Bachelor i amerikanske studier

University of Groningen

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i amerikanske studier

University of Groningen

Fra #NeverAgain to Neverland Ranch, fra Verdens Verdenskrig til Krigen mod Terror, fra "Clean Coal" til Clean Eating-bevægelser, politikker og produkter "fremstillet i Amerika" forme den moderne verden.

I amerikanske studier lærer du dybtgående om den populære kultur, politik, historie, litteratur, økonomi, raceforbindelser og religioner i USA. Og du vil studere forbindelserne mellem Amerika og den bredere verden. Amerikanske studier er ikke kun "amerikansk" - det internationale omfang og det interamerikanske perspektiv forbereder dig til at lede i den globale fremtid.

Hvorfor studere amerikanske studier på RUG?

♦ Relevant - tilgang aktuelle begivenheder, kultur og debatter med kritisk indsigt og historisk perspektiv

♦ Global - finpuds dine engelsksprogede færdigheder i kurser med internationalt anerkendte fakultet; studere i udlandet på partneruniversiteter i USA, Latinamerika eller Canada

♦ Fleksibel - specialiserer dine studier, så de passer til dine interesser - hvad enten de er medier, politik, historie eller internationale relationer

♦ Gældende - bygg din portefølje af faglige færdigheder - herunder engelsk, skriftligt, kritisk tænkning og forskning - for at sætte dig i stykker i din fremtidige karriere

Hvad kan du gøre med en grad i amerikanske studier?

Bredden og mangfoldigheden af ​​vores program udstyre dig til en bred vifte af karriere og yderligere muligheder for studier. Kandidater finder beskæftigelse inden for områder som politik og regering, medier og journalistik, business, uddannelse og kreative og kulturelle industrier. Efter deres undersøgelse er færdig, indskriver mange studerende direkte i MA-programmet i amerikanske studier. BA-programmet er også fremragende forberedelse til forskellige andre kandidatuddannelser i humaniora og samfundsvidenskab.

Job eksempler

  • Journalist
  • Diplomat
  • Informationschef ved et ministerium

Adgangskrav

Tidligere uddannelse:

Hollandsk VWO-diplom, en tysk abitur, et internationalt baccalaureat-diplom, en europæisk baccalaureat eller et andet eksamensbevis, der er tilstrækkeligt til accept til et hollandsk universitet. Studerende med et hollandsk 'hbo propedeuse' eksamensbevis skal også opfylde ovennævnte sprogkrav.


Sprogkrav:

Minimumskrav til TOEFL iBT 90 (med mindst 21 på alle poster), eller IELTS 6.5 (med mindst 6 på alle poster). Sprogcenter Engelsk Test (LCET) niveau C1 (B2 for højst to komponenter)

Ansøgningsfrister:

  • EU / EØS studerende: 1. maj 2019
  • studerende uden for EU / EØS: 1. maj 2019

Studieafgifter:

  • EU / EØS studerende: € 2083 for 2019/2020
  • studerende uden for EU / EØS: € 8900 for 2019/2020
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 21, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
2,083 EUR
- EU, 8900 EUR. - Ikke-EU-årligt
Information
Deadline
Locations
Holland - Groningen, Groningen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Holland - Groningen, Groningen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen