Oversigt

Graden i økologi og miljø giver en solid videnskabsbaseret uddannelse, der er designet til at forstå økosystemernes funktion med det formål at forbedre deres tilstand af integritet og miljøkvalitet. Det giver en tværfaglig uddannelse, der integrerer: miljøkemi; Økologisk modellering; Økosystemernes struktur og funktion Fauna og flora; Rumlig analyse Forvaltning, bevarelse og restaurering af økologiske systemer; Karakterisering, evaluering, overvågning og forbedring af økologisk kvalitet Klimaændringer og de sociale dimensioner af miljøspørgsmål, blandt andre.

Universitetet i Évora har et stærkt fakultet inden for forskellige områder inden for økologi, miljøvidenskab, jordforvaltning og miljøledelse og restaurering med mange års erfaring og en lang tradition inden for undervisning og forskning inden for økologi og miljø, hvor Universitetet i Évora er særligt godt placeret i internationale rangeringer.

Kurset indebærer lærere med forskellig baggrund og giver således en omfattende tilgang til miljøet, lige fra naturvidenskaberne til humaniora og samfundsvidenskab. Nærheden af økosystemer med forskellige niveauer af menneskeskabte forstyrrelser giver gode betingelser for praktiske klasser og feltarbejde.

Graden i økologi og miljø giver adgang til en bred vifte af postgraduate studier (2. og 3. cyklus) inden for økologi og miljø for dem, der ønsker at fortsætte med at træne.

Program undervist i:
  • Portuguese (Portugal)

Se 3 flere kurser fra Universidade de Évora »

Senest opdateret June 6, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Okt 2019
Duration
6 semestre
Fuldtid
Price
2,500 EUR
Studerende fra EU-lande: 871,52 € | Internationale studerende: 2500 €
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date