Bachelor i Kommunikations- og Informationsvidenskab (CIS): Sprog og Medier

Vrije Universiteit Amsterdam

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Kommunikations- og Informationsvidenskab (CIS): Sprog og Medier

Vrije Universiteit Amsterdam

Gamle og nye medier i en globaliseret verden

Disse dage er sociale medier ikke længere kun brugt til deres oprindelige formål, personlig kommunikation, men også ansat af virksomheder til professionelle formål. Organisationer bruger Twitter til webservices, Skype eller Facetime til møder og Whatsapp til samtaler. Facebook er også brugt til at skabe erhvervskunder. I BA CIS specialisering Sprog og medier lærer du hvordan og hvorfor organisationer anvender nye (og gamle) medier i business-to-business og business-to-consumer interaktion.

Du vil også opdage, hvordan applikationer af nye medier påvirker, form eller endda definerer indholdet og de sproglige eller visuelle egenskaber for de meddelte, der udveksles. Tweets har for eksempel en grænse på 140 tegn, hvilket påvirker det sprog, der bruges. På samme måde adskiller en ansigt til ansigt samtale fra en WhatsApp-samtale som et resultat af det anvendte medium. Men det virker også omvendt: egenskaber ved tekster, billeder eller samtaler kan også påvirke valget til et bestemt medium. Vores program vil give dig de nødvendige færdigheder til at analysere forskellige aspekter af medie design og at undersøge effektiviteten af ​​bestemte valg.

Både nye og gamle medier anvendes i en stadig mere globaliseret verden, og kommunikation foregår mere og mere i en international sammenhæng. Sådan international kommunikation involverer ikke kun forskellige sprog, men også forskellige kulturer, også mellem engelsktalende lande. Desuden er der i hele verden forskellige sorter af engelsk fremkaldt, hver med deres egen karakteristika. I forretningsmæssige omgivelser interagerer internationale kolleger med en såkaldt lingua franca, typisk engelsk. Derfor vil flere kurser i vores program fokusere på engelsk som lingua franca i international kommunikation. Og da folk kommunikerer mere og mere på tværs af nationaliteter, vil vi sørge for at tilbyde dig kurser, der giver dig indsigt i muligheder og udfordringer ved interkulturel kommunikation.

Studer sprog og medier i Amsterdam

Vores program er undervist af et dynamisk personale, der underviser i kommunikationsvidenskab, anvendt lingvistik, medieanalyse, interaktion og interkulturel kommunikation. Du vil arbejde i relativt små seminargrupper, hvor du vil være motiveret til at engagere sig i kritiske diskussioner, og hvor du har mulighed for at følge dine individuelle interesser.

Hvis du er interesseret i at gøre en BA i Kommunikations- og Informationsstudier i udlandet, er VU Amsterdam et glimrende valg! VU Amsterdam er kendt som et højkvalitetsuniversitet med et socialt hjerte. Du vil nyde godt af den personlige atmosfære og nem adgang til alle faciliteter på grund af vores campus-indstilling, og har stadig den pulserende by Amsterdam tæt på hånden.

DIN FREMTIDIGE KARRIERE

Du kan rådgive virksomheder om deres kommunikationsstrategier og evaluere produkter leveret af reklamebureauer. Andre karrieremuligheder omfatter job som webredaktør, webcare manager og sentimentanalytiker og nye opgaver skabt af nye og sociale medier. På mere traditionelle områder er der behov for forretningskritikere, redaktører, markedsforskere og tekstforfattere.

SÆRLIGE ADMISSIONSKRAV

For at kunne antages, skal kandidaterne have et hollandsk førskoleeksamen (VWO) eller et tilsvarende højskoleeksamen (f.eks. Tysk abitur eller IB-eksamensbevis). Start venligst optagelsesproceduren senest den 1. maj.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret November 7, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
2,083 EUR
for EEA-studerende. € 8.700 for studerende uden for EU / ikke-EØS.
Information
Deadline
Locations
Holland - Amsterdam, North Holland
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Holland - Amsterdam, North Holland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen