Bachelor i gastronomi og kulinarisk kunst
Antalya Bilim University
Nøgleinformation
Campus placering
Antalya, Tyrkiet
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
8 Måneder
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Oversigt
Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne fra forskellige internationale universiteter og institutter, har også været et samlingspunkt i Tyrkiet. Det faktum, at kulturstrukturen ændrer sig og turismen er den sektor, der udvikler sig hurtigst i Tyrkiet, har spillet en betydelig rolle i dette resultat. I denne forbindelse er målet med Gastronomy and Culinary Arts at uddanne kokke, der kan tilbyde prøver af lokalt og internationalt køkken og blive kandidater til at være køkkenkokke og chefer i fødevare- og drikkevaresektoren. De forventes også at bidrage til at øge antallet af kvalificerede og uddannede personer, der er meget nødvendige i indkvartering og mad og drikke industrier. Disse personer trænes i en måde at forbedre deres kommunikation og administrative viden og færdigheder, og de vil generelt have roller i servicebranchen.
Uddannelse i internationale standarder
For at føre den tyrkiske turistindustri et skridt videre blev der oprettet en hybridplan med gennemgang af turismeplanerne for de mest fremtrædende universiteter i verden og ved at tage sektorbehovene i betragtning. De mest aktuelle bøger, der er blevet brugt af de mest fremtrædende universiteter i verden, gennemgås og tilbydes vores studerende som primære og supplerende informationskilder. Vores studerende har en chance for at analysere sektoren og blande teori og praksis gennem deres lektier til projektet. Gennem praktikpladser i turistfirmaer lærer de disse institutioner at kende på stedet under deres træning. De får også at gøre deres praktikpladser i udlandet, hvis de ønsker det.
At være studerende ved College of Tourism at ABU
Vores studerende kommer fra forskellige byer i hele vores land og forskellige dele af verden og skaber et heterogent og rige miljø. Det første år i vores 4-årige uddannelsesperiode tilbyder overvejende forretnings- og administrationskurser; således får vores studerende tilegnet sig viden om administration og forretning. I den næste periode ud over vores teoretiske kurser om gastronomi og kulinarisk kunst lærer vores studerende om forskellige køkkener rundt om i verden på en anvendt måde. I det sidste år af deres akademiske uddannelse gennemfører vores studerende en videnskabelig undersøgelse ved hjælp af videnskabelige metoder, der er relateret til et felt af deres interesse. Denne undersøgelse er vigtig for dem, der gerne vil fortsætte kandidatstudier eller gå videre i sektoren, da det giver indsigt i at identificere problemer, finde løsninger og udarbejde rapporter.
Oplysninger om instituttet og generelle betingelser
Institut for Gastronomi og Kulinarisk Kunst giver kurser fuldt ud på engelsk. Vores studerende lærer et andet fremmedsprog, der leveres af vores universitet under deres uddannelse. De får kurser på i alt 240 ECTS i 4 år / 8 semestre. De kan også lave mindre og dobbelt store grader.
Akademisk stab
Teoretisk viden og erhvervsmæssig praksis bør tilvejebringes hånd i hånd i et godt planlagt program inden for turistundervisning. I denne sammenhæng består vores akademiske personale af lærere, der har sektorerfaring. Derfor er vores lærere bekendt med sektoren, i kontakt med branchen, og de kommer lejlighedsvis sammen med repræsentanter for sektoren for at danne alliancer. Derudover bidrager de til den videnskabelige verden med videnskabelige publikationer og ved at deltage i konferencer.