Bachelor med en major i kemi

Generelt

Program beskrivelse

Kemi

Kemisk program ved Erskine er designet til at forberede eleverne til karriere inden for kemi og kemi relaterede discipliner. Kemi er et meget bredt studieområde, der omfatter færdigheder og personligheder fra det meget analytiske og matematiske til det bredt visionære, syntetiske og kreative. Denne mangfoldighed gør at studere kemi i et kristent liberale kunstsamfund et ideelt valg! Her på Erskine opfordres vores kemi majors til at opbygge deres tekniske laboratorium og videnskabelige færdigheder samtidig med at de udvikler en substantiel forståelse af forholdet mellem kemiker, samfund og kirke.

129266_DSCF0174.jpg

Erskine er et lille kollegium i en lille by med et relativt stort kemiprogram. Erskine har en meget lang tradition for ekspertise inden for kemi, der går tilbage til de tidligste år af kollegiet. Andelen af studerende på campus med kemi er overraskende stor, og vores fremragende faciliteter inden for Daniel-Moultrie Science Center afspejler Erskine-engagementet i et stærkt kemi-program. Vores program er STUDENT fokuseret, og vores studerende har adgang til laboratorie-, instruktions- og forskningsfaciliteter, der går langt ud over, hvad du ville forvente at finde i et lille liberal arts college.

Vi har gradbaner til rådighed for studerende, der er interesserede i karriere som professionel kemiker, samt en tilgængelig vægt i biokemi for dem, der er interesseret i biokemi, medicin eller apotek. Vores lærer certificeringsprogram forbereder eleverne til at undervise i kemi klasser på gymnasieniveau, hvor kvalificerede videnskabslærere er i høj efterspørgsel. En mindre undervisning er nødvendig for dette spor.

Hvis du er interesseret i kemi eller nogen af de bredt kemirelaterede karriere, kan Kemisk Institut ved Erskine bare være det perfekte sted for dig. Kom og besøg os, se vores faciliteter, møde vores fakultet og del et måltid med vores studerende. Vi vil gerne hjælpe dig med at opdage, hvad der gør Erskine til et godt sted at studere kemi! Kontakt vores admissions kontor i dag for at planlægge dit besøg. Lad dem vide, at du er interesseret i kemi, og vi vil være klar til at hilse på dig og byde dig velkommen til Erskine-kemifamilien. Du kan også kontakte vores kemi fakultet direkte for mere information om vores program.129322_10.jpg

Indlæggelser

Adgangskontoret accepterer ansøgninger på rulende basis. Studerende kan ansøge om optagelse fra 1. januar i året forud for planlagt indrejse og beslutningsanmodninger for komplette ansøgninger vil blive sendt på rullende basis. Studerende skal bekræfte deres tilmelding ved de nationale kandidaters svardato, 1. maj.

Internationale studerende
  1. Indsendt ansøgning. Der er en gebyr på $ 25 for alle applikationer.
  2. Indlevering af udskrift. Skal oversættes til en amerikansk 4,0-skala og gå gennem WES eller ECE.
  3. SAT Scores.
  4. Engelsk sprogfærdighedstest. Engelsk færdighed er påkrævet, når en studerendes modersmål ikke er engelsk. Anbefalet TOEFL score: 70 iBT (Internet-baseret test) eller IELTS score: 6,0

Ved godkendelse skal de studerende indsende et tilmeldingsgebyr og et finansdokument. En I-20 vil derefter blive udstedt, så den studerende kan få visum. Den studerende er ansvarlig for eventuelle gebyrer i forbindelse med erhvervelse af studentenes visum.

Tilmeldingsgebyr

Alle indlagte studerende skal indsende et tilmeldingsgebyr for at reservere deres plads i den kommende klasse. Tilmeldingsgebyrer accepteres, så længe der er ledige pladser i den indkommende klasse. Dette tilmeldingsgebyr kan refunderes for ansøgere, hvis ikke andet er angivet, hvis det kræves skriftligt senest den 1. maj.

129269_IMG_4260.jpg

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence profession ... Læs mere

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence professional fields, and make their mark on our culture in many other ways. Minimer
Rettende vest