Bachelor of Arts i Hospitality Business Management (Cesar Ritz Colleges)
Swiss Education Group (SEG)
Nøgleinformation
Vælg placering
Campus placering
Le Bouveret, Schweiz
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
3 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
CHF 27.000 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* undervisning, overnatning, mad og ekstra gebyrer
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Et program, der blander det bedste fra amerikansk iværksætteri med etos af schweizisk ekspertise og stringens.
Programmets højdepunkter
Lær at tænke ud af boksen
- Udvikl en iværksættertankegang, når du lærer at tænke innovativt og tage fat på den stadigt skiftende virksomhedsverden
- Bliv fordybet i et læringsmiljø, der inspirerer til kreativitet og tænder iværksætterånden
- Den praktiske tilgang, der vil bygge et fundament for din fremtidige karrieresucces
- Udbydes i samarbejde med Carson College of Business (Washington State University), drage fordel af den viden, der formidles af deres gæsteprofessorer
- Uddannet med: Bachelor of International Business in Hotel and Tourism Management fra César Ritz Colleges Switzerland + Bachelor of Arts in Hospitality Business Management fra Washington State University (Carson College of Business)
Læreplan
Struktur
År 1
Le Bouveret
Termin 1 (11 uger)
- Introduktion til Hospitality and Tourism Management
- Ledelsesinformationssystemer
- Ernæring, sundhed og særlige diæter
- Personlig udvikling og livsfærdigheder
- Introduktion til industrierfaring
- Introduktion til Food Service
- Sprog 1 (fransk eller tysk)
Termin 2 (11 uger)
- Fine Dining Operations & Management
- Forretningsskrivning
- Administration af vin og drikkevarer
- Matematik for gæstfrihedsvirksomhed
- Sprog 2 (fransk eller tysk)
Praktik
Schweiz eller i udlandet (4-6 måneder)
År 2
Le Bouveret og Brig
Le Bouveret - semester 3 (11 uger)
- Rooms Division Operations
- Aktuelle globale og sociale problemer
- Erhvervsstatistik
- Mikroøkonomi for hotelledere
- Regnskab
Le Bouveret - semester 4 (11 uger)
- Gæstfrihed forretningsetik
- Hotel og Restaurant Design
- Makroøkonomi for turistindustrien
- Ledelsesregnskab
- Kulturel mangfoldighed i organisationer
Brig - Term 5 (11 uger)
- Lov om gæstfrihed og turisme
- International Politik
- Administration af mad, drikke og begivenheder
- Beslutningsanalyse for iværksættere
- Videnskab for bæredygtig gæstfrihed og turisme
Praktik
Schweiz eller i udlandet (4-6 måneder)
År 3
Brig
I dit sidste år, omsæt din viden i praksis ved at deltage i Business Plan Competition. Præsenter dine iværksætterideer for et dommerpanel, som selv er succesrige iværksættere. Finalister kommer til at rejse til USA og konkurrere sammen med andre studerende fra Washington State University fra hele verden.
I semester 6 får du også en enestående mulighed for at deltage i Innovation Week, et omfattende projekt med fokus på innovation og entreprenørskab, som en del af Innovation: From Creativity to Entrepreneurship-modulet.
Termin 6 (11 uger)
- Innovation: Fra kreativitet til entreprenørskab
- Økonomistyring
- International turisme
- Virksomhedsopstart 1
- Karriereledelse
- Kvantitative metoder til erhvervslivet
Termin 7 (11 uger)
- Hospitality Marketing for iværksættere
- Hospitality Operational Analyse
- Service Operations Management
- International Business og Entrepreneurship
- Virksomhedsopstart 2
Termin 8 (11 uger)
- Valgt specialisering*
- Human Resource Management
- Økonomi for International Business og Entrepreneurship
- Gæstfrihedens socialpsykologi
- Gæstfrihed Ledelse og organisatorisk adfærd
- Strategisk hotelledelse
Specialiseringer
For semester 8, vælg fra en af vores specialiseringer
Entrepreneurship & Innovation
- Entreprenøriel drift: Lancering af en opstart
- Økonomisk entreprenørskab
- Førende innovative strategier
Finansiere
- Bank og finansøkonomi
- Bæredygtig finansiering: miljømæssige, sociale og forvaltningsmæssige faktorer
- Adfærdsøkonomi
- Leder med økonomi