Fra at drive store landbrugsbaserede landbrugsvirksomheder lige igennem til international fødevarehandel, får du de færdigheder og gode forretningskendskaber, der hjælper med at fremskridt fremtiden for New Zealands primære produktionssektor.

Praktisk erfaring

I løbet af din uddannelse får du mere end 300 timers betalt erhvervserfaring. Det vil give dig en fordel med potentielle arbejdsgivere.

Deltag i industri på højt niveau

New Zealands økonomi er domineret af landbrug og mad - det genererer næsten 37 milliarder dollars i eksportindtjening om året, og den internationale efterspørgsel forventes at fortsætte med at vokse. Deltag i den store gruppe af Massey-studerende, der har sikret job, før de bliver færdige. De er ved at blive ledere i branchen.

Deltag i et verdensledende universitet

Massey er verdensrangeret og New Zealands nr. 1-universitet i landbruget ifølge QS (Quacquarelli Symonds) -rangeringen. Vi er også rangeret i de øverste 150 universiteter verden over til landbruget af ShanghaiRanking's Global Ranking of Academic Subjects.

Vores stolte rekord går tilbage til 1927, da vi tilbød New Zealands første grader inden for landbrug og gartneri. Vi har den største unge landmandsklub i New Zealand.

Vores Massey Business School er også verdensrangeret - det er blandt de to øverste procent af handelsskoler globalt og AACSB er akkrediteret med internationalt anerkendte økonomi- og finansspecialister.

Relevant international viden

Du får ud af ekspertisen hos vores verdensledende foredragsholdere og vejledere. Vores programmer inden for agribusiness kombinerer vores verdensledende ekspertise inden for både forretnings- og landbrugsrelaterede områder. Massey-kandidater og medarbejdere hjælper med at definere fremtiden for vores lands landbrugs- og fødevarevirksomheder.

Massey's AgriCommerce program tilpasser sig agribusiness industrier overalt i verden - at sikre, at vores kandidater har de færdigheder og erhvervskundskaber, som arbejdsgiverne har brug for.

Hvad vil du lære?

Dette treårige verdensklasse program vil:

 • Lær dig om farm produktionssystemer, supply chain management, marketing, fødevareøkonomier og international landbrugsvirksomhed
 • Giv dig en stærk forståelse af, hvad der kræves for at være bæredygtig og konkurrencedygtig langs fødevareværdikæden og på globale fødevare- og fibermarkeder.
 • Giv dig de nødvendige viden og færdigheder til at levere i fremtidige arbejdspladser
 • Giv dig et solidt kendskab til landbaserede systemer og agribusiness sammen med specialkundskaber inden for et område inden for agroindustrien
 • Lær dig at anvende og integrere videnskabelig, teknologisk og erhvervsmæssig viden for at imødekomme markedets krav
 • Sørg for, at du vil være en god analytisk tænker, der er i stand til at syntetisere information i udvikling af lyd og innovative løsninger.
 • Giv dig en forståelse af etiske, multikulturelle og internationale miljøer
 • Hjælp dig med at udvikle sig til en effektiv kommunikator og en selvstyret, uafhængig lærer
 • Giv dig ledelseskompetencer gældende over hele primærindustrien

Du integrerer ny videnskabelig, teknologisk og erhvervskundskab for at forme en lysere fremtid for et forretningsområde, der opretholder os alle.

Testimonial

Cameron Walker
Bachelor i AgriCommerce, Landdistrikterne Værdiansættelse major
"Efter afslutningen af min grad fandt jeg det meget nemt at få et job. Der er stor efterspørgsel efter landbrugsstuderende generelt, men mere for landdistrikternes værdiansættelse elever ... "

På Massey University fandt jeg mig selv udfordret af både mine jævnaldrende og mentorer for at opnå det bedste af min evne.

Landdistrikternes værdiansættelse appellerede til mig, da jeg ønskede en karriere i landbrugsindustrien, der tilbød en bred vifte af arbejde og tillod mig at møde og netværk med en række mennesker både på kontoret og på banen.

Min grad var udfordrende men ekstremt givende. Hvert kursus, der var en del af det, var et aspekt af landbruget, som jeg ønskede at mestre, jeg kan helt sikkert se værdien i at fuldføre hver.

Min tid på Massey var uforglemmelig. Det bedste er de mennesker, jeg mødte, både studerende og lærere. Det er fantastisk at være omgivet af ligesindede mennesker, der også har en passion for landbruget.

En af de mest givende oplevelser, jeg havde, var at være næstformand for Massey Young Farmers Club, det tillod mig at udvikle min lederskab og interpersonelle færdigheder. Den anden var en del af Red Meat Network; det gav mig uvurderlig indsigt i New Zealand landbrugsvirksomheder og adgang til nogle mennesker i spidsen for branchen.

Det mest værdifulde råd jeg kunne give er at tage enhver og enhver mulighed, der kommer din vej. Deltag i en klub, engagere dig i et initiativ, og vigtigst af alt, netværk med medstuderende og enhver fagfolk fra branchen stilles til rådighed for dig.

Karriere

New Zealands agribusiness sektor blomstrer, og der er stor efterspørgsel efter kandidater fra at køre store landbrugsbedrifter gennem international handel. Vores medarbejdere er aktive forskere. Derfor integrerer Massey's AgriCommerce-program den seneste udvikling og tænkning i din læring.

Du vil dukke op med viden og fundament færdigheder for flere karriere stier.

 • International markedsføring
 • Økonomi
 • Landdistrikterne
 • Landdistrikterne værdiansættelse
 • Regering
 • Forretning
 • Salg
 • Indkøb
 • Rådgivning
 • Farm management
 • Farm ejerskab
 • Indkøbschef
Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Massey Business School »

Senest opdateret January 11, 2019
Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
28,520 NZD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date