Bachelor I Jordbrugsvidenskab

University of Central Missouri

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Jordbrugsvidenskab

University of Central Missouri

Velkommen til Landbrugsprogrammet, der er en del af Institut for Biologi og Landbrug i Helse, Videnskab og Teknologi. Vores program har et ry for undervisning baseret på aktuelle oplysninger tilgængelige i hvert fagområde for at hjælpe dig med at opnå succes i dagens konkurrencedygtige verden. Landbrugsstudenter i det centrale Missouri har mulighed for at opleve den nuværende teknologi, der er tilgængelig inden for landbrugsudstyr.

Fakultet og faciliteter Hjælp Studerende Excel

UCMs læseplan og fakultet forbereder dig til fremtiden. Fremragende faciliteter, herunder et computerlaboratorium, et drivhus / planteskolekompleks og to universitetsbrug er designet til både klasselabs og elevprojekter. Praktisk erfaring er vigtig i en landbrugsundersøgelse og er tilgængelig for studerende inden for landbrugsmekanik, agronomi, dyre videnskab, havebrug og jordbund. Vi inviterer dig til at udforske de uddannelsesmæssige muligheder og starte din karriere i landbruget i det centrale Missouri.

UOCM101A

Gradsprogrammer

Landbrug tilbyder et program på bachelor niveau og en mindre. Der er en række forskellige muligheder for studerende, når de vælger en karriere inden for landbrugsvidenskab. Jobmuligheder omfatter landbrugsvirksomheder teknikere, appraiser, råvare erhvervsdrivende, konsulent, kvalitetskontrol tekniker, dyreforsker, høst management biolog, og så videre. Mange flere karrieremuligheder, besøg karriereydelser.

Den bacheloruddannelse Jordbrugsvidenskab uddannelsen kombinerer studiet af økonomiske principper og de grundlæggende landbrugsvidenskaber. Programmet har fire koncentrationsområder: Område 1 Agribusiness Management (27 timer), Område 2 Animal Sciences (21 timer), Område 3 Agronomi (21 timer) og Område 4 Gartneri (21 timer). Landbrugsministeriet (25 timer) er en minor for en bachelorgrad.

University of Central Missouri har tilbudt et landbrugsprogram i mere end et århundrede. I mange år var forberedelsen af ​​gymnasielærere et primært fokus i dette program. I dag leverer Landbrug et bredt tværfagligt landbrugs karriereforberedelsesprogram med en stor:

 • Landbrugsvidenskab
  • Område 1 Agribusiness Management
  • Område 2 Animal Science
  • Område 3 Agronomi
  • Område 4 Hortikulturvidenskab
 • Landbrug Læreruddannelse

UOCM104a

Programudfald

Landbrugsfakultetet identificerede et sæt programresultater, som er blevet valideret af forskellige grupper. Disse resultater blev afsluttet i foråret 1997, og de integreres i programresultaterne for hvert af landbrugsprogrammerne. I sidste ende vil hvert kursus adressere to eller flere af disse resultater med de specifikke resultater og hvordan de skal måles, der er identificeret i kursusplanen. Programmets resultater er:

 1. Kommunikationsudbytte: Den studerende skal kunne kommunikere effektivt, både mundtligt og skriftligt, med andre fagfolk inden for erhvervslivet, industrien og regeringen.
 2. Tekniske kompetencer: Den studerende skal forstå de grundlæggende teorier, principper, teknologi og tekniske informationer, der er relevante for deres landbrugsområde, og hvordan disse påvirker produktion og markedsføring.
 3. Tænkende resultater:
  1. Den studerende skal kunne vælge, indsamle og analysere landbrugsdata, fortolke resultaterne og anvende oplysningerne til problemløsning.
  2. Den studerende skal kunne analysere situationer, veje og prioritere data, anvende passende teknologi og løse problemer i en landbrugskontekst.
 4. Human Interactions Outcomes: Den studerende skal vise lederskab og passende sociale interaktionsfærdigheder i erhvervslivet og landbrugsmiljøet.
 5. Bedømmelsesresultater: Den studerende skal være i stand til at overveje indenlandske og internationale landbrugsproblemer i sammenhæng med a) individuelle værdier og b) vidt forskellige socio-politiske indstillinger, der afspejler historiske og aktuelle globale og miljømæssige forhold.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret June 17, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2018
Jan. 7, 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
221 USD
Missouri Indbygger: $ 221.00 / pr kredit time. Ikke bosiddende: $ 442,00 / pr. Kredit time. Per kredit timesatser omfatter ikke obligatoriske gebyrer, boliger eller lærebøger.
Information
Deadline
Locations
USA - Warrensburg, Missouri
Startdato : Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Juli 31, 2022
Startdato : Jan. 7, 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Dec. 31, 2022
Startdato : Maj 13, 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Apr. 30, 2023
Dates
Aug. 2018
USA - Warrensburg, Missouri
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Juli 31, 2022
Jan. 7, 2019
USA - Warrensburg, Missouri
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Dec. 31, 2022
Maj 13, 2019
USA - Warrensburg, Missouri
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Apr. 30, 2023