Bachelor i verdensøkonomien

Generelt

Program beskrivelse

Dette kursus tager eleverne gennem de store makroproblemer i forbindelse med den moderne verden af ​​international forretning. Kurset handler om verdensomspændende forretningsmiljø rettet på globalt, nationalt og regionalt plan. Det omhandler ikke specifikke virksomhedsledelsesemner, men er snarere komplementære til disse emner.

Kurset ser på det moderne koncept for globalisering, dens årsager og virkninger, den stigende betydning af verdens finansielle markeder, den multinationale virksomhed og regeringens politikker, der påvirker internationaliseringen af ​​erhvervslivet og de fremtidige retninger af verdensbranchen i en global sammenhæng.

Kurset gennemgår de vigtigste økonomier i verden, deres deltagelse i globaliseringsprocessen og en række økonomiske multilaterale institutioner. Kritik af globalisering diskuteres også. Kursets hovedmål er at opbygge forståelsen af ​​teorien og politikken for den moderne globale økonomi.

Kursets fokus er ikke kun på traditionelle teorier om international økonomi, det vil sige om international handel, finansiering og vækst, men på moderne trends i økonomisk udvikling og på den seneste empiriske forskning på de mest betydningsfulde områder af den globale økonomi.

 • Varighed af studier - Bac.4 år-8 semestre
 • Tilgængelighed af specialisering - Tilgængelig
 • Stiftelsesårets tilgængelighed - Nr
 • Undervisningssprog - Aserbajdsjan, Russisk, Engelsk

kvalifikationer

 1. Internationale økonomiske forbindelser
 2. Custom Management
 3. International handel
 4. Udenrigsøkonomiske forbindelser i Aserbajdsjan
 5. Udenlandsk økonomisk aktivitet
 6. International Financial Currency Credit Relations

Minimumskrav

For bachelorer:

 • High School diplom
 • Bekræftelsesdokument vedrørende hvilket sprogstuderende skal tage kurserne
 • Studiepoeng til 240 studiepoeng
Senest opdateret Jun 2018

Om skolen

Azerbaijan State University of Economics , which was founded in 1930, is one of the largest higher education institutions in the Southern Caucasus. There are 9 faculties operating at UNEC with more th ... Læs mere

Azerbaijan State University of Economics , which was founded in 1930, is one of the largest higher education institutions in the Southern Caucasus. There are 9 faculties operating at UNEC with more than 18.000 students studying on 21 specialities. Minimer