Bachelor i datalogi

Liepaja University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i datalogi

Liepaja University

Om programmet

Det centrale formål med programmet er at give akademisk uddannelse inden for informations- og kommunikationsteknologier.

Målingskrav:

Generelle certifikat for videregående uddannelse (officiel udskrift er påkrævet); Karakteren i matematik fra GCSE (hvis der er mere end en disciplin, tages der hensyn til gennemsnitskvaliteten);

Kvaliteten på engelsk fra GCSE;

Karrieremuligheder

Efter opnåelse af bachelorgrad har de kandidater mulighed for at arbejde på organisationer, der udfører softwareudvikling, levering og vedligeholdelse. De har også ret til at fortsætte deres studier som kandidatstuderende inden for informationsteknologi eller datalogi i nogle af Letlands eller Den Europæiske Unions højere læreanstalter.

Vurdering

Vurdering af elevernes viden er en kontinuerlig proces, som varer i løbet af hele semesteret og udføres på grundlag af uafhængige opgaver og prøver samt beståelse af kreditprøver og eksamener to gange om året. I løbet af semesteret forløber hvert kursus flere uafhængige opgaver - praktiske og laboratoriearbejder, test og rapporter. Ved afslutningen af ​​hvert kursus bestå de studerende skriftligt eller mundtligt eller en kreditprøve. I nogle kurser, hvor både forelæsninger og laboratoriearbejder er planlagt, tager de både en kreditprøve og en eksamen. Vurderingen sker ved en ti-punkts skala eller ved hjælp af en kreditprøve.

Obligatoriske fag

  • Programmering
  • Databaseteknologier
  • Forvaltning af softwareudviklingsprojekter
  • Computerarkitektur
  • Kurser i kontinuerlig matematik
  • Kurser i diskret matematik
  • Computer Science og numeriske metoder
  • Term paper
  • Bachelorpapir

Metoder til undervisning og læring

Erhvervelse af studieprogrammet er organiseret i form af forelæsninger, seminarer, praktik og laboratoriearbejder, elevernes selvstændige opgave (individuelt litterære studier, udvikling af et projekt i små grupper). Gennemførelsen af hvert kursus forudsætter integration af viden, færdigheder og evner, en række af kurserne i deres relation til at skrive elevernes forskningsprojekt.

Sprogfærdighed: Minimum IELTS (5,5)

Brian Scott, Bachelor i computervidenskabsstudent (Sri Lanka)

Når jeg afsluttede mit professionelle eksamensbevis, søgte jeg at følge mine fremtidige studier på det nordlige europæiske landskab. Efter at have overvejet mange lande og kurser var Liepaja University ( LiepU ) det bedste valg for mig.
Liepaja er en rolig og en smuk by velsignet med mange naturressourcer. Lang hvid sandstrand co astline, smukke søer og floder flyder gennem byen gør det til et elegant miljø, hvor man kan have et fredeligt studenteliv. Sammen med studie sessioner får jeg mulighed for at nyde sin musik, danser og andre kulturprogrammer.
Jeg fandt ud af at livet i Liepaja er meget simpelt og overkommeligt i forhold til andre større byer i Letland og Baltikum. Også LiepU personale har været meget venlig og støttende fra den dag jeg startede min ansøgningsproces, som hjalp mig med at nå mine uddannelsesplaner hurtigere og problemfri.
Da LiepU er en statsuniversitetsstuderende får man alle faciliteter og anerkendelse af det europæiske uddannelsessystem, som også er akkrediteret i EU og mit hjemland Sri Lanka.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 15, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
2,200 EUR
Per år
Information
Deadline
Locations
Letland - Liepāja
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Letland - Liepāja
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen