Bachelor i Miljøledelse og Teknologi

Ho Chi Minh City University of Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Miljøledelse og Teknologi

Ho Chi Minh City University of Technology

HCMUT- Bach Khoa University uddannelsesprogram er blevet opdateret for at imødekomme samfundets behov for højt kvalificerede menneskelige ressourcer inden for miljøledelse. Studerende inden for Environmental Management and Technology Programmer på HCMUT- Bach Khoa University er udstyret med videnbase om miljø- og naturressourceforvaltning, teledetektion og GIS-applikationer inden for naturressourceforvaltning; kendskab til behandlingsteknologi til vandforsyning, spildevand, spildegas og fast affald.

Untitled-design.png

Miljøledelse og teknologiprogrammer elever lærer at linke ledelsesbeslutninger med lokale, regionale og globale bæredygtighedsinitiativer

Studerende vil også lære at knytte ledelsesbeslutninger med lokale, regionale og globale bæredygtighedsinitiativer og være rustet til at udvikle klare alternativer til faglige organisationer for at sikre en bæredygtig fremtid, både økonomisk og miljømæssigt.

Bløde færdigheder som teamwork, kommunikation, identifikation

Karrieremuligheder

Miljøledelse og teknologi ingeniører kan opfylde rekrutteringsbehov og arbejde hos det nationale og lokale statsagentur om miljø, projektledelse, fremstillingsvirksomheder, industriområder, ikke-statslige organisationer, indenlandske og udenlandske miljøkonsulentfirmaer og centre, forskningsinstitutter og universiteter specialiseret i forvaltning af miljøressourcer.

  • Statskontorer ansætter ofte ingeniører fra Environmental Management and Technology Science uddannet fra HCMUT- Bach Khoa University , såsom Provincial Ministry og Department of Environment and Natural Resources; Provincial Conservation Department; Miljøovervågningscenter i provinsen; Ministeriet og Institut for Videnskab og Teknologi; Ministeriet og Institut for Landbrug og Udvikling af Landdistrikter; Distriktsbaseret Institut for Miljø- og Naturressourceforvaltning mv.
  • Bestyrelsen for nationale, provinsielle, kommunale, lokale projekter som for eksempel miljøforbedring og dræning af bassin forbedring, renovering af vandområde i vandområde, provinsstyring af fast affald, industrizone og EPZ-ledelse mv.
  • Virksomheder rekrutterer ofte ingeniører fra Environmental Management and Technology, der er uddannet fra HCMUT- Bach Khoa University , herunder: SEEN, Energy Development Center (EDEC), Nike Vietnam, Clover Technologies Group og miljøkonsulentfirmaet med rådgivende funktioner til opstilling af gennemførlighedsrapport for projekter vedrørende miljø, naturressourcer, rapport om vurdering af virkningerne på miljøet og lokal / national / regionalplanlægning mv.
  • Ikke-statslige organisationer rekrutterer ofte ingeniører fra Environmental Management and Technology, der er uddannet fra HCMUT- Bach Khoa University , herunder: IUCN Vietnam, CARE Vietnam og udenlandske ngo'er som WWF, Save the Children, ENDA, sociale organisationer som vand og Miljøbeskyttelsesforeninger, Miljøbeskyttelsesforening mv.

Mulighed for at overføre til vores partneruniversiteter

Studerende har 2 muligheder:

  • Mulighed 1: Studerende studerer ved HCMUT- Bach Khoa University i 4 år og får bachelor i Environmental Management
  • Mulighed 2: Efter at have afsluttet 02 år ved HCMUT- Bach Khoa University , kan studerende med økonomisk og faglig kvalifikation overføre til Griffith University (Australien) de senere 02 år for at afslutte deres studie for bachelorgrad. Den officielle bachelorgrad er tildelt af University of Adelaide (Australien). Fordelen ved denne mulighed er, at den studerende kan spare omkring 50% samlet gebyr (studiegebyr og leveomkostninger) i forhold til at studere i hele 4 år i Australien for at få en bachelorgrad uddelt af Griffith University (Australien).

Curriculum Structure

  • Studerende sprog: Engelsk
  • Træningstid: 04 år ved HCMUT- Bach Khoa University
  • Campus: HCMUT- Bach Khoa University campus

Liste over kurser

Numeriske metoder

Kontakt venligst eller besøge HCMUT- Bach Khoa University hjemmeside for yderligere information.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret November 3, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Vietnam - Ho Chi Minh City, Ho Chi Minh City
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Vietnam - Ho Chi Minh City, Ho Chi Minh City
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen