du vil være den, der holder kontoret i gang. International Office Management hjælper dig med at starte din karriere! Denne fulde treårige bacheloruddannelse undervises udelukkende på engelsk.

Vælg din specialisering!

Forretning

Er du en naturlig sprogforsker? Gå til Business

HR afdeling

Hvordan tiltrækker du stærke medarbejdere? Og hvordan beholder du dem? Hvad er de nyeste trends i human resources management? Hvordan udvikler du HR-strategier? Og hvordan oversætter du dem til konkret praksis? I specialiseringen Human Resources Management opdager du, hvordan du sætter den rigtige person på det rigtige sted i et firma, så din fremtidige organisation kan fortsætte med at vokse. Du lærer de værktøjer, du kan bruge til at motivere og styre dine medarbejdere effektivt . Selvfølgelig er HR mere end blot at rekruttere: Vores fokus ligger på alle aspekter af virksomhedens HR-politik. Du dykker ind i rekruttering og udvælgelsesverden , arbejdsgiver branding, it og sociale medier , medarbejder organisation og lønningsliste, (social) lov, folk ledelse, ... Du vil blive nedsænket inden for områder som Marketing Communication , Business Economics og Process og Lean Management . Du modtager en velafbalanceret uddannelse, der forbereder dig til livet som en HR-professionel.

Hvem er dine medstuderende?

I International Office Management programmet finder du:

  • Udenlandske studerende, der ønsker at tilmelde sig et studieprogram undervist på engelsk. Eller som ønsker at studere på Artevelde University College for at få en bachelorgrad.
  • Flamske studerende, der ønsker at fordybe sig i et fascinerende miljø: Du følger kurser med internationale studerende, lærer at være opmærksomme på interkulturel kommunikation, og du lærer at kende en bred vifte af kontorstyringsemner.
  • Beboere i Belgien, der har en udenlandsk grad, og som ønsker at opnå en bachelorgrad i International Office Management.

Coaching og mentorisering af studerende

Vi lægger stor vægt på coaching af vores studerende: Programmet starter med en kursus enhed "Talent

110621_foto6.jpg

Ansøgnings- og tilmeldingsprocedure

Alle detaljerede oplysninger om din grad og sprogkrav kan findes på vores websted: href = "https://www.artevelde-uas.be/enrolment/degree-seeking-students/how-enrol/enrolling-new-student . Through Følgende link kan du finde mere information om de fulde omkostninger for studieåret 2019-2020 (Studiets samlede varighed er mindst 3 år).

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 1 flere kurser fra Artevelde University of Applied Sciences »

Senest opdateret November 12, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
922 EUR
studerende uden for EØS 3,626,95 EUR (kan ændres)
Deadline
Kontakt skolen
Jan 31, 2020
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Jan 31, 2020
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
Jan 31, 2020
End Date

Bachelor of International Office Management