Bachelor of Business Administration - BBA

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Bachelor of Business Administration er et program designet til at give et bredt kendskab til en virksomheds funktionelle områder og deres sammenkobling. Graden udvikler også den studerendes praktiske ledelsesevner, kommunikationsevner og forretningsbeslutningsevne. Mange af vores kurser indeholder træning og praktisk erfaring i form af casestudier, præsentationer, praktikpladser, virksomhedsbesøg og interaktion med eksperter fra branchen.

119471_49660058_2086427418120061_8674376402113396736_o.jpg

Specialiseringer / Majors

Vores bacheloruddannelse giver dig mulighed for at vælge en specialisering i løbet af dit tredje år. Udvalget af specialiteter findes nedenfor:

 • Global Management
 • International Marketing Management
 • iværksætteri
 • Hospitality Management
 • Logistik Management
 • Regnskab
 • Finansiere
 • Ledelse af førskoleundervisning

Tid til afslutning og start af programmet

Bachelor of Business Administration er et 3-årigt program. Der er flere muligheder for at starte programmet i løbet af studieåret. Send en e-mail til info@ssm.swiss for at finde ud af, hvornår det næste indtagelse er. Der afholdes eksamener hver måned. Der afholdes klasser tre gange om ugen, hver session varer op til tre timer. Der afholdes ingen klasser i skole- eller nationale helligdage.

119473_02.jpg

Tildelingsorgan og akkreditering

Efter afslutningen af de tre år tildeles bachelorgraden af University of Tourism and Management i Skopje (UMTS). UMTS er en fuldt ud akkrediteret uddannelsesinstitution fra Uddannelsesministeriet i Makedonien. Gradbeviset og de akademiske udskrifter stemples af Uddannelsesministeriet til godkendelse.

Swiss School of Management

 • SSM er en UNESCO / International Association of Universities-godkendte skole
 • SSM er akkrediteret gennem IACBE i USA
 • SSM er en kvalitetscertificeret institution for videregående uddannelser, certificeret af den schweiziske forbundsregering gennem EduQua
 • SSM er en akkrediteret institution af det amerikanske departement for veterananliggender

119472_46707195_2019413841488086_5226798993903714304_o.jpg

Adgangskriterier

Studerende, der søger adgang til Bachelor of Business Administration-programmet, skal have afsluttet deres sekundære uddannelse:

 • Schweiziske Matura, tyske Abitur, fransk Baccalaureate, engelske A-niveauer eller italiensk Liceo.
 • International Baccalaureate, et US High School Diploma eller tilsvarende
 • Engelsk på TOEFL iBT-niveau på 80 eller IELTS på min. 6 bånd. Hvis engelsk er dit modersmål, er du undtaget fra TOEFL-testen.

Progression

At have en bachelorgrad giver dig mulighed for at tilmelde dig ethvert kandidatuddannelse, der tilbydes af universiteter. Du har også fuld ret til at deltage uden eksamenseksamen i vores Master of Business Administration-program, som med sikkerhed ændrer dit liv.

Udtalelser

"Jeg er en arbejdende person, og jeg sluttede mig til SSM som voksen studerende, fordi jeg ønskede at forfølge en forretningsadministrator. SSM leverer den form for uddannelse, jeg har brug for. Klasser holdes i små grupper i en familieatmosfære, hvor studerende og undervisere interagerer med let. Jeg må takke underviserne for den opmærksomhed, der er dedikeret til hver enkelt af os i klassen. Dette har bidraget til at opbygge min selvtillid. Jeg ser frem til at fortsætte min faglige udvikling på SSM. "

Jazzi F. G
SSM DBA-studerende


"BA (Hons) -programmet ved Swiss School of Management er fremragende. Instruktørerne formidler al den nødvendige viden og deler deres erfaringer, der er nødvendige for at få succes med at arbejde i et konkurrencepræget miljø. Hvis du studerer hårdt i klasseværelset, mens du er i din fritid du søger løbende på interessante job, du vil ikke have nogen problemer med at finde arbejde. Jeg blev tilbudt to stillinger i løbet af mine studier. Jeg har besluttet at acceptere en ny udfordring i England. Til trods for at jeg har ændret landet fortsætter jeg med at studere på Swiss School of Management, Rom gennem fjernundervisning. Jeg vil anbefale BA (Hons) -uddannelsen på SSM. "

Ricardo Gotthilf
SSM BA-studerende


"Jeg gik på Swiss School of Management i Rom for BBA-dobbeltpræmieringsprogrammet, og jeg er sikker på, at jeg gjorde det! Klassestørrelserne var store, lærerne var hjælpsomme, og jeg blev ansat allerede før jeg uddannede mig. Nu er jeg i en karriere jeg elsker og kunne ikke være lykkeligere. "

Joan Chemiron
HRM-konsulent ved World Food Program - SSM Graduate


"Som studerende, der studerede i Amerika i lang tid, bemærkede jeg, at der er mange studerende, der kan gøre, hvad jeg allerede gør. SSM giver mig det ekstra skridt fremad i mit liv og min karriere, som jeg ikke kunne bede om alle andre steder!"

Masaharu Kakumoto
SSM BA (Hons) studerende


Send din ansøgning eller eventuelle forespørgsler, du har, til følgende e-mail-adresse: info@ssm.swiss

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Læs mere

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Minimer