Bachelor in Engineering

Generelt

Program beskrivelse

Vi giver eleverne et solidt fundament i ingeniørfag og dens underliggende matematik og videnskab inden for rammerne af en liberal arts uddannelse.

Den faglige praksis for teknik kræver forståelse af analytiske metoder, designteknikker, sociale og økonomiske påvirkninger og en forståelse for kulturelle og humanistiske traditioner. Vores ABET-akkrediterede program understøtter disse behov ved at tilbyde hver ingeniørstuderende mulighed for at erhverve en bred, men individualiseret teknisk og liberal uddannelse.

Kernen i læseplanen er en sekvens af matematik, fysik og ingeniørkurser, der fremmer analytiske og designmæssige færdigheder, som kan anvendes på en række tekniske discipliner. Valgfrie kurser, designprojekter og bachelorforskningsmuligheder giver eleverne mulighed for at forfølge specifikke områder af interesse.

Hope's stærke liberal arts core curriculum giver ingeniørstuderende kritiske tænkningskompetencer, færdigheder i fremmedsprog og eksponering for en mangfoldighed af synspunkter og kulturer.

Kandidater fra programmet er parat til at starte en professionel karriere eller fortsætte med at studere i kandidatskolen.

Grad programmer

En ABET-akkrediteret ingeniørgrad fra Hope omfatter kurser i almen uddannelse, matematik, videnskab og teknik. Valgfag inden for programmet giver dig mulighed for at specialisere sig i en række forskellige valgmuligheder. Der er i øjeblikket 153 erklærede engineering majors.

Fremhæv muligheder

  • Biokemisk teknik
  • Biomedicinsk Teknologi - Bioelektrisk Engineering
  • Biomedicinsk Teknologi - Biomekanisk Engineering
  • Kemiteknik
  • Civilingeniør
  • Computer Engineering
  • Elektroteknik
  • Miljøteknik
  • Maskiningeniør
  • Ingen vægt valg

Kurser

Hver ingeniørstuderende tager et kerne sæt kurser, der giver en introduktion til hvert område af ingeniørvirksomhed og giver en bred videnbase.

Efter cirka tre semestre tager du specialkurser på højt niveau for at dykke dybere ind i et bestemt område af ingeniørvirksomhed.

Vi anbefaler en bestemt rækkefølge, når du vælger hvilke kurser der skal tages hvert semester. Tal med et ingeniørfagligt medlem hvert semester før registrering.

Efter eksamen

De fleste ingeniørstuderende bygger karriere på området umiddelbart efter at have forladt Hope. Andre forfølger medicin, lov eller undervisning. Og næsten halvdelen fortsætter med at få en kandidatgrad. I løbet af det sidste år har 48 studerende aflagt en ingeniørgrad.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled.

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled. Minimer