Bachelor i landbrugs-, fødevare- og bjergmiljøvidenskab
Free University of Bozen-Bolzano
Nøgleinformation
Campus placering
Bolzano, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, German, Italiensk
Studieformat
På campus
Varighed
3 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 1.350 / per year
Ansøgningsfrist
07 May 2024
Tidligste startdato
Sep 2024
Introduktion
Denne bachelor giver dig mulighed for at opnå den tværfaglige kompetence, der kræves for at arbejde inden for produktion og kommercialisering af afgrøder og animalske produkter, forarbejdning af landbrugsvarer til fødevarer og bæredygtig forvaltning af skove og bjergterritorier.
Brugen af moderne teknologi har også ændret landbruget. I dag er begreber som bæredygtighed og beskyttelse af miljøet tæt forbundet med dyrkning af afgrøder og fødevareproduktion. Landbrugssektoren kræver en form for viden, der går ud over de enkelte discipliners grænser og konstant faglig udvikling for at holde sig ajour med den seneste udvikling på området.
Dette kursus henter sit indhold fra forskellige videnskabelige grene: naturvidenskab, ingeniørvidenskab og økonomi for at tilbyde dig en omfattende, solid uddannelsesbaggrund.
På det tredje år vil du specialisere dig i et af følgende områder i henhold til den valgte vej:
- Landbrugsproduktion
- Forvaltning af Bjergmiljøet
- Fødevarevidenskab
Hvert læseplan kan kun tilbydes, hvis et minimum antal studerende er nået.
Indlæggelser
Læreplan
I den første del af kurset lærer du de grundlæggende begreber, der kræves for at komme videre med din læring i de følgende år. Fra tredje år og frem får du specialviden inden for landbrug, forvaltning af bjergmiljøet og fødevareteknologi. Normalt mellem andet og tredje år forventes du at tage et praktikophold.
1. år
- Matematik og anvendt statistik
- Fundamentals of Physics
- Agribusiness Administration og Økonomi
- Fundamentals of Chemistry
- Anvendt Informatik
- Landbrugets økologi og principper for planteproduktion
- Plante- og dyrebiologi
- Botanik
- Anatomi, fysiologi og dyregenetik
- Plantegenetik
2. år
- Principper for trædyrkning
- Landbrugsøkonomi, politik og jura
- Landbrugsøkonomi og -politik
- Landbrugs-, miljø- og fødevarelovgivningen
- Mikrobiologi og agroindustri
- Mikroorganismers biologi og landbrugsmikrobiologi
- Agroindustrier
- Landbrugsmaskiner
- Entomologi og fytopatologi
- Entomologi
- Fytopatologi
- Jordkemi og frugtbarhed
- Landbrugsplanters biokemi og fysiologi
3. år
- Praktik
- Afsluttende eksamen
Vej 1: Landbrugsproduktion*
- Landdistriktsvurdering
- Dyreavl og Græsarealer
- Dyreavl og Husdyrhold
- Græsarealer og produktion af markafgrøder
- Hydrologi og hydraulik
- Frugtproduktion
- Plantebeskyttelse
- Fritvalgskurser**
Sti 2: Forvaltning af bjergmiljøet*
- Landdistriktsvurdering
Dyreavl og Græsarealer
- Skovbrug og skovøkologi
- Skovbrug
- Skovøkologi
- Hydrologi og hydraulik
- Miljøgeomatik og fjernmåling
- Bjergøkosystemers struktur og funktion
Fritvalgskurser**
Vej 3: Fødevarevidenskab*
- Landdistriktsvurdering
- Madteknologier
- Enhedsdrift i Fødevareteknik
- Agro- fødevareindustriens maskiner, anlæg og logistik
- Food Microbiology
- Analytisk kemi
- Beskyttelse af de lagrede produkter
- Fritvalgskurser**
* Studieveje
I løbet af 3. studieår skal de studerende vælge mellem en af følgende veje.
** Frit valg kurser
Studerende kan vælge fritvalgskurser både internt og eksternt.
Programundervisning
Karrieremuligheder
Vores kandidater finder arbejde inden for afgrødeproduktion, kvægavl eller forvaltning af skove og grønne områder i bjergterritorier. De arbejder også med forretnings-/teknisk ledelse eller rådgivning i landbrugsvirksomheder, bæredygtig forvaltning af skove, beskyttelse af jorden og planlægning af bjergterritorier, kvalitetscertificering, ledelse og sikkerhedsvurdering af landbrugsmaskiner og markedsføring eller forarbejdning og distribution af fødevarer.
Kurset forbereder de studerende til at deltage i statseksamenen for at få adgang til det nationale register over statsautoriserede agronomer og skovbrugere (afsnit B) . Efter din bacheloruddannelse kan du vælge at fortsætte med en videregående uddannelse og tilmelde dig en kandidatgrad inden for sektorerne fødevareproduktion, forvaltning af miljøressourcer og fødevareteknologi.
Velforberedt og klar til arbejdsmarkedet. På AlmaLaureas hjemmeside kan du tjekke statistiske data om kandidaters tilfredshed og deres beskæftigelsesegnethed.