Read the Official Description

Fysik som disciplin er central for alle naturvidenskaberne. Dens applikationer er tydelige i alle de teknologiske fremskridt i vores nutidige samfund.

Studerende vil finde vores fysik stor fremragende forberedelse til kandidatskolen eller til certificering i undervisningen på gymnasiet og sekundærniveau.

Fysik er en naturvidenskab, der stræber efter at præcist forklare materiel og energi på et meget grundlæggende niveau. Matematik er det primære sprog, der bruges i feltet til at kommunikere begreber, der kvalitativt og kvantitativt beskriver naturlige fænomener, som ikke kun er ansvarlige for fysiske men også kemiske og biologiske processer.


Fysik er strengt en eksperimentel videnskab, hvilket betyder, at ideer kommer udelukkende fra eksperimenter og observation. Fysik Majors ved GC vil ære fysikens grænser, men også opfordres til at træde udenfor og værdsætte og anerkende Guds håndværk.

3/2 Engineering Partnership

På Greenville University tilbyder vi et 4-årigt generelt ingeniørprogram (Engineering Physics, BS). Derudover tilbyder vi også Dual Degree (3-2 program) og Triple Degree programmer (3-3 program) med to af landets førende ingeniørskoler: Washington University i St. Louis og University of Illinois i Urbana-Champaign . Vores studerende, der tilmelder sig disse ingeniørskoler, har en færdighedsgrad på 98%.

Vores teknikprogram producerer kompetente, fremtidssynede og miljøbevidste ingeniører. Vores elever modtager personlig opmærksomhed fra fakultetet, arbejder med state-of-the-art teknologi, engagerer i praktikophold og bred læring indenfor den kristne liberale kunstoplevelse.

Indgangskrav

Greenville College indrømmer studerende, der ønsker at opnå en liberal arts uddannelse i en evangelisk kristen kontekst. Medlemmer af dette fællesskab er enten forpligtet til Kristus eller er sympatiske med det kristne perspektiv.

Ansøgere evalueres under hensyntagen til deres akademiske rekord, testresultater, referencer, interviews og deltagelse i ekstracurricular aktiviteter. For at blive betragtet som optagelse skal eleverne indsende følgende:

 • En afsluttet ansøgning om optagelse, herunder fulde svar på ansøgningsskemaerne
 • High School transkripter
 • Kollegietransskripter (hvis den studerende har været til gymnasier tidligere)
 • ACT eller SAT scores (kun kræves for at komme ind i freshmen og overføre studerende med færre end 30 college credits)
 • Referencer (kun efter anmodning fra Admissionsudvalget)

Admissions Office vurderer hver enkelt fil individuelt, så alle studerende, der ønsker at studere ved Greenville College, skal fuldføre ansøgningsprocessen. Greenville College Fakultetet har dog udarbejdet retningslinjer, hvorved der normalt træffes adgangsbeslutninger, som er:

freshmen:

 • Afsluttet et kollegium forberedende læreplan på gymnasiet
 • Rangeret i top 50% af gymnasiet
 • ACT sammensat af 18, eller SAT (Math Critical Reading) på 860
 • High School GPA på mindst 2,25 / 4,0

overførsler:

 • Afsluttet mindst 12 overførbare studiepoeng
 • College GPA på mindst 2,25 / 4,0

Bemærk: Hvis en studerende har gennemført færre end 30 studiepoeng, bruges også high school rekord og test scores til at bestemme optagelse.

Bemærk: Hvis en studerende ikke er en engelskfødt engelsktalende, vil kollegiet overveje TOEFL i stedet for ACT eller SAT for en freshman og kan kræve TOEFL til en overførselsstuderende.

En præcis kursusfordeling er ikke påkrævet, men kollegiet anbefaler mindst elleve af de mindst seksten enheder, der optjenes, i kollegiums forberedende fag. Det anbefales stærkt at indtaste studerende har:

 • fire års engelsk i gymnasiet
 • et år hver i algebra og geometri
 • to års fremmedsprog
 • mindst et års laboratorie videnskab
 • et års amerikansk historie.

Hver kandidat vurderes dog på baggrund af de individuelle legitimationsoplysninger, der præsenteres for kollegiet til støtte for ansøgningen.

* Særlig note: En studerende, der gennemfører en uddannelsesgrad med Greenville College, som sender en sammensat score på 22 på ACT (den sammensatte score skal indeholde prøveeksemplaret af testen) vil kunne bruge deres sammensatte ACT i stedet for TAP / Illinois Grundlæggende Færdighedstest. Bemærk, at ACT-sammensætningen skal indsendes under optagelsesprocessen til Greenville College.

Greenville College indrømmer eleverne på rulende basis, så der er ingen specifik ansøgningsfrist. Studerende modtager meddelelse om optagelse inden for to uger efter at deres optagelsesfil er afsluttet. Admissionsudvalget forbeholder sig retten til at anmode om en personlig, on-campus-interview med en ansøger, inden den træffer den endelige optagelsesbeslutning.

Greenville College har ret til at nægte indrejse eller tilbagetagelse for enhver studerende efter eget skøn. Kollegiet diskriminerer ikke i sine uddannelsesprogrammer eller aktiviteter på grundlag af handicap, race, trosretning, farve, køn eller national oprindelse, der er i fuld overensstemmelse med afsnit VI i Civil Rights Act fra 1964 og lovene i staten Illinois .

Karrieremuligheder

 • Graduate / Ph.D. Arbejde
 • Forskning
 • Arkitekt
 • Klinisk forsker
 • ingeniørarbejde

110169_110102_image.jpeg

Program taught in:
Engelsk
Greenville University

See 4 more programs offered by Greenville University »

Last updated February 17, 2019
This course is Campus based
Start Date
Aug. 26, 2019
Jan. 21, 2020
Duration
3 år
Fuldtid
Price
38,027 USD
Per år. Inkluderer undervisning, værelse
Deadline
Juli 15, 2019
By locations
By date
Start Date
Aug. 26, 2019
End Date
Application deadline
Juli 15, 2019
Start Date
Jan. 21, 2020
End Date
Application deadline
Dec. 16, 2019

Aug. 26, 2019

Location
Application deadline
Juli 15, 2019
End Date

Jan. 21, 2020

Location
Application deadline
Dec. 16, 2019
End Date

Transfer Student

I will be bold

Together at GU