Bachelor i musik i musik - Instrumentkoncentration

Hannibal - LaGrange University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i musik i musik - Instrumentkoncentration

Hannibal - LaGrange University

Vores musikafdeling finder sin styrke i et stramt fagligt miljø, hvor eleverne er udstyret med nøglefundamentet og kristen verdenssyn, de har brug for til at lykkes efter eksamen. Alle musikstuderende har mulighed for at deltage i en lang række aktiviteter og ensembler under deres HLGU karriere.

Den lave fakultet-til-elev ratio hjælper i den personlige opmærksomhed musikafdelingen studerende modtager. Vi kender vores elever ved navn og vores musikstuderende har også en stærk kammeratskab med hinanden.

Afdelingens fakultet har et stort engagement i lokale kirker, udøvende grupper og samfunds-, stats- og nationale organisationer. Disse erfaringer giver en dybde for opfattelsen af deres undervisningsroller.

HLGUs Musikafdeling tilbyder en række assistentskibe med fakultetets medlemmer og praktikophold med lokale kirker og skoler. Vores kandidater har viden til at undervise i private eller offentlige skolesystemer, føre tilbedelse i kirker eller undervise privat. Musikprogrammet på HLGU er også et glimrende fundament for at forfølge en højere akademisk grad.


Erklæring om mission og formål

Hannibal-LaGrange Universitets mission er at yde fremragende uddannelse inden for både liberale kunst og faglige discipliner i et særligt kristent miljø, der integrerer kristen tro og læring i forberedelsen af kandidater til personlig og karriereffektivitet.

Musikafdelingen har til opgave at yde en fremragende uddannelse inden for musik i et særligt kristent miljø, der integrerer kristen tro og læring i forberedelsen af kandidater til personlig og karriereffektivitet.


Bredt programmål

Musikafdelingen har til formål at uddanne eleverne, så de bliver professionelle musikere: at udføre, undervise, komponere, arrangere og lede viden med henblik på at skabe målrettet karriere for at tjene menneskeheden.


Mål for Bachelor of Music Degree

Bachelor of Music Major vil:

  1. spille klaveret dygtigt.
  2. udføre på et avanceret niveau med vægt på stemme, instrument eller klaver.
  3. demonstrere viden om musikteori begreber.
  4. demonstrere og anvende viden om musikhistorie


Vi står ud

Moderne

Den 50.000 kvadratmeter Roland Fine Arts Center har en state-of-the-art teater, komfortable praksisfaciliteter og moderne klasseværelser.

Fleksibel grad

HLGU tilbyder en bachelor i musik grad med koncentrationer i instrumentelle præstationer, vokal ydeevne og tilbedelse. Udover denne hoveddel tilbyder uddannelsesafdelingen også K-12 certificering i instrumentalt og vokal musik.

NAfME

Mange af vores studerende nyder at være medlem af NAfME (National Association for Music Education).

Musical Theatre

I samarbejde med vores teaterafdeling har eleverne mulighed for at optræde på scenen eller deltage i orkesteret for musikalske teaterproduktioner.

Undervisning

En bachelor i sekundær uddannelse med en musikcertificering udstår kandidater til at undervise i private eller offentlige skoleindstillinger.

Kirkepositioner

En kombination af klasseværelset arbejde og praktisk erfaring under deres HLG karriere forbereder kandidater til at udfylde en række musik-relaterede stillinger i lokale kirker.


Curriculum

107498_Music_BM_Instrumental-1.jpg

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret January 10, 2019
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 19, 2019
Duration
Varighed
8 semestre
Fuldtid
Price
Pris
22,250 USD
Undervisningsomkostninger: $ 11.125 pr. Semester. Yderligere gebyrer gælder.
Information
Deadline
Apr. 1, 2019
Locations
USA - Hannibal, Missouri
Startdato : Aug. 19, 2019
Ansøgningsfrist Apr. 1, 2019
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 19, 2019
USA - Hannibal, Missouri
Ansøgningsfrist Apr. 1, 2019
Slutdato Kontakt skolen
Videoer

Why HLGU?