Programoversigt

Matematik er en drivkraft bag mange af nutidens fremskridt inden for medicin, økonomi og erhvervslivet og videnskab og teknologi. Som bachelor i matematikstuderende kan du vælge mellem en bred vifte af programmuligheder i henhold til dine interesser og karrieremål. Den solide matematiske viden og færdigheder, du erhverver hos Carleton, vil give dig en konkurrencemæssig fordel i en lang række karriere og forberede dig til at bidrage til den næste generation af innovationer.

Carleton fordel

Vores uddannelser giver dig en fokuseret træning. I modsætning til mange universiteter tilbyder vi første års matematik kurser udelukkende til studerende interesseret i at forfølge en uddannelse i matematik eller statistik. På Carleton finder du kurser undervist af førende forskere, der er forpligtet til elevsucces, og vores undergraduate labs er installeret med state-of-the-art matematisk og statistisk software, som også bruges i branchen. Du kan også modtage en-til-en tutorial assistance med matematik problemer gennem vores Matematik Tutorial Center, der kører en gratis drop-in service.

Co-op muligheder

Co-op-programmet kombinerer klasseværelset læring med arbejdsbetingelser, for den slags praktisk erfaring, du kun finder på arbejdspladsen. Co-op kan også give dig netværksmuligheder, økonomisk støtte og direkte kontakt med potentielle arbejdsgivere.

Kapitalfordelen

Mange af vores professorer har bånd til føderale regeringsafdelinger. For eksempel er der et omfattende samarbejde mellem statistikerne her og dem på Statistik Canada og hos Health Canada. Derudover har du adgang til et bredt netværk af fagfolk i organisationer i hele hovedstadsregionen, hvor matematik og statistik spiller en afgørende rolle. Blandt dem er National Research Council Canada og nogle af de førende virksomheder i Canadas højteknologiske sektor. Vores stærke forbindelser til disse organisationer har ofte skabt arbejde og forskningsmuligheder for vores studerende.

Programmet

Carleton University tilbyder en bred vifte af bacheloruddannelser i matematik og statistik, der fører til en bachelor i matematik (BMath) grad, samt til Bachelor of Science (Double Honours) i matematik og fysik.

Du kan vælge enten et General-program, som kræver 15,0 point og normalt udføres i tre års fuldtidsstudium eller et Honours-program, der kræver 20,0 point og normalt tager fire år at fuldføre.

I planlægningen af dit program vil du gerne overveje en række ting, f.eks. Hvor mange computervidenskabskurser der skal indgå i dit program, og om du skal kombinere dine studier i matematik med kurser inden for kunst, samfundsvidenskab eller eksperimentel videnskab. Vi er klar til at hjælpe dig med at designe et program, der passer til dig.

 • Computational and Applied Mathematics and Statistics (Honours)
 • Matematik (General eller Honours)
 • Statistik (General eller Honours)
 • Aktuarial Science koncentration

Computer Science and Mathematics (Kombinerede Honours)

Hvis du også er interesseret i Computer Science, skal du overveje vores BMath Combined Honours-program i datalogi og matematik. Dette begrænsede tilmeldingsprogram, der svarer til Bachelor i computervidenskabsprogrammet, lægger lige vægt på matematik og datalogi. Du kan følge en af to koncentrationer: Computing Theory og Numerical Methods eller Statistik og Computing.

Matematik og økonomi; Statistik og økonomi (kombineret honorarer)

Disse to Kombinerede Honours programmer tilbyder en stærk blanding af kurser i disse nært beslægtede discipliner.

Matematik og fysik (Bachelor of Science [Double Honors])

Dette er et eliteprogram, der giver dig mulighed for at kombinere en intens studie af matematik med moderne fysik. Det vil også forberede dig til avanceret studie i teoretisk fysik.

Kombineret bachelor- og kandidatuddannelse

Dette program "hurtige spor" ekstraordinære matematik eller statistik studerende, der gør det muligt at graduere om fire år i stedet for fem med både en bachelor og en kandidatgrad. Du kan tage en kandidatuddannelse med en kombineret bachelor i matematik / cand.science i matematik eller statistik.

mindreårige

Studerende i bacheloruddannelser, der ikke er i matematik- og statistikskolen, kan vælge at tage en firekrediteringsfag i matematik eller statistik.

Fremtidige muligheder

BMath (Honours) grad giver fremragende træning for mange forskellige felter, såsom:

 • aktuarvidenskab
 • forretningsmodellering
 • data mining
 • informationssikkerhed

ledelse og systemanalyse Studerende med en grad i statistik kan finde beskæftigelse i:

 • dataanalyse
 • finansiel modellering
 • markedsanalyse
 • undersøgelsesdesign

Kandidatuddannelser

Kandidater fra alle vores programmer er veluddannede til at gå videre med studier på en række områder, herunder matematik og statistik, matematisk fysik, meteorologi, oceanografi, datalogi, informationsvidenskab, aktuarvidenskab, business, ingeniørvidenskab, biostatistik, økonometri og psykologi .

Professionelle programmer

Matematik og statistik giver et stærkt fundament for mange professionelle programmer.

Udforsk matematik (BMath) på Carleton University

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 18 flere kurser fra Carleton University Undergraduate »

Senest opdateret Februar 9, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Apr. 30, 2023
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Apr. 30, 2023