Bachelor i datalogi

Generelt

Program beskrivelse

Programoversigt

Computere og computersystemer spiller en central rolle i forretning, kommunikation, videnskab, underholdning og medicin. Da rækkevidden af computer applikationer fortsætter med at udvide, så gør efterspørgslen efter computerforskere. Computer Science er en stadigt skiftende disciplin, der studerer teori, design og implementering af computer applikationer og systemer. Du vil lære at bruge computing og informationsteknologi til at hjælpe med at løse de problemer, vi står over for i erhvervslivet, videnskaben og samfundet i dag og dem, vi står over for i morgen.

Honours Computer Science-programmet hos Carleton er organiseret i forskellige strømme, så du kan udvikle særlig ekspertise.

For de studerende, der kan være interesserede i postgraduate studier i datalogi, skal du være opmærksom på, at en eksamensbevis normalt kræves for optagelse. Vi tilbyder også et kombineret Honours program med matematik. Studerende i andre programmer kan vælge at tage en minor i Computer Science.

Carleton fordel

Carleton's School of Computer Science har opnået national anerkendelse for sine innovative bachelorprogrammer. Baseret på et stærkt kerne-program inden for computervidenskab og software engineering, giver vores Bachelor of Computer Science Honours grad muligheder for at lære om vigtige anvendelsesområder som computerspil, biovidenskab og business. Kerneprogrammet giver alle BCS kandidater stærkt forberedelse til arbejde i it-industrien eller til avancerede studier inden for computervidenskab. Studerende, der vælger at få ekspertise i et ansøgningsområde, vil have en stor fordel, hvis de er interesserede i et job i dette område efter eksamen.

Co-op muligheder

Vores kooperative uddannelsesprogram vil give dig industriel erfaring og introducere dig til en verden af global teknologi. Ottawa tilbyder mulighed for at arbejde med mange fremtrædende højteknologiske virksomheder, såvel som med føderale myndigheder og agenturer.

Her er nogle af de steder, der for nylig har ansat Carleton Computer Science-studerende til kooperativ uddannelse arbejdsvilkår:

 • Nokia
 • IBM
 • Mitel
 • Canada Border Services Agency
 • CSIS
 • Espial
 • Entrust

Ekspert fakultet

Vores professorer bringer viden og erfaring fra en række baggrunde og opretholder stærke forbindelser med internationale højteknologiske ledere. Skolen er internationalt anerkendt for sin forskning, især inden for sikkerhed, højtydende computing, netværk, human-computer interaktion og algoritmer.

Kapitalfordelen

Ottawa kaldes ofte Silicon Valley North på grund af det store antal højteknologiske virksomheder, der ligger her. Disse højteknologiske virksomheder, såvel som den føderale regering, vender ofte til Carleton-studerende for at udfylde co-op-stillinger og til Carleton-kandidater til at udfylde fuldtidsansatte stillinger. Over 150 højteknologiske virksomheder i Ottawa-området sporer deres rødder til Carleton alumni, fakultetets og elevernes forskningsarbejde.

Programmet

Honours Computer Science programmet kan tages som det er, eller du kan tilføje en stream eller vores praktik option. I alle tilfælde vil du tage vores fælles kerne inden for computervidenskab kurser, herunder kurser i programmering, algoritmer, software engineering, databaser og webapplikationer. Vores specialstrømme giver dig mulighed for at koncentrere dig om et særligt vigtigt område inden for datalogi.

Vores tværfaglige streams giver dig mulighed for at undersøge anvendelsesområder med øget mulighed for computerforskere. Du kan også vælge at tage Honours-graden uden en strøm eller starte uden strøm og tilføj en senere.

Vores Honours grad er blevet godkendt af det canadiske Computer Science Accreditation Council (CSAC). Software Engineering-strømmen er blevet godkendt af CSAC som Software Engineering-program. Graden er generelt afsluttet om fire år eller fem år, hvis samarbejdsmodellen er valgt.

Specialstrømme:

 • Algoritmer
 • Computer og internet sikkerhed
 • Computer Game Development
 • Mobil Computing
 • Network Computing
 • Software Engineering

Tværfaglige streams:

 • Management og Business Systems

Industrial Applications Internship Option

Praktikoptionen giver exceptionelt kvalificerede studerende mulighed for at få erhvervserfaring, der er tæt integreret med deres BCS-studier. Studerende i praktikopstillingen er både fuldtidseleverende computervidenskabsstudenter og lønmodtagere fra industripartneren. Carletons første industripartner er Shopify, et Ottawa-baseret firma, der har skabt en af verdens førende e-handelsplatforme. Udover at give studerende en løn dækker Shopify eleverne uddannelses- og uddannelsesudgifter. Studerende undervises i alle Computer Science-grundskoler i Computer Science-graden, mens de arbejder med professionelle udviklere hos Shopify, hvordan de grundlæggende principper gælder for at løse reelle problemer for kunderne. Kandidater fra dette program vil være exceptionelt velplaceret til en karriere i Canadas bedste softwareudviklingsselskaber.

Kombinerede programmer

Computer Science kan kombineres med matematik.

Professionel betegnelse

Studerende, der afsluttes med en BCS (Honours) grad fra Carleton's Computer Science, kan også tjene en Information Systems Professional (ISP) betegnelse. Carleton er det første universitet i Canada for at gøre ISP-betegnelsen en integreret del af deres BCS (Honours) -program.

Denne betegnelse er givet af det canadiske informationsbearbejdende selskab (CIPS), den nationale sammenslutning af it-fagfolk, som også har ansvaret for evaluering og akkreditering af kandidatuddannelsen i computervidenskabsprogrammer i Canada samt etiske kodeks for it-fagfolk i Canada. Betegnelsen tildeles Carleton kandidater efter to års faglig ansættelse. Der kræves ikke yderligere eksaminer.

Studerende

For dem der ønsker et noget mindre stramt program og muligheder for større bredde tilbyder skolen også et fireårigt kandidatuddannelse. Bemærk venligst, at en eksamensbevis normalt kræves for adgang til ph.d.-studier.

mindreårige

Computer Science studerende kan tilføje et andet studieområde, kaldet en mindreårig, til deres program. At have dette andet område af specialisering kan ofte blive en klar fordel ved ansøgning om job. Besøg Carleton University Undergraduate Calendar på carleton.ca/cuuc for at se alle de programmer, der tilbyder en mindre mulighed. Desuden kan elever i andre programmer vælge at tage den fire-kredit mindre i Computer Science.

Fremtidige muligheder

Carleton Computer Science kandidater går videre til velstående karriere inden for områder som:

 • software design og udvikling;
 • webtjenester og infrastruktur;
 • software og system sikkerhedsanalyse; og
 • bioteknologi, kunstig intelligens, computerspil og forretningsapplikationer.

For Honours studerende interesseret i postgraduate studier, tilbyder Carleton graduate programmer i Computer Science, både på master og ph.d.-niveauer.

Karriere

 • Kunstig intelligens
 • Bioteknologi
 • Forretning
 • Computer Gaming
 • Software Design
 • Softwareudvikling
 • Software Security Analysis
 • System Security Analysis
 • Webtjenester og infrastruktur

Udforsk Computer Science på Carleton University

Senest opdateret Feb 2019

Om skolen

Carleton University is a community of talented, committed and enthusiastic faculty and staff, dedicated to excellence and to supporting the education and research that distinguishes Carleton as Canada ... Læs mere

Carleton University is a community of talented, committed and enthusiastic faculty and staff, dedicated to excellence and to supporting the education and research that distinguishes Carleton as Canada’s Capital University. We know that it is our people that are key to Carleton’s success. Minimer