Bachelor med en major i matematik

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Matematik

Er det tiltalende at forestille sig at skrive computerprogrammer, skabe løsninger til virkelige problemer ved hjælp af matematik eller hjælpe børnene med at lære at elske matematik også? Hvis du nyder matematikens præcision og skønhed, kan du være en af de mennesker, der lever for at finde løsninger.

Matematikafdelingen på Erskine College søger at hjælpe eleverne med at øge deres problemløsningskompetencer og abstrakte resoneringsevne for at forberede dem på et hurtigt skiftende samfund.129268_IMG_3491.jpg

Erskines matematikafdeling omfatter et rent matematikspor og et lærerens certificeringsprogram. Det rene spor forbereder eleverne på kandidatniveau-studier inden for matematik samt karriere inden for ingeniørvidenskab, informationsvidenskab, erhvervslivet, lov og forskning.

Lærernes certificeringsprogram forbereder eleverne til at undervise i matematik klasser på mellem- og gymnasiet, hvor kvalificerede matematiklærere er i høj efterspørgsel. En mindre undervisning er nødvendig for dette spor.

Nyere kandidater med en grad i matematik er gået videre til at uddanne skoler i matematik, fysik, statistik, datalogi, filosofi og endda ungdomsministeriet. Nogle arbejder i branchen, underviser i matematik på gymnasier, bruger deres færdigheder i Forsvaret eller praksis. En blev endda en musiker.

Indlæggelser

Adgangskontoret accepterer ansøgninger på rulende basis. Studerende kan ansøge om optagelse fra 1. januar i året forud for planlagt indrejse og beslutningsanmodninger for komplette ansøgninger vil blive sendt på rullende basis. Studerende skal bekræfte deres tilmelding ved de nationale kandidaters svardato, 1. maj.

Internationale studerende
  1. Indsendt ansøgning. Der er en gebyr på $ 25 for alle applikationer.
  2. Indlevering af udskrift. Skal oversættes til en amerikansk 4,0-skala og gå gennem WES eller ECE.
  3. SAT Scores.
  4. Engelsk sprogfærdighedstest. Engelsk færdighed er påkrævet, når en studerendes modersmål ikke er engelsk. Anbefalet TOEFL score: 70 iBT (Internet-baseret test) eller IELTS score: 6,0

Ved godkendelse skal de studerende indsende et tilmeldingsgebyr og et finansdokument. En I-20 vil derefter blive udstedt, så den studerende kan få visum. Den studerende er ansvarlig for eventuelle gebyrer i forbindelse med erhvervelse af studentenes visum.

Tilmeldingsgebyr

Alle indlagte studerende skal indsende et tilmeldingsgebyr for at reservere deres plads i den kommende klasse. Tilmeldingsgebyrer accepteres, så længe der er ledige pladser i den indkommende klasse. Dette tilmeldingsgebyr kan refunderes for ansøgere, hvis ikke andet er angivet, hvis det kræves skriftligt senest den 1. maj.

129269_IMG_4260.jpg

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence profession ... Læs mere

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence professional fields, and make their mark on our culture in many other ways. Minimer
Rettende vest