Programoversigt

Uanset om du er en aspirerende performer, en spirende kritiker nysgerrig om hvordan musik former kultur eller en talentfuld musiker, der ønsker at dele glæden ved musikalsk musik som lærer, vil Carleton's Bachelor of Music forberede dig på at nå dine mål.

Carleton University's Bachelor of Music (Honours) program giver en solid grundforbindelse i studiet og udførelsen af en bred vifte af musikinstrumenter og traditioner. Emner for undersøgelse omfatter praksis, analyse og historie af europæisk klassisk musik fra middelalderen til nutiden; Canadisk musik; computer musik; sammensætning; musiketnologi; jazz; populær musik og kønsstudier. En af de unikke ting ved Carleton's Bachelor of Music-program er, at det er muligt for elever at gennemføre individuel præstationsvejledning med højt kvalificerede instruktører i stort set enhver musikalsk tradition. Vi tilbyder også en bred vifte af musik ensembler, herunder kor, jazz, jazz rock fusion, musik teater, afrikansk tromme og meget mere. Derudover er Carleton det eneste universitet i Canada, der tilbyder et præstationsprogram i karillonundersøgelser.

En grad i musik fra Carleton giver en bred, men grundig uddannelse, der giver kandidater en konkurrencemæssig fordel på dagens arbejdsmarked. BMus-programmet kan føre til forskellige karriere inden for musik samt kandidatstudier inden for musikvidenskab, teori, komposition eller præstationer.

Adgang til programmet er af audition, og ansøgere kan audition på ethvert instrument (eller stemme), der anvendes i klassisk, traditionel eller populær musik. Ansøgere forventes at demonstrere musikalsk kompetence på deres instrument og viden om grundlæggende musikteori.

En Bachelor of Arts (Honours, Combined Honors, General) i musik er også tilgængelig.

Carleton fordel

Studie-, forsknings- og præstationsressourcer

Når du tilmelder dig Music at Carleton, får du adgang til et væld af studie-, forsknings- og præstationsressourcer, både på campus og off.

I Carleton Universitetsbibliotek finder du den største samling af canadiske musikalske scoringer uden for det canadiske musikcenter. Universitetet opretholder også en samling af over 30.000 diske og musikrelaterede videoer.

Udover veludstyrede undervisningsstudier og øvelsesrum finder du syv grand pianoer, elleve opretstående klaverer, tre cembalo, en clavichord, en pre-1800 fortepiano, en samling af vestafrikanske trommer og en omfattende samling af middelalderlige, renæssance og barok instrumenter til brug i performance. Vi er også det første universitet i Canada til at tilbyde et program og certifikat i Carillon Studies, hvorigennem vores studerende har mulighed for at udføre på karillonet, der er indlejret i Fredstårnet på Parliament Hill.

Vores studerende har ugentlig adgang til Kailash Mital Theatre på campus for betragtninger og masterclasses med førende professionelle musikere fra hele verden. I vores to computermusikproduktionsstudier vil du kunne benytte computerapplikationer til sammensætning og udforskning af filmmusik og moderne musik.

Kapitalfordelen

Kun få minutter væk fra campus er forskningsressourcerne for Bibliotek og Arkiv Canada, National Arts Center og Canadian Civilization Museum (snart det kanadiske Museum of History). Ottawa er også vært for musikfestivaler, herunder Ottawa International Chamber Music Festival, Ottawa International Jazz Festival og Ottawa Bluesfest.

Vores professorer, der omfatter komponister, teoretikere, kunstnere og musikologer, er tilsluttet mere end 40 fremragende præstationsinstruktører, der specialiserer sig i instrumentalt (og stemme) instruktion i et bredt udvalg af stilarter og genrer.

Programmet

Bachelor of Music (Honours) -programmet udføres normalt efter fire års fuldtidsstudium. Det giver værdifuld forberedelse til kandidatarbejde i musikvidenskab, musikteori eller komposition; til avancerede studier som performer eller karriere i musik uddannelse. Dine kurser i teori, ydeevne og musikologi giver dig mulighed for at studere arten af musikalske processer ud fra praktiske, kunstneriske, historiske og sociale synspunkter.

I de første to år er der lige stor vægt på underdisciplinerne præstation, teori og musik. I de sidste to år af programmet kan du vælge mellem forskellige kurser og samtidig koncentrere dig om ydeevne, musikteori, musiksammenstilling, computer musik, historisk musikologi, etnomusikologi eller populær musikstudier.

Du vil forfølge individualiseret præstationsstudie i mindst tre af dine fire år og deltage i performance ensembler på et eller flere af følgende områder: Kammermusik, koncertband, kor, jazz, musikteater, opera, afrikansk trommeslager eller fusion (jazz /Klippe). Carleton musik programmet har også tilknytning til en række off-campus præstationsgrupper, som tilbyder et endnu større udvalg af ensemble valg.

Bachelor of Arts (Honours) i musik programmet giver dig mulighed for at forfølge studier i musikvidenskab, teori og komposition. Udover de første års kurser i musikhistorie og populærmusik fokuserer andre kurser på forskellige aspekter af musik og kultur. Bachelor of Arts (Combined Honors) studerende kan kombinere studier i musik med en major eller en minor i en anden disciplin.

En BA i musik kan tjene som grundlag for en række karriere inden for musikområdet eller inden for områder som kommunikation eller kulturpolitik.

Bachelor of Arts (General) i Musik-programmet afsluttes normalt efter tre års fuldtidsstudium. General Bachelor of Arts studerende kan kombinere studier i musik med en minor i en anden disciplin.

Præstationer er ikke tilgængelige for studerende i nogen af BA i Musik programmer.

Erhvervserfaring

Praktik kurser giver mulighed for studerende på Carleton Universitys Skole for studier i kunst og kultur for at få værdifuld erfaring i forskellige kunst-, uddannelses- og medieorganisationer. Skolen vælger kun sine topstuderende til Practica-placeringer, dem der har demonstreret en høj grad af færdighed og potentiale for videre læring.

Eleverne skal bruge 84 timer i placeringen og skrive en rapport. Vejlederen på stedet vil give en kort vurdering af den studerendes præstationer. Disse kombineres for at danne elevens karakter til Practicum-kurset.

Tidligere har musikstuderende haft praktikophold, der gjorde det muligt for dem at lære og udvikle en række færdigheder, såsom:

 • digitalisering, genopretning og katalogisering af lyd fra tape og vinyl;
 • redigering af musikresultater til publikation;
 • forsker information om komponister, manuskripter, deres placering, tidligere udgaver, hvis nogen osv .;
 • etablering og vedligeholdelse af hjemmesider og undersøgelse af information på internettet
 • praktiske optagestudieteknikker og film-scoring komposition;
 • musikterapi eller andet musikrelateret socialt arbejde med ældre og / eller svage voksne;
 • udvikle og implementere online-reklamestrategier og -ressourcer.
 • skrive (raffinering, forkortelse) brugerhåndbøger til digital lyd og video software; og
 • hjælpe musiklærere ved at forberede materialer og arbejde sammen med eleverne en-til-en.

Hidtil har eleverne været placeret i Leading Note Foundation, St. Patrick's Resource Center, Canadas Nationalbibliotek, The Canadian Musical Heritage Society, CBC, ChamberFest, CKCU, theknwldg, Alcorn Music, Carleton Jazz Camp, Rogers Cable, Perley Rideau Veterans Health Center, Ottawa Archives, Anglican Social Services, MJM Epic Sound Design, Ottawa School of Speech and Drama, flere skoler, samt mange andre organisationer og forskningsinitiativer i Ottawa området og videre.

Yderligere krav

Når du har ansøgt til Bachelor of Music-programmet på Carleton, skal du blive auditioneret på det instrument, du har til hensigt at studere på universitetet. Ansøgere skal også gennemføre en online teori og lytte test før auditionen.

Fremtidige muligheder

Arbejdspladsen

Kandidater fra musik programmer nyder karriere inden for en bred vifte af områder, herunder kunsthåndtering, ydeevne, undervisning og kunst journalistik.

Kandidatuddannelser

Kandidater fra vores Honours programmer er veluddannede til at gå på at studere studier på en række områder, herunder musikologi, teori / sammensætning, ydeevne, journalistik eller kulturelle studier.

Professionelle programmer

Mange professionelle programmer, herunder undervisning, tilskynder velafrundede ansøgere fra en række forskellige baggrunde til at anvende. Musik giver et stærkt fundament for sådanne programmer.

Karriere

 • Administration
 • Arkivarbejde
 • Broadcasting
 • Underholdning
 • Film
 • Musik sammensætning
 • Musik ydeevne
 • Tv og radio

Hvilke studerende siger om musik (BMus)

"Carleton Universitets bacheloruddannelse lærer sine studerende om en bred vifte af musikalske genrer og instrumenter - der er ingen grænse for, hvad en studerende kan lære inden for programmet. Mangfoldigheden af musikprogrammet og de stærke relationer jeg har bygget sammen med mine professorer og jævnaldrende har tilladt mig at vokse både som person og musiker. Siden jeg kom til programmet, har jeg skrevet, optaget og udført min originale musik. "

Malak, Bachelor of Music student

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 18 flere kurser fra Carleton University Undergraduate »

Senest opdateret Februar 9, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Apr. 30, 2023
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Apr. 30, 2023