Bachelor i beskatning af international forretning og grænseoverskridende handel

Generelt

Program beskrivelse

Three businesswomen

Arbejdet inden for international handel har altid været prestigefyldt og lovende, da det giver en fremragende mulighed for at rejse rundt i hele verden, kommunikere med repræsentanter fra forskellige lande og modtage nye oplevelser. Denne retning udvikler sig konstant, og derfor vil specialister inden for international handel altid være efterspurgt. Imidlertid kræver et sådant erhverv en vis viden og færdigheder til at arbejde på forskellige internationale markeder, forhandle med udenlandske partnere, indgå udenrigshandelskontrakter. En udenlandsk økonomisk specialist skal tale et fremmedsprog flydende, have analytiske og diplomatiske færdigheder, være i stand til at arbejde med en stor mængde information og for at forsvare virksomhedens interesser. Vores program "Beskatning af international forretning og grænseoverskridende handel" giver dig alt hvad du har brug for for en succesrig karriere som international økonom.

Hoveddiscipliner

 • Udenrigshandelskontrakter: Kontraktspraksis og skattemæssige konsekvenser: Studerende studerer processen med at forhandle og afslutte udenlandske økonomiske aftaler, juridisk regulering og skattemæssige konsekvenser af kontrakter om international køb og salg. De lærer mere om handelsformidlere og serviceaftaler og kontrakter om international transport.
 • Toldregulering af international handel: Denne disciplin er dedikeret til international lovlig regulering af toldoperationer og procedurer, regler for bestemmelse af varernes oprindelse samt præferencetariffer og ikke-toldregulering af udenrigshandelsaktiviteter.
 • Regnskabsmæssige og internationale økonomiske rapporteringsstandarder: Studerende studerer forskellige typer regnskaber, og hvordan de kan forberedes, materielle og immaterielle aktiver, devaluering af aktiver, generering af indtægter, udgifter og økonomiske resultater.
 • Grundlæggende principper for erhvervsbeskatning og international beskatning: Studerende studerer beregning og betaling af skat af virksomheder og individuelle iværksættere både i landet og i udlandet (moms, punktafgifter, indkomst- og ejendomsskatter, forsikringspræmier).
 • Logistik og levering af forsyningskæder: Studerende studerer rækkefølgen af organisering af logistiksystemer, typologi af forsyningskæder, logistikoptimering, funktioner ved international transport af varer med forskellige transportmidler.
 • International marketing og forretningsingeniør: Denne disciplin er dedikeret til de juridiske rammer for regulering af internationale forretnings- og erhvervsteknologiteknologier, nye instrumenter og teknologier (innovation, crowdfunding, cryptocurrencies, blockchain, finansiel teknologi) og mekanismer til fremme.

Studere i udlandet

Grenoble Alps University opstod efter genforening af 3 universiteter, der tilbyder forskellige områder af koncentration af studier, der er placeret i Grenoble, Frankrig. Studerende, der studerer fra denne uddannelsesinstitution opnår en uddannelse af høj kvalitet og er meget efterspurgte på jobmarkedet. Universitetet blev således ranket 236 i QS World University Rankings.

Karriere og fremtid

Programmet er rettet mod dem, der planlægger at opbygge deres karriere i virksomheder, der er involveret i udenlandske økonomiske aktiviteter, store internationale virksomheder, underafdelinger af skatte- og toldorganer, der overvåger aktiviteterne i disse virksomheder.

Indgangstest

 • Matematik
 • Russisk
 • Fremmedsprog (engelsk, kinesisk, tysk, fransk, spansk)

Indlæggelser

Dette er listen over dokumenter, du skal indsende for at anvende:

 • Udfyldt i ansøgningsformular (i .pdf) med et farvefoto (størrelse: 3 x 4 cm) vedlagt.
 • Kopier af uddannelsesbeviser ledsaget af en akademisk udskrift med en liste over foretagne kurser og karakterer (point) opnået. Hvis den udlænding, der ansøger om tilmelding til programmer, der tilbydes af videregående uddannelsesinstitutioner, ikke har et uddannelsescertifikat, der beviser, at uddannelse og / eller uddannelse skyldes grundlæggende specifikationer for undervisningsprocessen, skal udlændinge indsende et dokument, der indeholder oplysninger om resultaterne af de seneste beståede prøver udstedt af en uddannelsesinstitution, hvor personen blev uddannet på oprindelseslandets område.
 • En kopi af en medicinsk attest (formular 086u) udstedt af en myndighed, der opererer i hjemlandet, som beviser, at der ikke er nogen modindikationer for uddannelse på Den Russiske Føderations område.
 • En kopi af et HIV / AIDS-certifikat udstedt af en myndighed, der opererer i hjemlandet.
 • Kopier af pas-siderne, der vil blive vist for grænseembedsmænd, når de kommer ind på Den Russiske Føderations område. Udløbsdatoen for pas skal ikke være senere end 18 måneder efter datoen for udstedelsen af studentvisumet. De oplysninger, der er nødvendige for at udsende en invitation, skal være let læselige.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions wh ... Læs mere

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions where financial experts, financial law experts, economists, IT experts, mathematicians, sociologists, and political scientists are trained. Minimer