Bachelor i arkitektur og urban design

Generelt

Program beskrivelse

Når du er tilmeldt bacheloruddannelsen Arkitektur og bydesign, vil du tilegne dig den grundlæggende teoretiske og praktiske baggrund, der er nødvendig for arkitektens erhverv og få den tilsvarende viden, færdigheder og kompetencer. Uddannelsen fra studieprogrammet Arkitektur og byudvikling giver dig det eksamensbevis, der giver dig mulighed for at ansøge om yderligere arkitektstudier, og du har ret til at samarbejde om arkitektoniske og bymæssige designprojekter under opsyn i arkitektstudier i Europa og videre. Dette kvalificerer dig bestemt til at studere arkitektur og / eller byplanlægning på kandidatuddannelsesniveau ved Fakultet for Arkitektur såvel som i relaterede studieprogrammer ved andre europæiske universiteter.

Essensen af studiet er projektbaseret læring udført i Design Studios, hvor studerende anvender den viden, der er opnået inden for fag som Basics of Structures and Technology, History of Architecture, Typology, Urban Design, Restoration of Monuments and Historical Sites, Design Ecology and Bæredygtighed, interiørdesign og universel design. For at hjælpe de studerende med at udvikle deres fornemmelse af æstetik og kunstnerisk udtryk samt gøre dem forberedt på arkitektonisk praksis inkluderer dette program kurser i kunst (tegning og 3D-lermodellering) og lektioner i forskellige CAD- og BIM-softwareapplikationer.

De første tre studieår består af obligatoriske fag. I det fjerde år kan du dog vælge mellem ni emnebaserede moduler med Design Studios, eller du kan drage fordel af studieudvekslingen og studere i udlandet under Erasmus + udvekslingsmobilitetsprogrammer. Arkitekturfakultet drager fordel af partnerskabsaftaler med over halvtreds europæiske universiteter. Arbejdet med den endelige bacheloropgave ledsages af et teoretisk seminar, og resultatet er et arkitektonisk eller bymæssigt design. I dit bachelorarbejde vil du demonstrere evnen til at skrive projektdokumentation om alle faser i designprocessen - fra foreløbige planer og planer til implementeringsprojekter.

architecture, building, house

Free-Billeder / pixabay

Jobmuligheder

Som kandidatgrad er du kvalificeret til at udvikle arkitektoniske design og implementere projekterne til enkle strukturer uafhængigt. Når du overvåges af en autoriseret arkitekt, vil du være i stand til at udvikle arkitektoniske projekter i større skala samt byplanlægningsprojekter og planer. Derudover vil du være kvalificeret til juniorstillinger i stats- og regionaladministrationen og til forskellige kreative, tekniske og forretningsmæssige positioner i byggebranchen og videre. Kandidater har tilladelse til at udøve erhvervet i hele Den Europæiske Union.

Baseret på dine resultater, interesser og bevist indsats kan du styrke dit engagement gennem tæt samarbejde med praktiserende arkitekter om terminopgaver og / eller betjener din praktik i et arkitektonisk studie.

Det fakultet for arkitektur fra Det Slovakiske Tekniske Universitet støtter også en tværfaglig inkubatorstart, hvor studerende kan videreudvikle deres ideer, design og arbejde under nøje vejledning af mentorer fra det faglige felt og fra praksis. På denne måde opfordres de til at starte deres virksomhed i et velkendt miljø og indlede en succesrig karriere.

Ansøgningsfrister

31. maj 2020

Studieafgifter

Studerende, der studerer på det engelske sprog: 3.500 € pr. År

Om skolen

Hvorfor Fakultet for Arkitektur af STU i Bratislava?

Arkitekturfakultetet er en af syv fakulteter ved det Slovakiske teknologiske universitet i Bratislava (i det følgende forkortet STU fra det slovakiske “Slovenská technická univerzita”). Det er den største og ældste arkitekturskole i Slovakiet; begyndelsen på arkitekturuddannelse går tilbage til det akademiske år 1946/1947 og er forbundet med studiefeltet kaldet Civil Engineering.

Arkitekturfakultetet i dag er en kreativ og konkurrencedygtig institution med åbent sinn og med succes udnytter internationale samarbejdsmuligheder inden for forskning og uddannelse. Specielt gennem Erasmus Plus-mobilitetsprogrammet tilbyder fakultetet udvekslingsmuligheder med mere end 50 partnerinstitutioner over hele Europa. Årligt ankommer snesevis af studerende ved Fakultet for Arkitektur i udlandet såvel som internationale studerende for at studere på Fakultet for Arkitektur. Samtidig kom 29 internationale studerende for at studere på Fakultet for Arkitektur.

Foredragsholdere på Fakultet for Arkitektur er fremragende personligheder, der ikke kun er lærere og forskere; de fleste af dem er aktive praktiserende arkitekter, byplanlæggere eller industrielle / produkt- og grafiske / brand-designere. De opnåede priser og priser samt anerkendelse og kontakter på tværs af Slovakiets grænser er det bedste bevis på deres kvaliteter.

Bortset fra nationale eksperter har FA STU også inviteret gæsteforelæsere fra udlandet: Jan Gehl, Marco Casagrande, Nathalie de Vries (MVRDV), Rainer de Graaf (OMA), Jenny B. Osuldsen (Snohetta), Patrik Schumacher (Zaha Hadid Arkitekter) ) er blot nogle af de mange betydningsfulde udenlandske eksperter og personligheder i moderne arkitektur, der har besøgt fakultetet indtil videre. Fakultetets internationale engagement afspejles af medlemskab i internationale organisationer og deltagelse i multinationale projekter i Slovakiet og i udlandet.

Som en af de mindste metropoler i Central- og Vesteuropa repræsenterer den livlige by Bratislava et inspirerende og samtidig overkommelig sted for internationale studerende og rejsende. Takket være sin geografiske placering i Centraleuropa er det porten til Europa. Du vil nyde dens nærhed til Wien, Budapest, Prag med perfekte trafikforbindelser. Den fælles historie og de nære afstande er fælles for disse hovedstæder og giver mange muligheder for kulturelle, sociale og rejseoplevelser. Gode bus- og jernbaneforbindelser fra Bratislava såvel som let tilgængelighed til Bratislava og Wien lufthavn tilbyder billige forbindelser til større europæiske destinationer.

Hvad gør vi, og hvordan?

Hvis du leder efter den største og ældste arkitekturskole i Slovakiet med Fakultet for arkitektur som en integreret del af det slovakiske teknologiske universitet i Bratislava, er du ved at ankomme til det rigtige sted.

Du kan studere her Arkitektur og bydesign, industriel og produktdesign. Karakteren af disse undersøgelser har bestemt fakultetets underliggende uddannelsesstrategi, især dets fokus på udviklingen af studerendes kreativitet og kritiske tanker og deres evne til at reagere på de uforudsigelige udfordringer i fremtiden, som enhver kandidat endnu ikke skal møde. Projektbaseret læring ledet af eksperter med akademisk såvel som professionel baggrund og projekter koordineret i tæt samarbejde med praksis giver en trofast simulering af ”det virkelige liv”.

Arkitekturfakultetet tilbyder også mulighederne for fokuseret arbejde i dets specialiserede uddannelses- og forskningscenter i hjertet af byen UNESCOs kulturarv Banská Štiavnica. I det autentiske historiske hus (faktisk restaureret af studerende) kan fakultetet rumme op til 30 studerende og 10 ansatte under workshops eller specialkurser hele året.

Når de kommer tættere på praksis, opfordres de studerende til at deltage i en lang række lokale såvel som internationale konkurrencer. Kvaliteten af skolen bekræftes hovedsageligt af elevernes resultater. Arkitekturfakultet kan med stolthed prale af de studerendes succeser i forskellige lokale og internationale arkitektonisk-urbanistiske og designkonkurrencer (f.eks. Inspireli Awards, Xella, Isover, national pris for design, ABF Slovakiet for det bedste bachelorarbejde, prof. Lacko-pris for det bedste diplomarbejde) og mange andre.

Med et sådant tankesæt sigter vi mod den komplekse forberedelse af vores studerende inden for hårde færdigheder såvel som bløde færdigheder i sammenhæng med den kommende Industry 4.0.

En god uddannelse er dog ikke nok. Vi stræber efter at skabe et samfund i første omgang. Arkitekturfakultet giver rig social-, forsknings-, akademisk- og sportsliv. Vi har en lang tradition for at arrangere vores største offentlige begivenhed - Night of Architecture and Design. Mange af begivenhederne er forberedt til studerende af studerende - for eksempel Manifest (vores første år får en varm velkomst af deres nye kolleger). Efterfulgt af åbent dage, udstillinger af studerende såvel som fagfolk, der viser deres arbejde, bordtennis-weekend osv. Og ender med mange lokale arkitekturer, design, kunstfestivaler og markeder (såsom Urban Market), nyder Fakultet for Arkitektur deres tilstedeværelse på grund af sin strategiske beliggenhed tæt på Bratislava centrum.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Faculty of Architecture is part of the Slovak University of Technology in Bratislava as a top establishment with educational, scientific, artistic, and project activities in the field of architect ... Læs mere

The Faculty of Architecture is part of the Slovak University of Technology in Bratislava as a top establishment with educational, scientific, artistic, and project activities in the field of architecture, urbanism, and design. It was founded in 1947, and since then, it is based on the most talented Slovak architects and designers. Minimer