Bachelor i medieproduktion og design

Generelt

Program beskrivelse

Programoversigt

Online teknologier udvikler sig hurtigt, revolutionerer den måde, hvorpå vi kommunikerer med hinanden, formidler information og fortæller historier. Carleton's Bachelor of Media Production og Design grad vil give dig de færdigheder, du har brug for at udnytte webteknologier til at producere højt synlige, overbevisende og fordybende brugeroplevelser, der bringer data og historier til livs. I dette spændende og unikke nye program med første klasser i september 2018 lærer du teorien og øvelsen om at gennemføre et helt projekt - fra idé eller koncept til design, produktion og distribution - ved at integrere din non-fiction storytelling, analytiske og design evner med din tekniske dygtighed.

Carleton fordel

Carleton førte vej med Canadas første journalistikskole for mere end 70 år siden. Det er igen i spidsen med lanceringen af den innovative BMPD.

Denne nye kandidatuddannelse tager sin plads ved siden af universitetets internationalt anerkendte Bachelor of Journalism og Master of Journalism programmer. I en logisk udvidelse af den stadigt udviklende skole blev et partnerskab forfalsket med Carleton's School of Information Technology til at udvikle BMPD, som vil forberede eleverne til at være ledere i den bredere verden af medier ind i fremtiden.

BMPD vil kombinere den bedste professionelle hands-on-færdighedsinstruktion med en omfattende og dyb universitetsuddannelse, der omfatter kunst, humaniora, samfundsvidenskab og andre vidensområder.

Brug af universitetets journalistiske faciliteter, hvor eleverne arbejder med det seneste inden for video-, lyd- og onlineproduktionsteknologierne, byder BMPD velkommen på dem med en passion for historiefortælling og design til deres nye hjem på Carleton.

Co-op muligheder

Du kan vælge en co-op-løsning, der arbejder i 12 måneder efter efterårets tredje år, inden du har afsluttet de sidste tre måneder af din uddannelse. Placeringer arrangeres gennem Carleton's Co-operative Education-kontor med medievirksomheder, online design og produktionshuse, non-profit-organisationer og ikke-statslige organisationer, virksomheder og regeringer både i Ottawa og på tværs af landet.

Kapitalfordelen

Der er få bedre steder at bo og studere end Ottawa, Canadas hovedstad. Med mere end 1.800 teknologibedrifter er byen et af landets største højteknologiske nav og en global teknologiledelse. Det er hjemsted for Canadas føderale regering, nationale ikke-statslige organisationer, diplomater og ambassader fra hele verden og aktive kunst, kultur og erhvervsliv. Mange nationale medier og organisationer, der er bemandet af nogle af landets førende mediefolk, har også Ottawa-baser. At dele en by med nogle af verdens bedste teknologiske virksomheder og regeringslaboratorier tilbyder gode muligheder for co-op og praktikophold samt spændende udsigter til fremtidig beskæftigelse.

Programmet

En kombination af intensive praktiske workshops og forelæsningskurser giver dig et stærkt fundament i data, forskning, skrivning og fortællingsevner på tværs af medieformater (tekst, fotografi, lyd, video og grafik). Klasserumserfaringen vil opbygge grundlæggende produktion og design færdigheder og tænke på udvikling og anvendelse af fortællinger med den forståelse, at design former hvordan og hvilke oplysninger der leveres til publikum, hvilket gør "historie" og "design" uadskillelig.

Udover at erhverve redaktionelle og tekniske færdigheder vil du udvikle den teoretiske viden og forståelse af magten i "historie" gennem kurser i etik, lov, civile institutioner og borgerinteraktioner via politiske køretøjer, data og informationsteknologi teori og historien om overbevisende fortælling og billedsprog. Du vil lære at kombinere storytelling færdigheder traditionelt undervist til journalister med design færdigheder, der kommer fra informationsteknologi, udforske hvor de to krydser at engagere publikum på særprægede måder.

Du vil modtage meget af din instruktion i små klassesektioner på højst 30 med rigelige muligheder for praktisk arbejde og konstant feedback, især i de første år af dit program. Når du udvikler dig fra år til år og udvikler din ekspertise i disse kerneprogramelementer, vil dine kurser blive forstærket af undervisning i større foredragskurser inden for fagområder som etik og digital medielovgivning samt i nye mediebrancher og praktiske aspekter som freelancing.

Inden for Det Fakultet for Offentlige Anliggender er programmet det første i Canada til at slå sammen kerneinformationsbaserede historiefærdigheder og interaktivt multimedie design for at give kandidater grundlaget for at føre udviklingen af online kommunikation i alle dens former.

mindreårige

Muligheden for en mindreårig vil være tilgængelig for studerende i BMPD. Studerende vil blive opfordret til at overveje at udvikle deres iværksættertænkning og -færdigheder gennem inkorporering af Entrepreneurship-mindreårige, der tilbydes af Sprott School of Business. Andre fagområder eller en kombineret kandidatgrad vil også være mulige.

Fremtidige muligheder

Arbejdspladsen

BMPD kandidater vil anvende kreativ produktion og design tænkning til informationsstrategier og fortællinger, der hjælper med at styrke borgerne, styrke samfund og hjælpe organisationer af alle slags fortælle deres historier online:

  • medieproducenter for mainstream og nye digitale medier
  • informationsbaseret producent / designere for non-profits, ngo'er, virksomheder og regeringer
  • digitale kommunikationseksperter
  • dataanalytikere / konceptuelle

Graduate programmer

Med din bachelor i medieproduktion og design grad vil du også kunne forfølge studier i kandidatuddannelser som journalistik eller digitale medier.

Karriere

  • Kommunikation
  • Dataanalytikere
  • Design
  • Digitalt medie
  • Medieproduktion
  • Ikke-statslige organisationer
Senest opdateret Feb 2019

Om skolen

Carleton University is a community of talented, committed and enthusiastic faculty and staff, dedicated to excellence and to supporting the education and research that distinguishes Carleton as Canada ... Læs mere

Carleton University is a community of talented, committed and enthusiastic faculty and staff, dedicated to excellence and to supporting the education and research that distinguishes Carleton as Canada’s Capital University. We know that it is our people that are key to Carleton’s success. Minimer